Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite A200-1G

Melchazar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά,

ενδιαφέρνομαι για ενα laptop αξιοπρεπές για gaming αλλά όχι μόνο.

Βρήκα αυτό το laptop που μου φάνηκε αρκετά καλό, το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάρτα γραφικών μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με ATI και δεν ξέρω αν τα βγάζει πέρα με κανένα δυνατό παιχνίδι.

Και πρίν με βρίσετε οτι δεν έκανα αναζήτηση για παρόμοια threads, σας προλαβαίνω λέγοντας οτι έψαξα,:P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι η τοσιμπα στα τελευταια μοντελα της βαζει μεγαλους μεν σκληρους, αλλα με λιγες στροφερς-4200

νομιζω για λαπτοπ ειναι μια σεβαστη λυση η 2600, αλλα μην περιμενεις να παιξεις με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα απροβληματιστα σε μεγαλες αναλυσεις. για ηπιο gaming θα ναι οκ

στις αντιστοιχες προτασεις σε πισι η 2600 υπολειπεται των αντιστοιχων της nvidia αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ για να πώ τη αλήθεια HP ήθελα αλλα ΄δεν παίζει τπτ καλο με 15.4 οθόνη οπότε απότι το κόβω μάλλον για dell 1520 θα πάω, και θα πρέπει να περιμένω κανα μήνα γμτ.

Δημοσ.

Κοιταξε στα μοντελα με ΑTI-AMD οι δισκοι ειναι στους 5400, η καρτα γραφικων ειναι η καλυτερη που υπαρχει και μαλιστα την φοραει και το μοντελο Α210-127 με 2 γιγκα μνημη. Νομιζω οτι ειναι μια τιμια προταση με ελαχιστα χρηματα...

Δημοσ.

Η κάρτα είναι μια χαρά για απλό gaming. Μην περιμένεις θαύματα. Νομίζω ότι η αντίστοιχη Nvidia είναι καλύτερη σε απόδοση και χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω, σε ξένα forums που διάβασα λένε οτι είναι αντίστοιχη της 8600GT αλλά έχει προβλήματα απόδοσης λόγω drivers.Για τον δίσκο τώρα στο πλάισιο λέει είναι 5400, στο επίσημο site δεν λέει τίποτα οπότε ο καθένας πιστεύει οτι θέλει.

Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανένας εαν θα βγεί κάποιο μοντέλο της HP μέ 15,4" οθόνη και 8600Μ κάρτα σύντομα? ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...