saxon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Προπαθώ να φανταστώ την Βίσσυ να τραγουδάει: "Μηδέεεεεεεεεεεεεεεεεεεν κι ουτ 'ενα τηλεφώνημα"
Chemical Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχωντας υπόψιν το 24h μία γήινη "μέρα" ξεκινα απο 00:00 και τελειώνει στο 23:59 μετρώνατας απο το lim(x->0+) .;αν τα αθροίσεις έιναι 24! Λέμε τωρα...
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Προπαθώ να φανταστώ την Βίσσυ να τραγουδάει:"Μηδέεεεεεεεεεεεεεεεεεεν κι ουτ 'ενα τηλεφώνημα" αυτή δεν έλεγε δώδεκα? το βλέπω να γίνεται σαν το 0.999....=1
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 καλα aledjo εσυ λες στους φιλους σου, παιδια τα λεμε 00:00 τεταρτη στα sms που γραφεις? γιατι ενας νορμαλ ανθρωπος θα ελεγε παιδια τα λεμε κατα τις 12 τεταρτη μην πεις, και πως θα καταλαβει αν ειναι μεσημερι ή βραδυ.
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 καλα aledjo εσυ λες στους φιλους σου, παιδια τα λεμε 00:00 τεταρτη στα sms που γραφεις?γιατι ενας νορμαλ ανθρωπος θα ελεγε παιδια τα λεμε κατα τις 12 τεταρτη μην πεις, και πως θα καταλαβει αν ειναι μεσημερι ή βραδυ. ελα μωρε, ενα παραδειγμα ειπα.... πες οτι θες να βαλεις το ξυπνητηρι
naftis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 το θέμα που αναφέρεστε έχει πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχει και σχετικό πρότυπο στον ISO. Ενδιαφέρον άρθρο είναι εδώ: http://www.cl.cam.ac.uk/~mgk25/iso-time.html το θέμα έχει απασχολήσει και τον http://www.w3.org Θέλω να προσθέσω και την δική μου εμπειρία, οι ναυτικοί στα πλοία, στο εμπορικό ναυτικό, όταν αλλάζουν βάρδια στις 24:00, το έθιμο είναι να λένε "καλημέρα" στους συνάδελφους που αντικαθιστούν και η ώρα είναι 23:50 περίπου...
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ! ενα πμ τουλαχιστον θα μπορουσαν να μου στειλουνε και μου εξηγησουνε γιατι μου σβησανε και που εκανα λαθος!
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΦΕΝΤΗ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ, ΑΠΑΝΤΑΩ επειδή ήσουν αναίτια εριστικός και προκλητικός και επειδή λόγω εξεταστικής δν έχω χρόνο να δω αν τα πήρε ο άλλος και αν ξεκινήσατε να πλακώνεστε για να σβήνω 5-5 τα μηνύματα, έσβησα την αρχή του κακού.
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 οκ, δε θα ανοιξω συζητηση για αυτο το θεμα γιατι ΔΕ συμφερει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον! οταν καποιοι αλλοι μιλησαν ετσι για μενα, κανατε τα στραβα ματια ακομα και οταν εγω σας το ελεγα! κλεινει το θεμα εδω. ΤΕΛΟΣ
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δίκιο έχει ο bchris. Εϊναι απλα τα πράγματα. 23:59 τελειώνει η μέρα οπότε στις 00:00 ξεκινάει η επόμενη. Αν λοιπόν είναι τρίτη και δώσεις ραντεβού για τις 00:00, το ραντεβού είναι την πρώτη ώρα της επόμενης μέρας δηλαδή της Τετάρτης. ρε φιλε καταλαβες τι εγραψες τωρα? δινεις ραντεβου στις 00:00 της τριτης και συ θα πας τεταρτη? helloooo το 00:00 της τριτης ειναι η αρχη της τριτης, πρωι πρωι! δεν ειναι τεταρτη... τελικα πρεπει να παω τη παντοφλα μου στη ΝΑΣΑ για επιστημονικες αναλυσεις! δεν εξηγηται αλλιως
Zderg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε aledjo αν ειναι ηδη τριτη και πεις οτι θα συναντηθουμε στις 00:00, ποια μερα θα συναντηθειτε;; Την τριτη ή την τεταρτη;;
aledjo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε aledjo αν ειναι ηδη τριτη και πεις οτι θα συναντηθουμε στις 00:00, ποια μερα θα συναντηθειτε;; Την τριτη ή την τεταρτη;; ΒΑΛΕ ξυπνητηρι για τη τριτη στις 00:00! ποτε θα χτυπησει? αν ειναι ηδη τριτη και πεις ραντεβου στις 00:00, ενοειτε στις 00:00 της τεταρτης! οχι της τριτης γιατι θα εχει περασει...
Zderg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αφου συμφωνουμε, ξαναδιαβασε τι ειπε παραπανω ο papadakn..
horsepower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 aledjo έχεις μπερδευτεί ποτέ εσύ έτσι?..έχεις χάσει κάνα μάθημα στις εξετάσεις και σου έχει γίνει ψυχικό τραύμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.