isspro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 en meri exeis dikio alla gia to gaming. se thema apodosis omws (me kalo mxanima pada) PC vs ΚΟΝΣΟΛΕΣ thewrw PC makran kalytero... kati to opoio kostizei fysika + kapoia talaipwria (analogos k tin idioktiti...) +++ alla glitwneis lefta me ta games paaaaara polla... ma paaara polla, giati mporeis na ta breis apo filous i apo opoudipote allou... opote paei k erxetai... bebaia den metaferetai sn tin konsola sto eksoxiko i sto spiti tou filou alla tis perissoteres wres oloi spitia ma eimaste kai tsimpas kai ena asyrmato keyboard/mouse arazeis pisw k ola kala. egw toulaxiston ayto kanw.. kai epanalambanw oti to ypsilo kostos gia kalo mixanima isodynamei me tin agora gnisiwn paixnidion gia tis konsoles... imo panta... ;-) opote kalo pc k eisai panta mesa texnologika kai den skeftesai pwpw, oi alloi paizoun me x grafika kai egw periorizomai me to x mixanima.... filika pada... episis exw ps2 kai pc kai paizw k ps3 se ena filo opote exw mia mikri apopsi. ayta apo emena
ntouzieras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αφου (υποθέτω) η οθόνη σου τραβάει αναλύσεις, πήγαινε για 8800GTX ! to poli mexri 720p (logw 27") an i karta grafikwn ipostirizei hd, alliws tha vlepei apo pc se tv mesw vga/dvi/svideo, i otidipote allo mexri 1024*768
isspro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 egw me GTX kai L245WP-BN 24" mexri poso mporw?
Ailuros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το οξύμωρο σχήμα είναι ότι ένας καλός τεχνικός Η/Υ δύσκολα θα έπεφτε σε ασυμβατότητες hardware όταν θα στήσει δικό του μηχάνημα. Υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ ενός PC και μιας κονσόλας που δεν βλέπω καν που βρίσκεται το δίλημμα. Εάν δεν υπάρχει καθόλου ανάγκη για PC για κάποιον χρήστη, τότε η επένδυση για ένα gaming PC έναντι μιας κονσόλας ίσως πράγματι να μην αξίζει. Εάν ωστόσο υφίσταται η ανάγκη για ένα PC για browsing, multimedia, εργασία ή οτιδήποτε άλλο οι διάφορες πιο σύγχρονες ενημερώσεις οδηγών ή λειτουργικού και οι εκάστοτε ασυμβατότητες είναι ήδη μέρους του πακέτου. Με τις σημερινές συνδέσεις ούτε χρονοβόρο είναι πλέον το κατέβασμα των εκάστοτε ενημερώσεων και ούτε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια η κάθε εγκατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση - ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του χρήστη - μπορεί ή να εξοπλήσει το PC και για παιχνίδια (και όχι δεν ανεβαίνει τραγικά το κόστος αν δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις) ή απλά να πάρει την οικονομικότερη δυνατή λύση με μια - τα έχω όλα ενσωματωμένα - μητρική και να αγοράσει μια κονσόλα. Για χρήστες ωστόσο με υψηλότερες από τις παραπάνω απαιτήσεις δεν υφίσταται καν αυτό το δίλλημα. Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες αυτοί γνωρίζουν ότι ότι πληρώνεις παίρνεις και οι επιπλέον απαιτήσεις τους θα έχουν και το ανάλογο κόστος. kati to opoio kostizei fysika + kapoia talaipwria (analogos k tin idioktiti...) +++ Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι συχνά πυκνά υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Μια από τις συνηθέστερες πηγές προβλημάτων ωστόσο βρίσκεται συνήθως μεταξύ της καρέκλας του γραφείου και του πληκτρολογίου (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).
