Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με MB ASUS p5k

mkl222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
No no, μια χαρα ειναι η μητρηκη. Απλα κανεις bios update

Η μητρική (που έχω στα χέρια μου) είναι προβληματική. Εκτός από αυτά που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα, επίσης παρουσιάζει το εξής: σε αντιγραφή μεγάλου όγκου δεδομένων από έναν e-SATA δίσκο προς έναν SΑΤΑ (ή αντίστροφα) η κατάληξη είναι καταστροφή partition στον δίσκο προορισμού και απώλεια δεδομένων.

Το αν η p5k γενικά, είναι καλή, δείτε στο http://vip.asus.com/forum/ πόσοι φωνάζουν για τα προβλήματα, οπότε μάλλον την έκανε την μ@@@ η asus.

Και μην νομίσετε ότι για το δικό μου ΜΒ δεν το πάλεψα... Δοκίμασα με ή χωρις driver για jmicron. Με win XP, XP64 και 2 διανομές Linux. Άλλαξα τα κομμάτια στο pc ένα-ένα. Πάντα η ίδια συμπεριφορά. Και μάλλον την συμπεριφορά αυτή την είχαν ξαναδει στο suppot της asus, γιατί αυτοί μου είπαν αμέσως να το δώσω για αντικατάσταση.

Δημοσ.

paidia exo to idio config akrivos.. me q6600 sta 3.61GHz me teamxtream mnimes..den exo tetoia provlimata.. grafo kanonika ta diskakia se vista dixos to paramikro .. menero 8 ultra...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχεις κι αδικο... τωρα το ειδα :(

Μα ποτε βγηκε?

Πριν 10 μερες ειχα τσεκαρει για νεες εκδοσεις του Nero... :( :(

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ P5K ΤΗΝ ΑΠΛΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ REFRESH ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΑΡΓΗ ΝΑ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΜΕ 6750 CORE2DUO ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ FORMAT ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 80 GB WESTERN DIGITAL SATA.ΟΛΑ ΡΥΘΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙ O/C CPU RAM ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ.

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΙΚΑ ΛΥΣΗ P5N32 E SLI ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 680Ι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΠΑΤΑΣ OK ΣΤΟ LOGON WINDOWS ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ REFRESH ME THN MIA. TΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ DQ6 ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΞΙΖΕΙ.

ΑΥΤΑ

Δημοσ.

αφου το hardware σου οπως λες ειναι σωστο,συμαινει οτι εχεις προβλημα software.ποσα mb εχουν ελευθερα τα windows για να 'αναπνεουν' ? μηπως εχεις πειραξει την cache των windows τσεκαρε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...