FREES76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς ποιο περιοδικό ξένου τύπου αξίζει; Θέλω να ενημερώνομαι για τα διεθνή τεχνολογικά δρόμενα. Κάτι σαν το PC Magazine αλλά και πιο εππαγελματικό ύφος.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Απ' τη στιγμή που χρησιμοποιείς ένα από τα πιο ενημερωμένα μέσα αυτή τη στιγμή, δηλ το Internet, γιατί θες να μαθαίνεις από έντυπο περιοδικό όπου η πληροφορία που σου προσφέρει ως επί το πλείστων είναι... out of date...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ..γιατί θες να μαθαίνεις από έντυπο περιοδικό όπου η πληροφορία που σου προσφέρει ως επί το πλείστων είναι... out of date... καθώς και μη αντικειμενική...
punky Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το Wired. Πέρα από την ενημέρωση για τα πράγματα που θα έρθουν (και δε μιλάω απλά για κάρτες γραφικών, μιλάω ας πούμε για τεχνολογίες που υπάρχουν στα σκαριά του στυλ φωτογραφίζω κάτι και το κινητό μου κάνει αναζήτηση βάσει της φωτογραφίας και μου φέρνει στοιχεία για το αντικείμενο που φωτογράφισα), βρίσκω πολύ καλογραμμένα τα άρθρα που καταπιάνονται με τον κοινωνικό αντίκτυπο αυτών των νέων τεχνολογιών.
FREES76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλό με το περιοδικό έχει συγκντρωμένες τις πληροφορίες και γλιτώνεις χρόνο. Βασικά θέλω να ζητήσω από την εταιρεία που εργάζομαι να γίνουμε συνδρομητές σε 2 περιοδικά για την ενημέρωσή μας. Σαν υπεύθυνος μηχανογράφησης θέλω να ενημερωνόμαστε για τα τεχνολογικά νέα με όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο. Σκέφτομαι ένα ελληνικό και ένα ξένο περιοδικό. Δεν με χαλάει το internet για ενημέρωση αλλά δεν έχω βρει κανένα Forum για IT. Αν έχετε και κανένα site κανένα πρόβλημα.
21century Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορεις να ενημερωνεσαι απο τις ελληνικες ιστοσελιδες και τα newletter που διαθετουν εκτος αν προτιμας το http://www.wired.com που τα περιεχει ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.