S2Katana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει δίκιο. Τα επιχειρηματά του S2Katana με έπεισαν και εμένα. Λέω να πουλήσω το Pc μου να πάρω ps3. Eγω είμαι σίγουρος ότι πολλά άτομα που αγόρασαν ps3 και δούνε το Crysis και τα μαγικά που θα κάνει το Directx 10 σε λίγο θα τρέχουν να αναβαθμίσουν τα Pc τους. Aς είμαστε λίγο σοβαροί και ας μιλήσουμε με επιχειρήματα στο παλικάρι. Πετάμε κάτι και τώρα άντε να βγάλει συμπέρασμα το παιδί. Aντε ρε, ολο μου τη λες. Θελει ενα απλο παραδειγμα ο φιλος, να τελειωνουμε? Πριν ακριβως ενα χρονο εσκασα 550 ευρω για μια Asus EN7900GTX.Ενα χρονο μετα ειναι απλως μια καλη GPU. Φετος εσκασα 600 ευρω για ενα PS3.Σε 3 χρονια θα εξακολουθει να παιζει παιχνιδια με πολυ καλα γραφικα, βγαζοντας τα λεφτα του. Θα μπορουσα λοιπον να παρω και φετος μια super GPU, αλλα δεν το εκανα. Φυσικα, συμφωνω με αυτο που λεει ο fabiawrc, αυτο μαλιστα. Για το Crysis δεν ξερω, δεν μπορω να πω ακομη.:-?
fabiawrc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ε ναι μωρε σκαει 200 παιζει κυριλε τα παιχνιδακια του και στην τελικη μετα απο καιρο την πουλαει κανα 120αρι που λεει ο λογος και εχει χασει 80 ευρω. απλα πραματα.
Stathiss19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε fabiawrc με ενδιαφέρει αυτή με τα 200..θα μπορω να παίξω το crysis, dirt , proevo2008?Αν ναι να την πάρω..και τι τροφοδοτικό χρειάζεται αυτή?Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μεγάλε...
fabiawrc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ενοειται και θα τα παιξεις ανετα.τωρα με ενα τροφοδοτικο 550-580 εισαι μια χαρα.ξεκινανε απο 80 ευρω. αλλα δες και αυτο μια χαρα τιμη. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210730
vlachaquito Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 opoios kata thn gnomh mou den einai "poromenos" me kompiuter oc klp, to na pairneis mia "teleia" karta sigoura einai to ligotero anousio.. Apla giati sta high-end paixnidia oi diafores tha einai mikres, toso mikres pou oute kan tha tis katalaveis.. Meta an se endiaferei kai h aksia metapolhshs, ligotera lefta tha xaseis poulontans mia kalh karta metaxeirismenh para thn kalyterh... Me liga logia, an den eisai...leftas, tote pare thn gts pou sou lene ta paidia kai me ta ypoloipa console...
Stathiss19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ και σενα vlachaquito..αυτό θα κάνω..θα πάρω την gts και ενα τροφοδοτικό και θα αφήσω το ps3 να "ρολάρει" και να πέσει λίγο ακόμη η τιμή του και αν μπορώ οικονομικώς θα το πάρω..ωστόσο η gts θα δείχνει καλά στην hdtv 27'' ετσι?Δεν θα παίζω στου υπολογιστή την οθόνη τα παιχνίδια..χίλια ευχαριστώ..
vlachaquito Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Tpt file no problem.. Sorry alla ti trofodotiko exeis kai tosh kaoura gia trofodotiko?? Oso gia thn karta einai paaara poly kalh kai h gts, gnostos mou exei thn gts akrivos thn idia kai paizei se 32'' lcd ola teleia.. Ayto mhn se agxonei einai paaara poly kalh karta.
Stathiss19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχω αλλα δεν πρέπει να είναι κατάλληλο για την gts..θα πάω να αγοράσω την gts και θα το κοιτάξω τοτε..ελπίζω να πάιζεις proevo και να τα πούμε και μεσω παιχνιδιού online..σας ευχαριστώ όλους σας..
fabiawrc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 stathi ετσι και αλλιως 8α πεζεις σε αναλυση 1366χ768 που ειναι ανετη αναλυση σε σχεση με ενα 22"monitor που θα εχει 1680χ1050.
