Stathiss19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι ίσως το πιο τολμηρό ερώτημα που θα έθετε κάποιος στον εαυτό του..και επειδή θέλω την γνώμη σας..σας βάζω στο δίλημμα...εμπρός λοιπόν...ακούω..ή μάλλον διαβάζω γνώμες..:neutral:
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 μη δωσεις 500 για καρτα γραφικων σιγουρα, απο κει και περα δικο σου θεμα
joker99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ti othoni exeis? an exeis tv 720p i 1080p pare karta. tha paramilas ston upno sou otan paiksis game se tetia tv. otan pira tin dikia mou 42" 1080p evala ena game (nfs carbon) kai ipia kapaki 3 mpires. edit: kai me 300 euro perneis kali karta.
ALFR3D Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 pare mia karta twn 300 e kai me ta ypoloipa pare kana original game,
Hlapatsas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 e kai me ta ypoloipa pare kana original game, Αυτό θέλει ολόκληρη συζήτηση....Ας σκεφτούν πρώτα να ρίξουν λίγο τις τιμές στα παιχνίδια και μετά κάτι γίνεται..
@topos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι ίσως το πιο τολμηρό ερώτημα που θα έθετε κάποιος στον εαυτό του..και επειδή θέλω την γνώμη σας..σας βάζω στο δίλημμα...εμπρός λοιπόν...ακούω..ή μάλλον διαβάζω γνώμες..:neutral: Πες μας και το υπολοιπο συστημα σου να δουμε... Υ.Γ Εαν το συζητας για 8800ultra πεταμενα λεφτα ειναι οπως κ να χει...
phovos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 αυτη τη στιγμη νομιζω οτι η 8800GTS 640mb ειναι πολυ καλη αγορα αν θες μεγαλες αναλυσεις.300 κατι ευρω κανει και παιζεις τα παντα ειδικά αμα της ανεβασεις και λιγο το ρολογακι της. τις κονσολες ποτε δε τις γουσταρα οποτε δε το συζητω καν :-P
SpUga5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Θα συμφωνήσω με τον totti, 8800gts + wii Έτσι έχεις και καλή κάρτα γραφικών και κονσόλα!
Stathiss19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Το σύστημα μου παιδιά είναι το εξής.."Intel core duo 6400 2.13 ghz , 2gb ram, 160 hdd, nvidia geforce 7300 LE "..αζί με την κάρτα θα πάρω και hdtv samsung 27''..οπότε τί προτείνετε???Ευχαριστώ τον κάθε εναν σας ξεχωριστά..καλημέρα!!!
liopyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 αφου (υποθέτω) η οθόνη σου τραβάει αναλύσεις, πήγαινε για 8800GTX ! τράβα και ένα clockie στον επεξεργαστήρα σου και είσαι ένας καθώς πρέπει high end gamer! αν θες κάτι πιο φθηνό, πάρε 8800GTS 640, για να βλέπεις αναλύσεις... μην κάνεις το λάθος και πας και ζητήσεις την ultra, όπως έχουν γράψει και παραπάνω, είναι απλά clock-αρισμένη, δεν έχει καμμία ουσιαστική διαφορά με την GTX αν την clockάρεις λίγο... όσον αφορά τις κονσόλες, εγώ είμαι κατά ... 1. ένα high end pc αποδίδει πολύ καλυτερα γραφικά στα παιχνίδια... 2. δεν πληρώνω 50ε για να παίξω ένα παιχνίδι... 3. δεν θα πλήρωνα ποτέ ένα μισθό, για να πάρω κάτι που δεν έχει καν την στοιχειώδη εγγύηση (2 χρόνια) .... Όπου έχω κοιτάξει δίνουν ένα χρόνο για τις 2 γνωστες κονσόλες... ps. υπάρχουν και άλλοι λόγοι, π.χ τα παιχνίδια που βγαίνουν για τα μεν και τα δε, η δυσχρηστία των gamepad κλπ. αλλά αυτά είναι τελείως υποκειμενικά...
NikosFE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Κονσολα + 1. Ειναι αλλη η αισθηση του καναπε με 32' και 37' HD TV. 2. Αν παρεις κονσολα σημαινει original games οποτε, no problem για gaming στο διαδικτυο. 3. Δεν ασχολεισαι με το ''θα παιζει αυτο το παιχνιδι το pc μου;'' 4. Πλεον καποιες εταιρειες εχουν γραψει το pc gaming στα @@ τους. Μερικες δεν μεταφερουν καν τους νεους τιτλους στο pc, μερικες τους μεταφερουν κουτσουρεμενους Κονσολα - 1. Αν παιζεις πολλα παιχνιδια, θα πρεπει να εχεις και ενα γερο πορτοφολι, γιατι οι τιτλοι φτανουν και μεχρι τα 79 ευρω. 2. Στα gameς τα fps δεν ειναι και οτι καλυτερο να σημαδευεις με gamepad. Το keyboard και το mouse ειναι αξεπεραστα. Στα rpg, κατι παρομοιο με το παραπανω. Στα strategy, εδω τα πραγματα ειναι ποιο απλα. Υπαρχει προβλημα. pc + 1. Αν εχεις γερο πορτοφολι με τις συνεχεις αναβαθμισεις θα εχεις καλυτερα γραφηκα και ποιο ομαλη ταχυτητα, σε σχεση με μια κονσολα. 2. τα - της κονσολας pc - Τα + της κονσολας. Εγω στην θεση σου θα επερνα μια 8800 gts και με τα υπολοιπα το Set XBOX 360(HDMI) + Gears of War + PGR3 στα 350 ευρα! Για να εχεις τα + και απο τα δυο!! Tο μοναδικο -. Θα καεις απο το Gaming.
furious99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά ακόμα παίζετε παιχνίδια στο pc? Σας τρώει η τσέπη σας μάλλον...
joker99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 epidi ta exo di kai ta exo faei sti mapa. exo X360 flasarismeno kai to pc tis ipografis. den trelenome polu me ta games alla otan pekso thelo na to euxaristitho sto full ta exo sindesi kai ta 2 stin HDTV 42" 1080p kai exo dokimasi na paikso ena idio game kai sto X360 kai sto pc. i diafora einai i mera me ti nixta paidia,to pc einai KORIFI. ektos oti exei trelei eikona to pc sta games ginete amesos kai ena korifeo HD media player. perneis kai ena set wirless keyboard-mouse-joypad kai ksexnas tis konsoles. oso gia to filo @Stathiss19,an mporeis pare mia karta me 300 euro,anevase ligo ton cpu kai dose liga euro parapano gia TV 32". THA TA DIS OLA!
Stathiss19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά γιατί όλοι σας είστε κατατοπιστικοί..αν αγοράσω την albatron 8800 gtx που είδα στο πλαίσιο έχει 500 ευρώ..αξίζει?υπάρχει άλλη με λιγότερα χρήματα 350-400 ευρω που να αποδίδει αρκετά καλά, παιχνίδια όπως crysis, proevo2008, dirt,nfs prο street?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.