GBOTSAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 paidia exo tin msi 7900gs me pathitiki psiksi http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=130&prod_no=1136 trexo to programma tis msi kai mou vgazi 78 vathmous thermokrasia meta apo paixnidi imaste sovaroi ti ginete? tha kaoume sto telos
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 παθητική είναι τι περιμένεις αν δεις όσοι έχουν παθητική τις έχουν βάλει ένα ανεμιστηράκι οποτε πεταμένα τα extra φράγκα για pasive by the way η δικη μου Full Vmoded (Vcore-Vdimm) και δεν περνάω τους 70 με αέρα σε load και ζεστες που είχαμε τώρα ετοιμάζω κάτι και θα κατεβει αρκετά
Delirium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Oi full load thermokrasies, stin 7900GS, paizoun apo 52 - 72C, analoga vevaios tin epoxi -kai tin xora Eisai pano apo to kanoniko, alla ypotheto oti den tha sou kaei, ki an symvei entos 3etias stin allazoun
iced Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 παθητική είναι τι περιμένεις αν δεις όσοι έχουν παθητική τις έχουν βάλει ένα ανεμιστηράκι οποτε πεταμένα τα extra φράγκα για pasive Δεν ειναι πανω απο το κανονικο, μια χαρα παιζει. Επισης το παθητικο συστημα ψυξης μην το βγαζουμε σκαρτο, εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του.. Γεινικα να αρχιζεις να ανησυχεις αν περασει τους 90.
takos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 to exoume analisi afto to 8ema se Edw #36 gia tin msi 7900gs 512mbyte. bazeis 1 anemistiraki sto pisw meros tis kartas, k to 8auma egeneto. etsi mborw na sou efxome oxi mono kales 8ermokrasies alla k kala klokakia:D
Dark_Sage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τώρα ετοιμάζω κάτι και θα κατεβει αρκετά Diladi? :twisted:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ελα μωρε υ***** με t**** ... (μπορει να μη θελει να πω)
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Θα δεις σε λίγο τα πράματα περιμένω να έρθουν αν όλα πάνε καλά θα μάθετε όλοι
GBOTSAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 to exoume analisi afto to 8ema se Edw #36 gia tin msi 7900gs 512mbyte. bazeis 1 anemistiraki sto pisw meros tis kartas, k to 8auma egeneto. etsi mborw na sou efxome oxi mono kales 8ermokrasies alla k kala klokakia:D sosta takos alla ti fan na valo? pos tha stirixti epano?
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ακούμπησε το πάνω απλά και αστο να φυσάει στις πίπες (Heatpipes)
Delirium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 sosta takos alla ti fan na valo?pos tha stirixti epano? Den mporei, na vidothei, sta pipes?
sapphire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Πάνω στο θέμα, θέλω να πω το εξής: Μήπως είναι φυσιολογική αυτή η θερμοκρασία; (79 βαθμοί κελσίου...) Το λέω επειδή το Laptop της αδερφής μου έχεις Geforce go 7400 και λέει ότι φτάνει μέχρι και τους 130 βαθμούς κελσίου.. Εγώ όσο και να παίζω στο laptop, μέχρι 70 βαθμούς το έχω δει να φτάνει, ενώ idle είναι γύρω στους 60. Μήπως τελικά είναι φυσιολογική αυτή η temp για vga card αυτού του είδους... Δηλαδή η MSI δεν έχει προβλέψει κάποια επιβράδυνση γι' αυτόν τον πυρήνα;
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα πάντως, o/ced όσο πάει από το εργοστάσιο (με το fan στο 100% εννοείται :wink:), και χτυπάει το πολύ 81 βαθμούς ... Χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα πρόβλημα ε ?
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα ρε παιδιά η δικη μου με αέρα ιάνει στους 53 idle και ~70 με αέρα και μιλάμε ότι η τάση του πυρήνα τις έχει ανεβεί από τα 1,2 V στα 1,55 για τις μνήμες δεν θέλω να το λέω γιατί ακόμα φοβάμαι μην μου μείνουν στα χερια 2.35 Volt πολλά αυτά με το ταπεινό Νφ-900cu πως σκατά το λέγανε δεν θυμάμαι και μου λέτε ότι είναι λογικό 78 με αέρα χωρίς mod δηλαδή έτσι και την ανεβάσεις λίγο ξεχνα την μετά
iced Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στους 53 idle και ~70 με αέρα και μιλάμε ότι η τάση του πυρήνα τις έχει ανεβεί από τα 1,2 V στα 1,55 για τις μνήμες Πολυ συντομα θα την παρεις στα χερια φιλε μου... Η gpu δεν ειναι cpu βρε.... Επισης κατι παιζει με τον sensora sou μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.