Προς το περιεχόμενο

Παραβιαση πανεπ/κου ασυλου

olatalefta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. Εξ ου και Μόλοτωφ( cocktail

Σε περίπτωση που δεν ήμουν ξεκάθαρος, σίγουρα λέγεται Molotov o Vyacheslav Molotov, εστίαζα στο που τονίζεται.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3. Το κάνεις συνέχεια, με τελευταίο παράδειγμα το thread για τις πυρκαγιές στο οποίο τουλάχιστον 1 post σου (που έτυχε και παρατήρησα) σβήστηκε για τους 2 παραπάνω λόγους.

Με κολακεύει να θυμούνται κάποιοι τα μηνύματά μου.Φαίνεται έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Ναί το μήνυμα εκείνο αν καί είχε πολύ χιούμορ ήταν ολίγον προκλητικό γι' αυτό δεν διαμαρτυρήθηκα.Αλλά γράφτηκε ακριβώς γιά το αστείον τού πράγματος.Όχι ότι ήταν εκτός θέματος.Απλά δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση τού χιούμορ.

Ενώ βλέπεις εσύ προσφέρεις τα μέγιστα στη κουβέντα γιά το άσυλο με το να προσπαθείς να δείς από πού πήρε το όνομα η μολότωφ!

Δημοσ.
Σε περίπτωση που δεν ήμουν ξεκάθαρος, σίγουρα λέγεται Molotov o Vyacheslav Molotov, εστίαζα στο που τονίζεται.

Ναι βρε, ήθελα να πω πως αν σκεφτεί κανείς τη φράση, του έρχεται ο τονισμός καλύτερα :) Μάλλον δεν το έγραψα σωστά, έχεις δίκιο.

Με κολακεύει να θυμούνται κάποιοι τα μηνύματά μου.Φαίνεται έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Στην περίπτωσή μου είμαι γενικά παρατηρητικός και δεν ξεχνάω εύκολα, χωρίς να αποκλείεται και αυτό που έγραψες.

Ενώ βλέπεις εσύ προσφέρεις τα μέγιστα στη κουβέντα γιά το άσυλο με το να προσπαθείς να δείς από πού πήρε το όνομα η μολότωφ!

Now you 're takling! Θα το έλεγα παράπλευρη ορθογραφική απορία :)

Ευτυχώς το

Σίγουρα κάτι κρύβεις.Αυτό πιστεύω εγώ.Καί αυτό με τρομάζει.

το ξεπεράσαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...