sotosko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω στο pc της υπογραφης μου εγκατεστημενα τα win xp εδω και καιρο.(δεν εχω κανει φορματ εδω και 11 μηνες) Λοιπον τα xp αρνουνται πεισματικα να εμφανισουν στην γραμμη εργαλειων το media player, επισης οταν ανοιγω τον καδο ανακυκλωσης και παταω "Αδειασμα του καδου ανακυκλωσης" δεν κανει τιποτα και για να σβηστουν τα αρχεια πρεπει να τα επιλεξω ολα και να τα κανω διαγραφη. Με ποιο προγραμμα μπορω να φτιαξω αυτα τα προβληματα. Εχω υποψην μου το TuneUp 2007, θα κανει τιποτα ? Αν δεν βρω τροπο να τα φτιαξω ειναι καιρος κιολας να βαλω και στο σταθερο τα vista
kosmasgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασε μια επαναφορά του συστήματος σε παλιότερο σημείο.
sotosko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε kosmasg ειναι καλη ιδεα αλλα δεν εχω ενεργοποιημενη την επαναφορα συστηματος για να μην πιανει χωρο στον δισκο. Καμια αλλη ιδεα ;
dimitris2006 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 δοκιμασε να κανεις reinstall το wmp οσο για τον καδο ανακυκλωσης δες http://www.velocityreviews.com/forums/t180499-recycle-bin-wont-empty.html http://www.maxpc.co.uk/tips/default.asp?pagetypeid=2&articleid=4754&subsectionid=719
dll.hal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 να κανεις repair απο το cd των windows....
sotosko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ σας ευχαριστω παρα πολυ ολους ! Εχω ακομα ενα προβλημα, οταν παταω π.χ. ιδιοτητες στον εξωτερικο μου δισκο αργει αρκετα μεχρι να εμφανιστει το παραθυρο. Επισης οταν παταω δεξι κλικ οπουδιποτε μερικες φορες αργει να εμφανιστει το μενου του δεξι κλικ. Εχω ελεγξει για ιους με το Nod32 και δεν εχει βρει τιποτα. Να κανω format ;(δεν ειναι τιποτα για εμενα, το εχω συνηθισει τοσα χρονια με windows )
dimitris2006 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 κανε και κανενα καθαρισμο της registry! δοκιμασε ccleaner
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε φίλε 11 μήνες χωρίς φορματ τα 'χει παίξει το πιτσι.
tex439 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 sigoura ta exi peksi to PC , me tosa provlimata i moni lisi ine ena format na anasani kai ligo to pc
kosmasgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορεί να ανήκει στην μερίδα εκείνων που πιστεύουν οτι με το φορμάτ χαλάει το pc xexe i was keeding ρίξε φορμάτ να ησυχάσεις
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι όσο και να το συντηρείς, ανασυγκροτήσεις, registry cleaning, reinstallation προγραμμάτων, registry cleaning/ defraging, mem optimizing, antivirus, antispyware κτλ ανά εξάμηνο, ένα φορμάτ το χρειάζεται γιατί δεν μπορούν να διορθωθούν όλα τα προβήματα, εκτός και αν το Pc to έχει μόνο για το office και δεν κάνεις τπτ άλλο, τότε δεν χρειάζεται format πότε των ποτών.
sotosko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου, ΤΟ format. Μαλλον αυριο θα πουν αντιο τα xp! Σας ευχαριστω και παλι ολους παιδια.
accipio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι και ένα φορμάτ ανά εξάμηνο! Είναι υπερβολικό! Eγώ που έχω να κάνω φορμάτ δύο χρόνια, έξι μήνες και εννιά μέρες τι θα πρέπει να έχω δηλαδή; Ένα pc με Windows XP που ψυχορραγούν; Όχι βέβαια! Με τη σωστή συντήρηση και τη δέουσα προσοχή τα XP και τα προγράμματα (171 καταχωρήσεις στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στην περίπτωσή μου) δουλεύουν μια χαρά.
dimitris2006 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 πιστευω πως στη σωστη συντηρηση του υπολογιστη παιζει ρολο το να εχεις μεσα τα προγραματα που χρησιμοποιεις και μονο χωρις να βαζεις και να βγαζεις συνεχεια. απο κει και περα εγω αν θυμαμαι εχω να κανω φορματ παααρα πολυ καιρο. τη βγαζω με εναν καθαρισμο με το ccleaner καθε 2 μερες και 1-2 φορες την εβδομαδα scan με antispyware
xristoforos25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 και γω καπου 1,5χρονο εχω να κανω φορματ,ελπιζω να μη τα κανω ολα μαζεμενα!τακτικος καθαρισμος και σωστη επιλογη προγραμματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.