parachute Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά ,έχω ένα ολοκαίνουριο φορητό toshiba Α200 1ΑΕ με ge force επάνω και μου τον βαθμολογεί 3,2 !!! όλες οι υπόλοιπες βαθμολογίες 4,5 . Μόνο για τα παιχνίδια 3d μου βγάζει 3,2 ....δεν είναι απαράδεκτο για την n Vidia??? υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την κατάσταση? έχω διορθώσω την ποιότητα 3d αλλά τίποτε το ουσιαστικό....Και να φανταστεί κανεις ότι έδωσα για την nVidia 100e παραπάνω....κατά τα άλλα ο υπολογιστής είναι πολύ δυνατός...
Acid-Burn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 E enta3ei...ti perimeneis...7300 einai...:-P
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 είναι περιορισμένες οι δυνατότητες στα laptop από άποψης κάρτας γραφικών... αν ήθελες υπολογιστή/παιχνιδομηχανή, μόνο desktop, και καμμιά 300ριά ευρώ παραπάνω για την ''nvidia'' σου... (!)
xaxa1982 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω την 7600 Go στο laptop μου και μου βγάζει 4,7. Δε νομίζω να σε πολυνοιάζει αυτή η μέτρηση, δεν καταλαβαίνω γιατί σκας...
Tzimmys Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Άκου πως πάει γιατί και εγώ πρόσφατα το έμαθα. Η μέγιστη βαθμολογία τώρα είναι το 5,9 για όλα τα εξαρτήματα. Στις κάρτες γραφικών την πέρνουν οι 8800 gts. Νορμαλ στα λέει.
parachute Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ όλους παιδια! οντως ,δε θα σκασω κι ολας. Το μηχανηματάκι πεταει με τo dual 2core .δεν ξαναβλέπω βαθμολογία. Αλλά οκ ,και στα παιχνίδια δεν είναι κι ασχημη οκ.
parachute Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 re seis tora pou to skeftomai kalytera mipos exo kanei kammia patata? Sto site tis n vidia ,leei oti i sygkekrimeni karta grafikon ypostirizei direct x 9. ego exo valei to kainourio to 10. mipos den paizei i efarmogi?
liopyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είναι λάθος, αυτή είναι η ανάλογη βαθμολογία για 7300... το 10 το έχουν από μόνα τους τα vista, αλλά από την στιγμή που δεν το υποστηρίζει η κάρτα σου, θα βλέπεις 9 ... δεν έχει να κάνει αυτό με την βαθμολογία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.