Προς το περιεχόμενο

ξερει κανεις τι γινετε σε σχεση με γεμισμα μελανιων σε εκτυπωτες?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν δεν θες να πάρεις καινούρια μελάνια το γέμισμα είναι μια πιο φτηνή και σχετικά αξιόπιστη λύση.

υπάρχουν αρκετά καταστήματα πλέον που το κάνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ερωτημα μου ειναι το εξης.

σε καποιους πιο καινουριας γενιας εκτυπωτες (ΗΡ),(2-3 χρονια πριν)οι εταιριες "κλειδωνουν" τις κεφαλες οποτε μετα απο απο ενα γεμισμα σου λεει οτι η κεφαλη δεν εχει μελανι,παρολο που την εχεις ξαναγεμισει εσυ.

εγω που εχω εναν εκτυπωτη πιο παλιο(epson) τις κεφαλες τις εχω 6 χρονια και οσες φορες και να τις γεμισω δεν εχω προβλημα.

αυτο συμβαινει σε καποια συγκεκριμενη μαρκα???

σε έναν παλιό epson που είχα το μαύρο το γέμιζα μόνος μου (με μελάνι για σφραγίδες). τον νέο hp πλέον δεν το διακυνδινεύω (όχι ότι παίρνω αυθεντικά αλλά λέμε).

pantos sto HP 1110 pou exo ego mia fora to piga gia gemisama to egxromo doxio kai otan to evala pano kai piga na ektiposo mou evgaze alla ton allon xromata. p.x eki pou itan kokkino to evgaze mple eki pou itan kitrino to evgaze prasino kai tpt den itan to idio me to xroma pou ithela na ektiposo. tora auto mallon mpori na ine kai lathos autou pou ta gemise....etsi anaggastika na paro kanourgio

oso gia to minima pou sou vgazi oti ine adio to doxio melanis den pezi kanena rolo. o ektipotis pali tha ektiponni kanonika. apla agnoise to minima.

kai apoti akousa iparxi tropos pano sto kikloma tou melaniou na apenergopiisis auti tin idopiisi alla pos den ksero...

• Moderators

Στους Canon (εμενα Ip4200, ιδιος με 4300), οντως σου λεει οτι ειναι αδεια, απλα μπορεις να παρακαμψεις το σφαλμα που βγαζουν οι drivers πατωντας για 4sec το κουμπι του εκτυπωτη που αναβοσβηνει πορτοκαλι...

Παιδια προσωπικά γεμίζω τα μελανάκια του Hp μου γιατί εδώ που τα λέμε είναι πανάκριβα στην αγορά .

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα...

Να σας πως μόνο ότι το μοντέλο είναι δύο ετών παλαιο.

Στους Canon (εμενα Ip4200, ιδιος με 4300), οντως σου λεει οτι ειναι αδεια, απλα μπορεις να παρακαμψεις το σφαλμα που βγαζουν οι drivers πατωντας για 4sec το κουμπι του εκτυπωτη που αναβοσβηνει πορτοκαλι...

Όταν το μελάνι κοστίζει 7,5Ε και το no-name πάει 5Ε, απλά δε συμφέρει να πειραματίζεσαι

ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να πουλαει δοχεια μελανι;

ειχα αγορασει απο αγγλια αλλα μου τελειωσε

κανει απλο μελανι για μαρκαδορους πχ η θελει κατι συγκεκριμενο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...