Isaias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 palikari ante pare ena ps3 na paizeis ta games sou...an dwseis simera 500 euro gia karta se ena xrono to poli einai sigouro oti ta new games den tha ta paizeis me max setttings opote qq....
isspro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 nai alla se apodosi me tin karta twn 500euro einai safws kerdismenos giati osos kairos kai na perasei tha apodidei kalytera apo ps3/xbox360 pou paramenoun stasima... gtx kai to blepw...
teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το οξύμωρο σχήμα είναι ότι ένας καλός τεχνικός Η/Υ δύσκολα θα έπεφτε σε ασυμβατότητες hardware όταν θα στήσει δικό του μηχάνημα. Υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ ενός PC και μιας κονσόλας που δεν βλέπω καν που βρίσκεται το δίλημμα. Εάν δεν υπάρχει καθόλου ανάγκη για PC για κάποιον χρήστη, τότε η επένδυση για ένα gaming PC έναντι μιας κονσόλας ίσως πράγματι να μην αξίζει. Εάν ωστόσο υφίσταται η ανάγκη για ένα PC για browsing, multimedia, εργασία ή οτιδήποτε άλλο οι διάφορες πιο σύγχρονες ενημερώσεις οδηγών ή λειτουργικού και οι εκάστοτε ασυμβατότητες είναι ήδη μέρους του πακέτου. Με τις σημερινές συνδέσεις ούτε χρονοβόρο είναι πλέον το κατέβασμα των εκάστοτε ενημερώσεων και ούτε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια η κάθε εγκατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση - ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του χρήστη - μπορεί ή να εξοπλήσει το PC και για παιχνίδια (και όχι δεν ανεβαίνει τραγικά το κόστος αν δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις) ή απλά να πάρει την οικονομικότερη δυνατή λύση με μια - τα έχω όλα ενσωματωμένα - μητρική και να αγοράσει μια κονσόλα. Για χρήστες ωστόσο με υψηλότερες από τις παραπάνω απαιτήσεις δεν υφίσταται καν αυτό το δίλλημα. Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες αυτοί γνωρίζουν ότι ότι πληρώνεις παίρνεις και οι επιπλέον απαιτήσεις τους θα έχουν και το ανάλογο κόστος. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι συχνά πυκνά υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Μια από τις συνηθέστερες πηγές προβλημάτων ωστόσο βρίσκεται συνήθως μεταξύ της καρέκλας του γραφείου και του πληκτρολογίου (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Φιλε μου δεν παρεξηγουμε οταν λες εμεσα οτι δεν ειμαι καλος τεχνικος διοτι δεν σε ξερω και δεν πειραζει.Μπορουμε να συζηταμε ωρες για το θεμα αλλα δεν εχει νοημα.Ενα παντως θα σου πω.Οτι οποιος εχει ζησει μεσα σε service Η/Υ εχει δει τα απειρα.Μεχρι vga asus να μην "παιζει" με asus board εννοειτε υποτιθεται συμβατο.Anyway δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν.Απλα εγραψα για το φιλο που ανοιξε το topic την γνωμη μου. Για εμενα αν θελει καποιος να δινει 500+ για 1 καρτα γραφικων ΜΟΝΟ + τουλαχιστον αλλα 500 αν θελει να παιζει και να γουσταρει τα games σε high detail χωρια την ωρα που θα τρωει με τα "προβληματακια" + καθε λιγο τις αναβαμισεις...παω πασο.Εγω το εκανα τοσα χρονια και βαρεθηκα.Πιο πολυ δηλαδη δεν εχω και τον χρονο με τις δουλειες το σπιτι την οικογενεια κλπ.Τωρα αν καποιος γουσταρει ολα αυτα + να αχολειται να modarei parts κλπ αλλο αυτο.Εγω πλεον το βλεπω οτι εχω τα pcakia για τις δουλιτσες κλπ και οταν εχω 1 ωρα να παιξω ανοιγω την κονσολα παιζω την κλεινω και τελος.Βαρεθηκα να ασχολουμε με ψαξιματα του hardware οσον αφορα το gaming.Δεν μου περισσευει χρονος λογω υπωχρεωσεων.Οσον αφορα το pc gaming οτι ειναι καλυτερο διαφωνω.Αυτα ακριβως ελεγα και εγω πριν παρω κονσολα στους κολλητους που ειχαν.Οτι οι αναλυσεις ειναι ανωτερες και διαφορα.Δεν ισχυει αυτο παιδια πλεον.Οι νεες κονσολες ειναι κορυφη.