pc_admin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη θα χρειαστω στο pc μου wireless (γιατι θα παω το γραφειο σε αλλο δωματιο απο το router ) Τι ναπροτιμησω usb ή pci καρτα? ποιο πιανει καλυτερα ?εχουν καμια διαφορα στην αποδοση -εγκατασταση κτλ
Isobitis_r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 pci wlan dagkwto!!!! to usb dimioyrgei ena virtual dyktio, opws ki an to deis einai kalytero na einai "real" para virtual
metalmike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως σ'εναν φιλο μου εδωσα ενα pci wlan 3com για το σταθερο του υπολογιστη και στο laptop του εχει ενα level one usb stick με το οποιο εχει καλυτερο σημα πανω στην ταρατσα του σπιτιου του απ'οτι ο σταθερος του υπολογιστης που ειναι στα 3 μετρα απο το router και το μονο που εχει ενδιαμεσα ειναι ενα κρεββατι!Περιεργα πραγματα...
Isobitis_r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 wlan 3com pci adapter moy danise enas filos kai syndesa to pc sto prwto orofo me to router poy einai sto isogeio (skepsoy oti pernaei mesa apo th plaka....) syndewtan me 80% link kai 40-45 % signal strength, 18-25 Mbit exw dei usb se drash alla de kserw egw 8a protimoysa to pci gia to logo poy egrapsa kai pio panw
metalmike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Να κανω και μια ερωτηση,αυτος ο φιλος μου ανησυχει επειδη το usb stick του για wireless ζεματαει,ειναι φυσιολογικο αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.