pirates4ever Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους!Πήρα ένα νέο σύστημα (cpu,m/b,ram,psu,gpu,case),μου το συναρμολόγησαν και το πήρα σπίτι.Έβαλα τους σκληρούς,ένα dvd-rom και ένα dvd-rw και το ανοίγω για να βάλω windows.Στην αρχή άνοιγε κανονικά.Μετά από κάποια απαραίτητα restart (γιά να ρυθμιστεί το boot sequence στο bios) άρχισε να μην ξεκινάει.Πάταγα το power,γύρναγαν κάποιες λίγες στροφες τα ανεμιστηράκια και μετά τίποτα.Όταν συνδέω το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω στο κουτί ακούω κάτι σαν να ηλεκτρίζει,ενώ μιά φορά μου έρικσε και μιά ασφάλεια! Λέτε να φταίει η γείωση;Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τι τροφοδοτικο σου εβαλαν? Εμενα το Enermax 485W NoisetakerII οταν το εβαζα στη μπριζα εκανε ενα τσαφ και αναβαν ολα για μισο sec και μετα εσβηναν (και αναβα το pc κανονικα).
pirates4ever Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω το Thermaltake Toughpower 650 Watt.
tsadler Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους!Πήρα ένα νέο σύστημα (cpu,m/b,ram,psu,gpu,case),μου το συναρμολόγησαν και το πήρα σπίτι.Έβαλα τους σκληρούς,ένα dvd-rom και ένα dvd-rw και το ανοίγω για να βάλω windows.Στην αρχή άνοιγε κανονικά.Μετά από κάποια απαραίτητα restart (γιά να ρυθμιστεί το boot sequence στο bios) άρχισε να μην ξεκινάει.Πάταγα το power,γύρναγαν κάποιες λίγες στροφες τα ανεμιστηράκια και μετά τίποτα.Όταν συνδέω το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω στο κουτί ακούω κάτι σαν να ηλεκτρίζει,ενώ μιά φορά μου έρικσε και μιά ασφάλεια!Λέτε να φταίει η γείωση;Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες. βασικα πιστευο πως το τροφοδοτικο πρεπει να τα επαιξε. ισος καποια διακοπη ρευματος, ισως καποιο ελλατωμα στην κατασκευη. αυτη η αχνη αντιδραση δεν ειναι τιποτε αλλο απο οσο ρευμα ειχε παραμεινει μεσα. προσωπικα πιστευω πως θα ηταν καλυτερο να μην το πιεσεις παραπανω, και να αγορασεις ενα καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.