Τα games "τρεχουν" πιο γρηγορα με πιο πολλα frames δεν κολλανε ποτε και δεν θες ποτε αναβαθμιση.Παιρνεις με 300e κονσολα που ειναι και media player kai High Definition dvd player klp και εισαι κομπλε για μια 5αετια στο νερο.Και αμα σε "τρωει" η τσεπη σου και τα εχεις αντι να τα σκας στο pc kai του χρονου να εχουν χασει την αξια τους ,περνεις και μια tv HD 32 πχ λεω τωρα με 500ευρω και παιζεις σε "αλλη" φαση παιδια + οτι σου μενει και η tv γενικα και γουσταρεις.Με τα 500 ευρω ΜΟΝΟ της καρτας τι την κανεις μετα απο 2 χρονια? Ουτε 250 δεν την πουλας στο emarket.Ειλικρινα φιλικα ολα αυτα δεν χρειαζεται να συμφωνει καποιος ο καθενας κανει οπως γουσταρει εγω απλα εγραψα το ποστ επιδη ετσι τα εχω ζησει.Νασται καλα ολοι και να ευχαριστιεσται το gaming οπου και ναναι.
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Η απόδοση στις κονσόλες έχει πάντως το κόστο της.Και το κόστος είναι η ποιότητα των γραφικών.Πρόσφατα κατα τύχη βρέθηκα να παίζω ένα παιχνίδι τελευταίας γενιάς σε ps3 και παρά την τέλεια απόδοση του τα γραφικά του θα τα χαρακτήριζα άθλια συγκρήνοντας τα με αυτά που βλέπω στο pc.Ανυπαρξία χρωμάτων,εφέ για γέλια και γενικά μια κατάσταση που σε φέρνει στην οπισθοδρόμηση των game στον χώρο των γραφικών. Και είναι αστείο να λέτε ότι μια κάρτα με 500e θα είναι ξεπερασμένη σε ένα χρόνο.Δλδ οι κονσόλες είναι ήδη ξεπερασμένες στα γραφικά τους απο τώρα.Σκεφτείτε σε ένα χρόνο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται.
isspro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Νασται καλα ολοι και να ευχαριστιεσται το gaming οπου και ναναι. 1on na sai k esy kala k se eyxaristoume 2on to kalytero einai k pc kai konsola alla i tsepei prepei na einai megali... 3on poly simadiko opws anefere k o teofross i othoni!! ousiastika ekei ginetai an oxi to pio simadiko tote ena poly megalo komati se thema therizw (spernw me tin ependysi/xrono/kostos)... oti k na exe o kathenas as skeftei kai tin othoni kai an ginetai na einai HD giati ekei einai to mellon... ti na to kanw na dinw $$$ gia akriba mixanimata kai i othoni tis giagias me ta xionakia na lalakizetai... xanetai oli i ousia!! opote min to paramerizete ayto to komati! Και είναι αστείο να λέτε ότι μια κάρτα με 500e θα είναι ξεπερασμένη σε ένα χρόνο.Δλδ οι κονσόλες είναι ήδη ξεπερασμένες στα γραφικά τους απο τώρα.Σκεφτείτε σε ένα χρόνο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται symfwnw apolyta... ;-)
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 .Μεχρι vga asus να μην "παιζει" με asus board εννοειτε υποτιθεται συμβατο Πλάκα κάνεις μου φένετε.Οι πολλές ασυμβατότητες είναι πλέον παρελθών και μιλάς για άλλες εποχές,εκτός βέβαια αν έχεις κανά περίεργο hardware.Kαι αν υπάξουν αντιμετωπίζοντε σχετικά γρήγορα με κάποιο update είται σε bios η σε driver. ΜΟΝΟ + τουλαχιστον αλλα 500 αν θελει να παιζει και να γουσταρει τα games σε high detail χωρια την ωρα που θα τρωει με τα "προβληματακια" + καθε λιγο τις αναβαμισεις...παω πασο.Εγω το εκανα τοσα χρονια και βαρεθηκα.Πιο πολυ δηλαδη δεν εχω και τον χρονο με τις δουλειες το σπιτι την οικογενεια κλπ. Ποτέ τα pc δεν ήταν χώρος για casual ανθρώπους.Για να ασχολήθεις με τα pc θα πρέπει να είσαι και λίγο geek.Οι υπόλοιποι πάνε σε κονσόλα και ένα pc με windows η καλήτερα laptop που είναι και της μόδας. Οσον αφορα το pc gaming οτι ειναι καλυτερο διαφωνω.Αυτα ακριβως ελεγα και εγω πριν παρω κονσολα στους κολλητους που ειχαν.Οτι οι αναλυσεις ειναι ανωτερες και διαφορα.Δεν ισχυει αυτο παιδια πλεον.Οι νεες κονσολες ειναι κορυφη. Και εδώ πλάκα κάνεις ε?Εχω ήδη αρχίσει να αμφιβάλω για τις τεχνικές σου γνώσεις η τουλάχιστον για την αντίληψη που έχεις για το τι συμαίνει καλά γραφικά.
