Προς το περιεχόμενο

Με ποιο προγραμμα να "γιατρεψω" τα xp ?

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο pc της υπογραφης μου εγκατεστημενα τα win xp εδω και καιρο.(δεν εχω κανει φορματ εδω και 11 μηνες:-D) Λοιπον τα xp αρνουνται πεισματικα να εμφανισουν στην γραμμη εργαλειων το media player, επισης οταν ανοιγω τον καδο ανακυκλωσης και παταω "Αδειασμα του καδου ανακυκλωσης" δεν κανει τιποτα :confused: και για να σβηστουν τα αρχεια πρεπει να τα επιλεξω ολα και να τα κανω διαγραφη. Με ποιο προγραμμα μπορω να φτιαξω αυτα τα προβληματα. Εχω υποψην μου το TuneUp 2007, θα κανει τιποτα ? Αν δεν βρω τροπο να τα φτιαξω ειναι καιρος κιολας να βαλω και στο σταθερο τα vista :-D

Δημοσ.

Φιλε kosmasg ειναι καλη ιδεα αλλα δεν εχω ενεργοποιημενη την επαναφορα συστηματος για να μην πιανει χωρο στον δισκο. Καμια αλλη ιδεα ;

Δημοσ.

Οκ σας ευχαριστω παρα πολυ ολους ! Εχω ακομα ενα προβλημα, οταν παταω π.χ. ιδιοτητες στον εξωτερικο μου δισκο αργει αρκετα μεχρι να εμφανιστει το παραθυρο. Επισης οταν παταω δεξι κλικ οπουδιποτε μερικες φορες αργει να εμφανιστει το μενου του δεξι κλικ. Εχω ελεγξει για ιους με το Nod32 και δεν εχει βρει τιποτα. Να κανω format ;(δεν ειναι τιποτα για εμενα, το εχω συνηθισει τοσα χρονια με windows :-D)

Δημοσ.

Μπορεί να ανήκει στην μερίδα εκείνων που πιστεύουν οτι με το φορμάτ χαλάει το pc :) xexe i was keeding :) ρίξε φορμάτ να ησυχάσεις

Δημοσ.

Ναι όσο και να το συντηρείς, ανασυγκροτήσεις, registry cleaning, reinstallation προγραμμάτων, registry cleaning/ defraging, mem optimizing, antivirus, antispyware κτλ ανά εξάμηνο, ένα φορμάτ το χρειάζεται γιατί δεν μπορούν να διορθωθούν όλα τα προβήματα, εκτός και αν το Pc to έχει μόνο για το office και δεν κάνεις τπτ άλλο, τότε δεν χρειάζεται format πότε των ποτών.

Δημοσ.

Αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου, ΤΟ format. Μαλλον αυριο θα πουν αντιο τα xp! Σας ευχαριστω και παλι ολους παιδια.

Δημοσ.

Όχι και ένα φορμάτ ανά εξάμηνο! Είναι υπερβολικό! Eγώ που έχω να κάνω φορμάτ δύο χρόνια, έξι μήνες και εννιά μέρες τι θα πρέπει να έχω δηλαδή; Ένα pc με Windows XP που ψυχορραγούν; Όχι βέβαια!

Με τη σωστή συντήρηση και τη δέουσα προσοχή τα XP και τα προγράμματα (171 καταχωρήσεις στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στην περίπτωσή μου) δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ.

πιστευω πως στη σωστη συντηρηση του υπολογιστη παιζει ρολο το να εχεις μεσα τα προγραματα που χρησιμοποιεις και μονο χωρις να βαζεις και να βγαζεις συνεχεια. απο κει και περα εγω αν θυμαμαι εχω να κανω φορματ παααρα πολυ καιρο. τη βγαζω με εναν καθαρισμο με το ccleaner καθε 2 μερες και 1-2 φορες την εβδομαδα scan με antispyware

Δημοσ.

και γω καπου 1,5χρονο εχω να κανω φορματ,ελπιζω να μη τα κανω ολα μαζεμενα!τακτικος καθαρισμος και σωστη επιλογη προγραμματων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...