SpUga5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα DVD-RW με βάση τις εμπειρίες σας, δηλαδή ένα recorder το οποίο παρουσιάζει τα μικρότερα ποσοστά αποτυχίας σε burn και την καλύτερη συμβατότητα σε μάρκες cd-dvd. Απαραίτητα χαρακτηριστικα είναι τα εξής (1)Να είναι από το πλαίσιο (2)Να είναι άσπρο (3)Να είναι IDE (4)Να έχει μέγιστη τιμή 30 ευρώ Η παρουσία double layer δεν είναι απαραίτητη καθώς είναι για τους γονείς μου, απλά θέλω ένα αξιόπιστο dvd-rw που να κάνει όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλεία του με όσο τα δυνατό λιγότερα σφάλματα, γι αυτό στηρίζομαι στην εμπειρία σας
esertas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω πάρει τελευταία το Samsung TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D από πλαίσιο και ισχύουν όσα ζητάς σε αυτό. Διαβάζει τα πάντα και πολύ γρήγορα.(μέχρι 15.5Χ το έχω δει να διαβάζει σε iso στο decrypter). Το προτείνω.
blackstar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Samsung 182 h LG42 (h 44), pantos ta poio pola kanoun ayta poy 8es, xoris kanena probilima.
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω το Samsung 182D μόνο που είναι μαύρο . Πολύ καλό χωρίς κανένα πρόβλημα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=932779
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.