Dimitris22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Sorry pou den dieukrinisa exo AGP kai oxi PCI-E. File teofross exis dikio mexri ena simio alla prosopika to gaming se ipologisti mou aresi perissotero apo paixnidomixani giati isos etsi sinithisa. Na sas po episis oti exo 450 Watt trofodotiko Gia na kataliksoume loipon exete na protinete kapia karta AGP mexri 140-150 euro Na glitoso kai tin agora trofodotikou an ginete giati an einai na agoraso kai trofodotiko....
isspro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 egw proteinw ayti====>> X2600 kai exei 114e... + DX10 + HD.... ti allo na zitiseis.. ;-) edit: wpa eida se allo shmeio sto plaisio pali tin idia karta me 78euro... me ena til ola lynontai...
BossDoc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 PC-Πολυμηχάνημα που κάνεις σχεδόν οτι θέλεις πχ(επεξεργασία video,φωτογραφίες,γραφεις CD,DVD,BLUE RAY ΚΑΙ για κονσόλες και ΤΟΟΟΣΑ άλλα που δεν φτάνει ο χώρος να τα γράψεις. Online games MMORPG,FPS περισότερο γιατι δεν λέει σε κοσνόλες ΚΟΝΣΟΛΑ- games παρέας WINNING ELVEN xx TEKKEN x που τα απολαμβάνεις ΕΙΔΙΚΑ στην TRUE HD 37''++ με την παρέα σου Και τα παιχνίδια έκει είναι πάντα καλύτερα απο των PC ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ της κυκλοφορίας μιας κονσόλας για τον απλό λόγο οτι πάντα όταν πρωτοκυκλοφορεί μια κονσόλα ΕΧΕΙ OTI TOP σε ΚΟΡΥΦΑΙΑ τιμή Εγώ προσωπικά έχω και τα 2 για διαφορετικό σκοπό το καθένα Οσο για games.... MMORPG FTW-- LOTRO ONLINE (που καιρό για ΚΟΝΣΟΛΕΣ )
Stathiss19 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εχει πέραση το θέμα βλέπω..Εγώ με μια 8800 gts πόσο καιρό θα αντέξω??Γιατι αυτή θα πάρω μάλλον..Ο καθένας την γνώμη του λέει.. δεν αξίζει να λογομαχείτε για ανούσια πράγματα..
StavrosD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αφου (υποθέτω) η οθόνη σου τραβάει αναλύσεις, πήγαινε για 8800GTX ! Και όμως , για μια οθόνη 27" είναι υπεραρκετή μια κάρτα γραφικών που λειτουργεί ικανοποιητικά σε ανάλυση που έχουν οι οθόνες 17". H 27" HD που ανάφερε στο πρώτο post κατά 99% έχει ανάλυση 1280x720 ή 1280x768, η οποία είναι μικρότερη από ένα μια τυπική οθόνη 17" που έχει ανάλυση 1280x1024. Έχει περίπου 25%-30% λιγότερα pixel, οπότε δεν είναι απαραίτητη η 8800GTX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.