Προς το περιεχόμενο

utorrent για 10-20 Μbits Forthnet

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδα τι ρυθμίσεις να κάνω ακριβώς για να έχω καλύτερες ταχύτητες στο utorrent ?

η ταχύτητες που πιάνω γενικά είναι περίπου 800 - 1200 kb/sec με Forthnet

υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να βοηθηθώ και να φτιάξω το utorrent να δουλεύει καλά?

έχω το siemens CL 100

thanks

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, μη μας λες τέτοια και έκανα αίτηση για 2play SoHo την προηγούμενη Πέμπτη.

Εγώ με torrents τις βραδυνές ώρες τερματίζω σχεδόν την τωρινή γραμμή μου (768/192). Χτες για παράδειγμα, έπιασε και 85 KB/sec --> 680 Kbps για αρκετή ώρα. Εσύ μόνο μέχρι 1200 φτάνεις... ;

Δημοσ.

αμα πιανειs στο mtorrent 800-1200 μην το πειs ουτε του παπα.

σοβαρα τωρα!

δεν εξαρταται ειδικα απο τον mtorrent τι θα πιασειs σε ταχυτητεs ,αλλα απο τουs servers που στελνουν το αρχειο που κατεβαζειs.

π.χ.εχω πιασει και 2ΜΒ/S αλλα οχι απο τορρενταδικα,αλλα απο αλλα μεμονομενα λινκ.

οι ρυθμισειs στο mtorrent ειναι απλεs και λιγεs και για να πιανειs 800-1200 σημαινει οτι εχει ρυθμιστει σωστα.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν εξαρταται ειδικα απο τον mtorrent τι θα πιασειs σε ταχυτητεs ,αλλα απο τουs servers που στελνουν το αρχειο που κατεβαζειs.

den einai servers...xrhstes einai pou sou stelnoun...ara akoma xeirotera...

Δημοσ.
αμα πιανειs στο mtorrent 800-1200 μην το πειs ουτε του παπα.

σοβαρα τωρα!

π.χ.εχω πιασει και 2ΜΒ/S αλλα οχι απο τορρενταδικα,αλλα απο αλλα μεμονομενα λινκ.

οι ρυθμισειs στο mtorrent ειναι απλεs και λιγεs και για να πιανειs 800-1200 σημαινει οτι εχει ρυθμιστει σωστα.

oxi me torrent , autes tis taxitites tis exo apo rapidshare!

Δημοσ.

εγώ πάντως κατεβάζω από το Torrentscan, το Btjunkie,άντε και από καμιά mininova.

Σίγουρα αποκλείεται να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες με 20mbit σε torrent, καθώς έχει μικρό uploading και καράleechάρεις από το upload άλλων έτσι.

• Super Moderators
Δημοσ.
εγώ πάντως κατεβάζω από το Torrentscan, το Btjunkie,άντε και από καμιά mininova.

Σίγουρα αποκλείεται να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες με 20mbit σε torrent, καθώς έχει μικρό uploading και καράleechάρεις από το upload άλλων έτσι.

gg svhse twra onomata twn sites prin to dei kanas moderator (apagoreuetai nomizw :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...