Sadman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ρε σεις να ριξω και γω την λιθογνωμη μου. ονσολες ειναι ειδικα σχεδιασμενες για παιχνιδια και αυτο ειναι ενα και το αυτο δν αλλαζει. Τα PC ειναι σχεδιασμενα για γενικη χρηση(κανουν λιγο,ή παρα πολυ απο ολα) Γιααυτο δν μπορεις να συγκρινεις κατι το οποιο ειναι σχεδιασμενο για παιχνιδια με κατι που δν ειναι ειδικα σχεδιασμενο για αιχνιδια. Αυτα απο μενα. ΥΓ:Αν παρχον γρματ που λοιπονουν ειναι γτ το πληκτρ. δν εχει μπτριες.Ατα
Stathiss19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Sadman κορυφαίες οι μπαταρίες σου...lol..Συμφωνώ απόλυτα παιδιά..να ξέρετε οτι αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πήγαινα για high end pc αλλά δυστυχώς..δεν έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και η εργασία μου δεν επιτρέπει τόσο μεγάλα "ανοίγματα"..οπότε μια κονσόλα είναι οτι πρέπει είτε για λίγο είτε για πολύ ποιοτικό gaming..
telegamesvg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Και το κακο ειναι οτι οσο το σκεφτεσαι χανεις ωρες ατελειωτης διασκεδασης !!!
ntouzieras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβως..3500 ευρω..αλλα εγω επειδη δεν εχω κάποια συγγένεια με καποια τράπεζα..και επειδη ο χωρος-δωματιο ειναι μικρος γαι 37'' hdtv θα πάρω μια 27'' και το PS3..δεν ζητησα να τα εχω όλα ..αλλα την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις συνθήκες που βρίσκομαι και τις δυνατότητες μου στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου που ναι μεν είναι καλύτερες απο την εποχή που ήμουν 15 αλλά όχι τόσο οσο πιθανόν να είμαι στα 25 ή να μην είμαι..ευχαριστώ πάντως..καλό απόγευμα. chief δεν ηθελα να στην πω, συγγνωμη αν φανηκε ετσι, απλα ηθελα να σου δειξω πως εχουν τα πραγματα, μην δωσεις πχ τοσα λεφτα και δεν εχουν αντικρισμα! οτι και αν αποφασισεις σου ευχομαι να το χαρεις με την καρδια σου!!
@topos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Σε αυτή την περίπτωση - ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του χρήστη - μπορεί ή να εξοπλήσει το PC και για παιχνίδια (και όχι δεν ανεβαίνει τραγικά το κόστος αν δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις) Ποια καρτα γραφικων θα συνιστουσες για 44αρα πλασμα οθονη αναλυσης 848x480 φιλε ailoure?Mια 7900gs θα ηταν επαρκης? Το αποτελεσμα θα ηταν συγκρισιμο με τα nintendo wii/xbox360?
Ailuros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ποια καρτα γραφικων θα συνιστουσες για 44αρα πλασμα οθονη αναλυσης 848x480 φιλε ailoure? Εκτός και αν έβαζες τους προσομοιωτές της Pixar, ότι σ*ατά και να βάλεις θα είναι για τον π*****. ΄Οταν το κάθε pixel στην οθόνη σου είναι όσο το κεφάλι μου περιμένεις ποιότητα απεικόνισης; ΄Η κάθεσαι στο μπαλκόνι όντως ή βλέπεις μόνο τηλεόραση σε μια τέτοια οθόνη και αυτό πάλι σε απόσταση όχι μικρότερη των 7 μέτρων τουλάχιστον. Mια 7900gs θα ηταν επαρκης? Το αποτελεσμα θα ηταν συγκρισιμο με τα nintendo wii/xbox360? Το πρόβλημα στο ερώτημά σου δεν είναι ο εκάστοτε επιταχυντής γραφικών, αλλά το μέσο προβολής δηλαδή η οθόνη και η κακή σχέση μεταξύ εμβαδού απεικόνισης και ανάλυσης. Βάλε μια τηλεόραση 21" δίπλα σε μια 32" με ίδια ανάλυση και πες μου γιατί η ποιότητα απεικόνισης στην πρώτη είναι σαφώς καλύτερη. Εδώ παίζει η αιώνια απορία του γυναικείου πληθυσμού: μέγεθος ή ποιότητα; Σε ιδανικές περιπτώσεις και τα δύο και αν δεν καταστεί αυτό δυνατόν πρωταρχικός γνώμονας παραμένει η ποιότητα. ΄Οσοι είστε εξοικειωμένη με τον καλό ήχο θα προτιμήσετε ένα ενισχυτή/σύστημα ηχείων που ξεσηκώνει το τετράγωνο ολόκληρο έστω και με κακή ποιότητα ήχου ή ένας συνδυασμός που μόνο ξυπνάει τους άμεσους γείτονες αλλά έχει πεντακάθαρο και "γλυκό" ήχο. Κοντός ψαλμός αλληλούια όσο οι μεγάλες οθόνες έχουν ακόμα μικρές αναλύσεις είναι καλές για να βλέπεις τηλεόραση ή ταινίες από μια σεβαστή απόσταση. Αν δεν σε πείθει αυτό που λέω σύνδεσε ένα XBox360 σε μια 44-άρα Plasma και μετά σε μια 21" CRT και πες μου τι βλέπεις
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εκτός και αν έβαζες τους προσομοιωτές της Pixar, ότι σ*ατά και να βάλεις θα είναι για τον π*****. ΄Οταν το κάθε pixel στην οθόνη σου είναι όσο το κεφάλι μου περιμένεις ποιότητα απεικόνισης; ΄Η κάθεσαι στο μπαλκόνι όντως ή βλέπεις μόνο τηλεόραση σε μια τέτοια οθόνη και αυτό πάλι σε απόσταση όχι μικρότερη των 7 μέτρων τουλάχιστον. Το πρόβλημα στο ερώτημά σου δεν είναι ο εκάστοτε επιταχυντής γραφικών, αλλά το μέσο προβολής δηλαδή η οθόνη και η κακή σχέση μεταξύ εμβαδού απεικόνισης και ανάλυσης. Βάλε μια τηλεόραση 21" δίπλα σε μια 32" με ίδια ανάλυση και πες μου γιατί η ποιότητα απεικόνισης στην πρώτη είναι σαφώς καλύτερη. Εδώ παίζει η αιώνια απορία του γυναικείου πληθυσμού: μέγεθος ή ποιότητα; Σε ιδανικές περιπτώσεις και τα δύο και αν δεν καταστεί αυτό δυνατόν πρωταρχικός γνώμονας παραμένει η ποιότητα. ΄Οσοι είστε εξοικειωμένη με τον καλό ήχο θα προτιμήσετε ένα ενισχυτή/σύστημα ηχείων που ξεσηκώνει το τετράγωνο ολόκληρο έστω και με κακή ποιότητα ήχου ή ένας συνδυασμός που μόνο ξυπνάει τους άμεσους γείτονες αλλά έχει πεντακάθαρο και "γλυκό" ήχο. Κοντός ψαλμός αλληλούια όσο οι μεγάλες οθόνες έχουν ακόμα μικρές αναλύσεις είναι καλές για να βλέπεις τηλεόραση ή ταινίες από μια σεβαστή απόσταση. Αν δεν σε πείθει αυτό που λέω σύνδεσε ένα XBox360 σε μια 44-άρα Plasma και μετά σε μια 21" CRT και πες μου τι βλέπεις Δεν θα διαφωνησω μαζι σου... Αλλα το θεμα ειναι πως η συγκεκριμενη τηλεοραση υπαρχει και απλα "καθετε".Οποτε υποθετω πως σαφως θα ειναι καλυτερη λυση απο την συνδεση(ειτε pc/xbox360/wii) μιας ας πουμε κλασικης τηλεορασης 24ιντσων με scart... Σωστα? Οποτε με το παραπανω ως δεδομενο τι θα προτεινες....
Ailuros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Οι απλές τηλεοράσεις δεν είναι για χρήση PC. Για την περίπτωση που ρωτάς ασυζητητή ένα XBox360 και ένα low-level PC με όλα ενσωματωμένα στην μητρική, με μια φτηνή 17-άρα οθόνη για PC (αν και εφόσον υπάρχει η ανάγκη χρήσης υπολογιστή για πλοήγηση ή γραφειακή δουλειά).
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Οι απλές τηλεοράσεις δεν είναι για χρήση PC. Για την περίπτωση που ρωτάς ασυζητητή ένα XBox360 και ένα low-level PC με όλα ενσωματωμένα στην μητρική, με μια φτηνή 17-άρα οθόνη για PC (αν και εφόσον υπάρχει η ανάγκη χρήσης υπολογιστή για πλοήγηση ή γραφειακή δουλειά). οποτε xbox360 δαγκωτο και ξεχναμε οποιοδηποτε εφαρμογη pc(ακομα και με ξεχωριστη οθονη δικη του,για τις λοιπες εργασιες word/internet κτλ.) πανω στην 44αρα... Υ.Γ Πραγματικα εκτιμω την γνωμη σου ailura κ σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.