memtsas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 σας εχει συμβει ποτε να κατεβαζετε ενα μεγαλο αρχειο ας πουμε 100MB απο server και να πατε full speed μεχρι το τελος και μετα να σας λεει οτι ολοκληρωθηκε το 100% αλλα να εχει κολλησει στα τελευταια KB?το κανει ακομη και ο firefox.και στην ουσια παει χαμενο ολο το αρχειο. τι φταει και πως διορθωνεται αυτο το πραγμα??
Greek-Lord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Έχεις OTEnet ή μήπως το Sagem το ασύρματο που δίνει στο πακέτο της;
RIA_K Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 σας εχει συμβει ποτε να κατεβαζετε ενα μεγαλο αρχειο ας πουμε 100MB απο server και να πατε full speed μεχρι το τελος και μετα να σας λεει οτι ολοκληρωθηκε το 100% αλλα να εχει κολλησει στα τελευταια KB?το κανει ακομη και ο firefox.και στην ουσια παει χαμενο ολο το αρχειο. τι φταει και πως διορθωνεται αυτο το πραγμα?? Το ίδιο έχω πάθει και εγώ και δεν ξέρω τι συμβαίνει.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Εγώ έχω NetOne,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό!
flo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Λύση όταν κολλάει στο 99-100% http://www.otenet.gr/hd/HTML/ondslkit_menu2_wi_firmware.htm update sto FIRMWARE SAGEM 1500 WG / 1540 WG Δοκίμασε αυτο...
memtsas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 nai ontos ayto eixa kai to ekana update to firmware.paralipsi mou pou den to eixa kanei kai ego toso kairo!den to dokimasa na do an to kseperase to problima alla pali mou menei i aporia GIATI SINAIBENE KATI TETOIO?thanks
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Και μένα μου είχε τύχει πολλές φορές αλλά τις περισσότερες που πατούσα να σταματήσει δεν μου κατέστρεφε το αρχειάκι που κατέβαζα και ήταν όλα ΟΚ. Άλλες φορές βέβαια έβριζα τον υπολογιστή...
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα σχεδόν ποτέ μέσω οτενέτ πάντως, αλλά είχαν ανανεωμένους τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.