Προς το περιεχόμενο

Παράξενο πρόβλημα για δυνατούς λύτες :)

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχω ένα παράξενο πρόβλημα στο kubuntu με kde 3.5.7.Συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπίζετε μόνο με τα audio cd και με κανέναν άλλο.Στα dvd όλα είναι φυσιολογικά.Λοιπόν αν βάλω ενα οποιοδήποτε audio cd σε κάποιο από τα δύο cd player μπορώ να κάνω όποια ενέργεια θέλω μόνο μέσω του δαίμονα του kde που εμφανίζετε μετα το mount.Δλδ αν θέλω να παίξω κάποιο cd πρέπει να το επιλέξω σε αυτό το μενού να τρέξει με τον amarok.Aν θέλω μετά να δω τα περιεχόμενα του θα πρέπει να το ξαναβάλω ώστε να επιλέξω να ανοίξει με τον konqueror.Παράξενο έ?

Αν πάω να το ανοίξω το cd με δεξί κλίκ και επιλογη κάποιου προγράμματος ακόμα και του amarok μου βγάζει σφάλμα.Αν πάω στον φάκελο media cdrom1 η όπυ βρίσκετε ο φάκελος είναι κενός και ας παίζει παράλληλα το cd.To ιδιο μου εμφανίζει και από κονσόλα.Δοκίμασα να το τρέξω με vlc μέσω κονσόλας και μου βγάζει αυτό το σφάλμα

ASSERT: "!icon.isEmpty()" in /root/kdebase/kdebase-3.5.7/./libkonq/konq_pixmapprovider.cc (81)

τι λέτε μήπως έχω κάνει καμία πατάτα στις ρυθμίσεις η είναι κανα bug.Πρότου πάω σε δραστικές λύσεις όπως σβήσιμο φακέλων με ρυθμίσεις η και δημιουργία νέου χρήστη αν έχετε καμία ιδέα για λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...