mahair7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 2017 και τίποτα...ξέρει κανείς που να τα ξεφορτωθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisL7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 2017 και τίποτα...ξέρει κανείς που να τα ξεφορτωθώ; Aν επιτρέπεται τι περιεχόμενο έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω το thread να αφορά αντίγραφα δίσκων και όχι σε καλή κατάσταση πρωτότυπες κόπιες γιατί διαφορετικά θα πρότεινα σε όλους σας να πουλήσετε/χαρίσετε αντί να πετάξετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τότε θα ήταν συλλεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicklyt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Παίδες, βρήκα αυτό http://www.psychiko.gov.gr/index.php/press-office/ecology-news/announcements/2/122-announcements-aa/2731-2015-07-27-10-52-1 θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο και θα σας πω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 μιας που ξεθάφτηκε το θέμα, παίζει κάποιος να μου στείλει με έξοδα δικά μου φυσικά με ελτα κανένα κιλό θήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/2/2018 στις 6:11 ΜΜ, nicklyt είπε Παίδες, βρήκα αυτό http://www.psychiko.gov.gr/index.php/press-office/ecology-news/announcements/2/122-announcements-aa/2731-2015-07-27-10-52-1 θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο και θα σας πω... Επιβεβαιώνω το παραπάνω. Έχουν κάδους κανονικά. Στις 7/2/2018 στις 9:20 ΜΜ, ZAFIRIOSNT είπε μιας που ξεθάφτηκε το θέμα, παίζει κάποιος να μου στείλει με έξοδα δικά μου φυσικά με ελτα κανένα κιλό θήκες? Αν ενδιαφέρεσαι έχω πολλές μαύρες θήκες DVD που δε χρειάζομαι. Στείλε μήνυμα για λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
no@ne Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 https://greenfence.gr/shmeia-sullogis-aktinografiwn-ahhe/ Υπάρχει χάρτης και στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας και άλλων συνεργαζόμενων σημείων. Στους μπλε κάδους ανακυκλώνουμε μόνο τις θήκες τους (πλαστικές και χάρτινες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω θήκη φορητη που χωράει 50 cd αλλα μου εχει χαλασει. Αυτό που μπορώ να το πετάξω; Επίσης ξέρω και ο κοτσοβολος παιρνει και cd για ανακυκλωση. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από alexgr10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια, εχω καμια 60ρια cd/dvd για ανακυκλωση, ξερετε που μπορω να τα πεταξω; Θεσσαλονικη/ευοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Στα praktiker έξω είχαν κάδους. Απλούς από αυτούς που βάζουν διάφορα πράγματα. Λογικά θα υπάρχουν ακόμα. Θα υπάρχουν και άλλα ηλεκτρονικά είδη εκεί. Ρίξε μια ματιά. Μην τα πετάξεις όμως χύμα γιατί αυτά δεν είναι κλειστά. Βάλτα σε ένα χαρτόκουτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 9/12/2020 στις 11:47 ΜΜ, nermain είπε Καλησπερα παιδια, εχω καμια 60ρια cd/dvd για ανακυκλωση, ξερετε που μπορω να τα πεταξω; Θεσσαλονικη/ευοσμο Στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας Στις 10/9/2007 στις 5:36 ΜΜ, zedone είπε Ανακυκλώνονται κανονικά,και καταλήγουν να γίνονται μπιμπερό για μωρά... τα δικά μου πάντως μαζί με πολλές θήκες τα είχα βάλει στα πλαστικά,και ότι γίνει... Δεν ανακυκλώνονται στους μπλε κάδους. Υπάρχουν ειδικοί κάδοι Στις 30/8/2009 στις 10:20 ΜΜ, viatherm είπε Υπαρχει 1 εταιρια ΜΟΝΟ που απο τους ψηφιακους δίσκους CD και DVD - τεμαχίζει και το πολυκαρμπονάτ (polycarbonate) χρησιμοποιείτε για διαφορες χρήσης στην βιομηχανία. το site τους ειναι anakiklosi.net Πάντως εμεις στο xariseto.gr θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια συλλογής και ομαδικής αποστολής (για θεμα κόστους) και προσπαθήσουμε να βάλουμε ειδικούς καδους σε διαφορα σημεια , για cd και μελανοδοχεία ! Η σελίδα τους δεν λειτουργεί. Εσείς, στο xariseto, υλοποιήσατε τελικά την προσπάθεια σας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα