CompHeller Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Κάθομαι επιτέλους και ξαναβάζω τα cd μου σε μία τάξη όπως λίγο πολύ το έχει κάνει ή θα το κάνει ο καθένας απο εμάς. Μετά απο το πέταμα της σαβούρας, πέρασα στον σκληρό ότι αξίζει, έβαλα τα γνήσια σε τετράδια και έμεινα με περίπου 3,000 κουτάκια στο χέρι ΛΟΛ! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο? Λυπάμαι να τα πετάξω έτσι στεγνά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ανακύκλωσης? (καταρχήν είναι ανακυκλώσιμα?).
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Λογικά (απ'τη στιγμή που είναι πλαστικά) ανακυκλώνονται. Θα μπορούσες όμως να κάνεις κάποια περίεργη κατασκευή,π.χ. ένα τραπέζι.
DrLo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104228 Αν τα έχεις μέχρι τέλος του μήνα που ανεβαίνω Ελλάδα, ευχαρίστως να σε ξελαφρώσω από μερικά
CompHeller Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Άμα ανακυκλώνονται η καλύτερη μου (πρέπει να πάω στον δήμο? Που γίνονται οι ανακυκλώσεις? Φίλε DrLo πολύ καλή η ιδέα σου και ευχαρίστως να τα μοιράσω ... Το πρόβλημα είναι οτι είμαι κρήτη και άμα γίνει αποστολή μετά θα είναι σαν να τα πήραν καινούρια ;p Ακόμα μερικά απο αυτά έχουν σκόνη, άλλα είναι λίγο σπασμένα κτλ. Δηλαδή θέλουν 'δουλειά'
gatoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 και γιατι δεν τα πετάς στον μπλέ κάδο ανακύκλωσης?
parsifal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω βρει άλλο σύστημα. Επειδή αγοράζω CDR/DVDR σε κορίνες, κρατάω τις παλιές μου πλαστικές θήκες και όποτε τυχαίνει να γράψω κάτι για κάποιον φίλο/η που θα έρθει σπίτι, τσουπ! Τους δίνω και μία θηκούλα μαζί! Σιγά σιγά έχω πέσει στις 80 περίπου (από καμμιά 200αριά αρχικά). Αλλά 3000 είναι πολλές βρε παιδάκι μου, πού τις κονόμησες τόσες πολλές;
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω βρει άλλο σύστημα. Επειδή αγοράζω CDR/DVDR σε κορίνες, κρατάω τις παλιές μου πλαστικές θήκες και όποτε τυχαίνει να γράψω κάτι για κάποιον φίλο/η που θα έρθει σπίτι, τσουπ! Τους δίνω και μία θηκούλα μαζί! Σιγά σιγά έχω πέσει στις 80 περίπου (από καμμιά 200αριά αρχικά). Αλλά 3000 είναι πολλές βρε παιδάκι μου, πού τις κονόμησες τόσες πολλές; ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ. Πήγα και μπόλικες θήκες στην δουλεία μου. Τώρα μου τελείωσαν και χρησιμοποιώ χάρτινες θήκες.
kostastnt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε το καλύτερο είναι ανακύκλωση. Αλλά αν όντως δεν τα χρειάζεσαι και είναι για πέταμα είμαστε πολλοί που θέλουμε . Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και θέλεις Pm. ΥΓ. Με το αζημίωτο φυσικά.
CompHeller Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω βρει άλλο σύστημα. Επειδή αγοράζω CDR/DVDR σε κορίνες, κρατάω τις παλιές μου πλαστικές θήκες και όποτε τυχαίνει να γράψω κάτι για κάποιον φίλο/η που θα έρθει σπίτι, τσουπ! Τους δίνω και μία θηκούλα μαζί! Σιγά σιγά έχω πέσει στις 80 περίπου (από καμμιά 200αριά αρχικά). Αλλά 3000 είναι πολλές βρε παιδάκι μου, πού τις κονόμησες τόσες πολλές; Έγραφα απο την εποχή που δεν υπήρχαν κορίνες και είχα και το μικρόβιο του συλλέκτη. Ότι υπήρχε ήθελα να το έχω. Τώρα σοβαρεύτηκα και θέλω να ηρεμήσω. αλλά είμαι με 2 τοίχους full @kostastnt: Άστα να πάνε Man, κρήτη είμαι. @gatoulis: νόμιζα οτι ο μπλέ είναι για χαρτί ή αλουμίνιο ... Άν είναι έτσι είναι το πιό εύκολο και πρέπει να έχω εναν μπλέ πολύ κοντά
olatalefta Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Θα μπορούσες όμως να κάνεις κάποια περίεργη κατασκευή,π.χ. ένα τραπέζι. αυτο κανε κ βγαλε φωτο 1η φορα το ακουω βαλε 3πλες σειρες αλλα να μην ειναι πολυ γρατσουνισμενες. απο κολα πιστευω καμμια βενζινοκολα κ ανεμιστηρα ή πιστολακι απο πανω για να στεγνωνει αμεσως
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ παλαιότερα είχα πρήξει στο cdoμάνι, τώρα γράφω cd σπάνια μια φορ ά την εβδομάδα κτλ. Προτιμώ το online backup.
carlmikaze Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, και δεν εχουν ενοχλητικές προεκτάσεις που χαλάνε τα booklets (δλδ αν έχουν τις πιο επίπεδες και μακρόστενες), μπορώ να σε ξαλαφρώσω από αρκετές, και όσες μου περισσέψουν δεσμεύομαι να τις πάω ανακύκλωση (το κάνω έτσι κ αλλιώς)!
georgep800 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Σύντεκνε CompHeller και εγώ πολύ ευχαρίστως να σε ξελαφρώσω απο μερικά... Τώρα τελευταία παίρνω τα cd σε κορύνες και κάθε φορά που γράφω κάτι βγάζω παλιά cd απο την θήκη τους και βάζω αυτά...
vatraxopedila Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι ανακυκλωσιμα. μπροστα μου εχω ενα μολυβι φτιαγμενο απο ανακυκλωμενα κουτακια cd.δωσε τα για ανακυκλωση pls!!!! -αν φυσικα δεν τα θελει καποιος αλλοσ για να τα χρησιμοποιησει-
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Είδα ενδιαφέρων για θήκες και λέω να βοηθήσω. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1782713&postcount=1133
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.