Dimitris22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Vasika paidia eimai kapos neos sta perissotera games (oxi stous ipologistes) kai me apasxoli kai emena pleon to thema ton apaitiseon ton paixnidion kirios se kartes grafikon.Na sas po pos exo to eksis sistima P4 3200Gh Windows Xp Sp2 1Gb ram ddrsdram sta 400 Kai mia arxea pleon Nvidia GeForce 5500 me 128Mb ram Opos vlepete i karta mou den einai kai gia polla polla. Ta agapimena mou einai to medal of honor kai call of duty alla distixos den mporo kala kala na paikso oute call of duty 2 me tin karta pou exo eno gia to kainourgio medal of honor airborne oute gia plaka!! den to sizitao kan. Exo lipon ta eksis erotimata dedomenou oti oi apaitiseis sistimatos gia to kainourgio medal of honor airborne einai oi eksis: # OS: Windows XP or Vista (32-bit) # CPU: 2.8 GHz or faster (3.0 GHz or faster for Vista) # RAM: 1 GB or more # Disc Drive: 8x or faster DVD drive # Hard Drive: 9.0 GB or more free space # Video: DirectX 9.0c compatible. Video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater; NVIDIA GeForce 6600 GT or greater. 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported # Sound: DirectX 9.0c compatible # Input: Keyboard and mouse # Multiplayer: 2-12 players; Requires one disc per PC and a Cable, DSL, or faster connection. auta ta pixel shader kai graphics shader pou theloun ekdosi 3.0 allazoun an allakso karta grafikon??? giati to pc mou exi pano ekdosi 2.0 me autin tin karta pou exo tora. Mporo na diatheso mexri 80-90 euro (isos kai liga parapano). Exete kati na protinete (PCI kalitera). Vasika exo vri mia alla den ksero an pliroi tis proipothesis Einai i parakato: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513293 Ti lete re paides na tin paro aksizi ton kopo? Exete na protinete kati allo? Sas euxaristo gia to xrono sas...
fabiawrc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 οχι.καλυτερα να βρεις σε αυτα τα λεφτα μια 7600gt η 8600gt.
phovos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 AGP δεν έχεις? γιατί κοιτάς pci express κάρτες γραφικών? X1950GT/PRO η διαφορά από την 5500 που έχεις τώρα θα είναι χαοτική! Από την άλλη όμως να δώσεις 140 ευρω για AGP ειναι μεγάλη μαμακια... Τι να σου πω...Αν νομίζεις ότι αξίζει να επενδύσεις σε AGP είναι καλή κάρτα
Dimitris22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 AGP δεν έχεις? γιατί κοιτάς pci express κάρτες γραφικών? X1950GT/PRO η διαφορά από την 5500 που έχεις τώρα θα είναι χαοτική! Από την άλλη όμως να δώσεις 140 ευρω για AGP ειναι μεγάλη μαμακια... Τι να σου πω...Αν νομίζεις ότι αξίζει να επενδύσεις σε AGP είναι καλή κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510600 Gia kati tetio milas diladi... Exete na protinete kapia alli pou mporo na voleuto mexri 140-150 kati ginete...
@topos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Κατα 90% εαν βγεις σε οτιδηποτε x1950 να υπολογιζεις και τροφοδοτικο. Αλλα δεν μας εχεις πει εαν εχεις agp η pci-e.
teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου 10+ χρονια εχω φαει τα λεφτα μου (επαγγελμα Η/Υ τεχνικος) αλλα και τις ωρες μου να αναβθμιζω την μαλακια το pc για να παιζω games της προκοπης και τελικα στο βαθμο που το ηθελα δεν το καταφερα.Ειδικα αν το συγκρινω με μια κονσολα.Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Απο τα φραγκα που θα σκας συνεχεια(μα συνεχεια) για μερικές ή ολικές αναβαθμισεις? Απο τις ασυμβατοτητες που θα αντιμετωπιζεις καθε 3 και λιγο οταν αγοραζεις hardware ,boards,vgas κλπ? Απο το που θα σκανε και δεν θα παιζουν τα games ολη την ωρα και θα σου ζητανε πηγαινε κατεβασε καθε μηνα νεο driver για vga αλλο για καρτα ηχου κλπ? ή που θα σου λεει το ταδε game που θα βγαινει οτι εχει θεμα ασυμβατοτητας μαυτην την καρτα κλπ κλπ.Ξερω τι σου λεω πιο πολυ θα ασχολησε με το πως θα καταφερεις να παιζεις ενα game παρα με το να το παιζεις.Χωρια που θα τα σκας και παλι θα βλεπεις ενα game που θα βγει μετα απο ενα 6μηνο να σου ψιλοκολλαει και να χανει frames και θα τρελλενεσαι. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι αν παρεις καρτα οπου και συνεχισεις στο τρυπακι αυτο των pc για να παιζεις θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος σου εφοσον σου αρεσουν τα games.Παιρνεις μια γ@μ@τη κονσολα και φιλε μου απλα δεν ασχολησε...Βαζεις απλα μεσα το dvd και καθεσε στον καναπε και λιωνεις,βαριεσαι το κλεινεις και γιασας.Και ασε αλλους να ασχολουνται μιση ωρα πως θα κανουνε setup και που θα βρουνε τροπο να ξεπερασουνε την ταδε ασυμβατοτητα του ενως part με το αλλο και τι version driver ειναι συμβατος με το ταδε game sto pc.Εδω και 3 χρονια εχω κονσολα και τετοιο gaming δεν εχω ξαναφχαριστιθει.Το pc μου ειχε βγαλει την πιστη.Ειναι για οτι αλλο εκτος απο το Gaming για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.