Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ "VISTA"-"GA-P35T-DQ6"-"8600GTS"???

valantis315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς vista με την μητρική GA-P35T-DQ6?

Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου (Gigabyte 8600GTS), δέν την βλέπει καθόλου, έχω εικόνα με τον "Τυπικό προσαρμογέα γραφικών VGA". Έχω κάνει τα πάντα (bios update στην μητρική, απεγκατάσταση των οδηγών και εγκατάσταση ξανά και ξανά (και αυτούς που είχε το cd και τους τελευταίους (162.22), και πολλά format) και τίποτα. Τα περίεργα είναι 3 πράγματα, 1ον δοκίμασα άλλη κάρτα (8500GT) και ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, 2ον όταν είμαι στην "διαχείριση συσκευών" και πάω να κάνω "ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης" αυτόματα μου λέει ότι "το καλύτερο λογισμικό προγράμματος οδήγησης για την συσκευή σας είναι ήδη εγκατεστημένο" και απο κάτω "Τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA" ενώ όταν πάω να κάνω με την "αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου" και βάζω την θέση που βρίσκοντε οι οδηγοί, τότε μου εμφανίζει το μήνυμα "Τα windows αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα κατα την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης για την συσκευή σας" απο κάτω γράφει "NVidia Geforce 8600 GTS" και ακόμα πιο κάτω "το σύστημα δέν είναι σε θέση να αναγνώση απο την καθορισμένη συσκευή. Και 3ον και ακόμα πιο περίεργο... έβαλα τα winXp και είδε την κάρτα κανονικά και παίζει μια χαρά... Επειδή δεν την παλεύω άλλο να ψάχνω σας παρακαλώ εάν έχει κάποιος καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας με ενημερώσει...

Δημοσ.

:( πολλά παράπονα για την συγκεκριμένη μητρική, και αυτό είναι μάλλον άλλο ένα από τα bugs της...

θα σου προτεινα να κατεβάσεις ένα utility της nvidia που απεγκαθιστά τελείως τους προηγούμενους drivers, και μετά να δοκιμάσεις τους τελευταίους official που θα βρεις...

δεν θυμάμαι πως λέγεται το προγραμματάκι αυτό, αν ψάξεις λίγο νομίζω θα το βρεις...

Δημοσ.
:( πολλά παράπονα για την συγκεκριμένη μητρική, και αυτό είναι μάλλον άλλο ένα από τα bugs της...

θα σου προτεινα να κατεβάσεις ένα utility της nvidia που απεγκαθιστά τελείως τους προηγούμενους drivers, και μετά να δοκιμάσεις τους τελευταίους official που θα βρεις...

δεν θυμάμαι πως λέγεται το προγραμματάκι αυτό, αν ψάξεις λίγο νομίζω θα το βρεις...

Παιδιά το πρόβλημα αντιμετωπίστικε με κάποια update των vista (http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html), όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας κατεβάσει τα 3 fixάκια απο το link που δίνω και με full update απο τα vista θα ΄παίξει κανονικά με την συγκεκτιμένη κάρτα... Ελεος αυτά τα Vista....

Δημοσ.
E τότε γιατί πάτε και τα παίρνετε ? :razz: Αφού το ξέρετε ότι είναι mofo OS ... :mrgreen:

Μια χαρά είναι, απλα έχουν ακόμα πολλά προβλήματα ασυμβατότητας, κατα τα άλλα πολύ καλύτερα απο τα XP, και λογικό είναι να τα βάζει ο κόσμος... αλλιώς θα είχαν όλοι win 98

Δημοσ.
E τότε γιατί πάτε και τα παίρνετε ? :razz: Αφού το ξέρετε ότι είναι mofo OS ... :mrgreen:

κάτσε ρε george να περάσει κανας χρόνος να τα δούμε, και τα xp θυμάμαι όταν είχαν προτοκυκλοφορήσει τα κράζανε, και μετά το SP2 έγιναν αυτά που ξέρουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...