Προς το περιεχόμενο

case cooling project-η γνωμη σας

tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι τα TEC είναι τα peltier αλλα γενικά σε όλες τις λύσεις αν προσέξεις στην κατασκευή δεν θε έχεις πρόβλημα και για αυτό το λόγο βάζουμε και τις μονώσεις ;) κοίτα εγώ είμαι με νερό εδώ και μισώ χρόνο σχεδόν και μια φορα έπαθα μαλακια από δικό μου λάθος τώρα από δευτερα περιμένω κάτι tec να μου έρθουν αν είσαι αθηνα μόλις τελειώσω έλα από εδώ να τα δεις να δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι τα TEC είναι τα peltier αλλα γενικά σε όλες τις λύσεις αν προσέξεις στην κατασκευή δεν θε έχεις πρόβλημα και για αυτό το λόγο βάζουμε και τις μονώσεις ;) κοίτα εγώ είμαι με νερό εδώ και μισώ χρόνο σχεδόν και μια φορα έπαθα μαλακια από δικό μου λάθος τώρα από δευτερα περιμένω κάτι tec να μου έρθουν αν είσαι αθηνα μόλις τελειώσω έλα από εδώ να τα δεις να δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα :)

thnx για την προσκληση. αν ειναι οποτε μπορεσεις στειλε ενα pm να συννενοηθουμε. επισης θα ηθελα να σου δειξω ορισμενα σχεδια για να μου πεις την γνωμη σου.Παρεμπιπτωντος το hyper treading ti einai? μηπως εχει να κανει με το γεγονος οτι μου διαβαζει δυο επεξεργαστες??

Νομίζω πως ξεπερνάς λίγο τα όρια της λογικής με αποτέλεσμα να υπερβάλλεις ... :razz: Όταν με την υδρόψυξη προσέξεις κατά την σύνδεση όλων των κομματιών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ραγισμένα waterblock π.χ. (που είναι μια γκαντεμιά ρε παιδί μου :mrgreen:), μόνο από no-name μάρκες μπορείς να περιμένεις (π.χ. Thermalfake + ραγισμένο cpu block by Johnx2 - insomniac :( ...) Εξάλλου μετά από την σύνθεση όλου του watercooling system, το βάζεις ένα 24ωρο εν λειτουργία εκτός κουτιού, για να σημειώσεις τυχόν προβλήματα - διαρροή ή κάτι παρεμφερές. Με περίπου 200ε φτιάχνεις ένα πάρα πολύ καλό custom w/c kit που μόνο μειωμένο θόρυβο, και χαμηλές θερμοκρασίες θα σου προσφέρει :wink:

Δεν ήθελα να φανώ υπερβολικός και σίγουρα αν προσέξεις δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλά γιατί ρε παιδί μου να μεγαλώσεις τις πιθανότητες να γίνει μια στραβή? Θυμάμε την περίπτωση με την ατυχία του JohnyΕγώ προσωπικά δεν τη συνηστώ. Από εκεί κ πέρα όποιος θέλει να βάλει, μαγκιά του.

Και εννοείται πως οι θερμοκρασίες που πιάνετε με υδρόψυξη, είναι αδύνατο να πιαστούν με "συμβατικό" τρόπο. ;)

επειδή είδα πως δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα τίποτα είπα να σου δείξω το νικ μου γραμμένο πάνω σε πάγο από tec να σε βάλω λίγο στην μπρίζα :D

image0012bc3.jpg

αυτά για τώρα μόλις πάρω και ένα σωστό block για την vga η ένα coldplate για τον cpu θα σου δείξω και temps από το σύστημα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...