bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Για βαλε και τον διακοπτη που εχει πισω το sub που λεει :upmix 5.1->7.1 να δεις...
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Για βαλε και τον διακοπτη που εχει πισω το sub που λεει :upmix 5.1->7.1 να δεις... το λεχω κάνει αυτο έτσι παίζουν τα 6 αλλιως παίζουν πιο λιγα...τώρα να ρωτήσω αν με αυτήν την κάρτα τη απαίζουν όλα αν ξέριες η θελει κατι άλλο πιο ακριβό http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=3042&ct=492&la=1
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα και εγω τα 7900 εχω και για καρτα την audigy 4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....ειχα βαλει για λιγο και την x-fi music μαλιστα και δεν ειδα καμμια διαφορα...αν μπορεις να την βρεις..τωρα λογικα και η audigy η απλη κανει...μαλιστα την ειχα βαλει στο pc μου μια φορα γιατι την ειχε φερει ενας φιλος να την τεσταρει που ειχε προβλημα...καλη καρτα αλλα πιο κατω απο την 4..αλλα αξιοπρεπης..δεν θυμαμαι ομως αν ακουγαμε απο τα 7900 εκεινη τη μερα η απο κατι απλα yamaha που εχω..αλλα δεν θα εχεις προβλημα... Οποτε για μενα :1.δανειζεσαι μια audigy να δεις πως ειναι τα ηχεια σου 2.αγοραζεις μια audigy αν δεις οτι εισαι οκ..ειναι και φτηνη 3.αν εχεις λεφτα και θες να διαθεσεις παιρνεις μια audigy 4 η καμμια φτηνη x-fi πχ gamer η αλλο παρομοιο Οσο αφορα την live μη σε παρω και στο λαιμο μου...μπορει να παιζει με τα 7900 αλλα να θελει καποια ρυθμιση πχ...που δεν το νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος..
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα και εγω τα 7900 εχω και για καρτα την audigy 4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....ειχα βαλει για λιγο και την x-fi music μαλιστα και δεν ειδα καμμια διαφορα...αν μπορεις να την βρεις..τωρα λογικα και η audigy η απλη κανει...μαλιστα την ειχα βαλει στο pc μου μια φορα γιατι την ειχε φερει ενας φιλος να την τεσταρει που ειχε προβλημα...καλη καρτα αλλα πιο κατω απο την 4..αλλα αξιοπρεπης..δεν θυμαμαι ομως αν ακουγαμε απο τα 7900 εκεινη τη μερα η απο κατι απλα yamaha που εχω..αλλα δεν θα εχεις προβλημα... Οποτε για μενα :1.δανειζεσαι μια audigy να δεις πως ειναι τα ηχεια σου 2.αγοραζεις μια audigy αν δεις οτι εισαι οκ..ειναι και φτηνη 3.αν εχεις λεφτα και θες να διαθεσεις παιρνεις μια audigy 4 η καμμια φτηνη x-fi πχ gamer η αλλο παρομοιο Οσο αφορα την live μη σε παρω και στο λαιμο μου...μπορει να παιζει με τα 7900 αλλα να θελει καποια ρυθμιση πχ...που δεν το νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.. Με την live δοκίμασα τα πάντα και δεν παίζουν όλα μόνο τα 6 ...για τισ κάρτες που μου αναφέρεις έχεις τπτ links για να τις δω....
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=797014
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Με την live δοκίμασα τα πάντα και δεν παίζουν όλα μόνο τα 6 ...για τισ κάρτες που μου αναφέρεις έχεις τπτ links για να τις δω.... Αυτη ειναι η xf που μου λες.... http://www.electroworld.gr/site/cat/product.jsp?catid=9191
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 την audigy 4 δεν νομιζω να την βρεις ευκολα..χαθηκαν μολις βγηκαν οι x-fi
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 την audigy 4 δεν νομιζω να την βρεις ευκολα..χαθηκαν μολις βγηκαν οι x-fi απο αυτες τις x-f μπορεις να μου πεις μια φθηνη η αυτή είνια απο τις πιο φθηνές....
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυτην ελεγα αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν πιο φτηνη..κανα 50 ε... τι να σου πω..
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εχει διάφορες απο αυτές αλλα πια είναι η διαφορά τους..μπορεις να τισ δεις http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=SB+X-Fi+
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν βλεπω να παιζουν πιο φτηνες απο τα 60-70 ...ακομα και η χ-treme audio που ειναι πετσοκομενη σε σχεση με τις αλλες x-fi ξεκινα απο ta 60... Στη θεση αν δεν ηθελα να ξοδευτω θα επαιρνα την απλη με 17 ε ..η θα εψαχνα καμμια αγελλια για καμια audizy 2 zs και αλλα παλια μοντελα που τα δινουν φτηνα...
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν βλεπω να παιζουν πιο φτηνες απο τα 60-70 ...ακομα και η χ-treme audio που ειναι πετσοκομενη σε σχεση με τις αλλες x-fi ξεκινα απο ta 60... Στη θεση αν δεν ηθελα να ξοδευτω θα επαιρνα την απλη με 17 ε ..η θα εψαχνα καμμια αγελλια για καμια audizy 2 zs και αλλα παλια μοντελα που τα δινουν φτηνα... Για τις πρώτες 2 απο το Acornshop..με 39 και 58 euros ..τι λες για αυτές....
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξερω τι διαφορα εχουν και δεν γραφει αναλυτικα...εχτρεμε σκετο (audio) kai sta 39 e proti fora to blepo..ti na soy po...
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 δε ξερω τι ειναι αυτη με τα 39 ε ..παρε τους τηλ και ρωτα τι διαφορα εχουν..η αλλη η extreme audio δεν την εχω δοκιμασει..θυμαμαι τοτε που εψαχνα και διαβαζα reviews οτι ηταν κατωτερη των extreme music kai gamer ...νομιζω σε θεμα hardware..αλλα και αυτη μια χαρα θα ειναι..και καλυτερη απο την audigy se σιγουρα..τωρα εσυ ξερεις..παντως πιο φτηνη καινουργια δεν βλεπω να παιζει..ψαξε το και εσυ λιγο καλυτερα....υπαρχουν και αλλες μαρκες αλλα για creative ηχεια προτεινω creative καρτα ειδικα για games , dvd ,
Agathon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξερω τι διαφορα εχουν και δεν γραφει αναλυτικα...εχτρεμε σκετο (audio) kai sta 39 e proti fora to blepo..ti na soy po... Ξέρει τπτ site που πουλάνε προιόντα μεταχειρισμένα και σε πολύ φθηνές τιμές?..είχα βρει καποια μια φορά αλλα τώρα δεν θυμάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.