basilis5 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 μια ερωτηση παιδια ενδιαφερομαι για ενα ups-line interactive προοριζεται αρχικα για προστασια λαπτοπ καθως η μπαταρια σε καμια περιπτωση δεν προστατευει οσο χρειαζεται αν το χω στη μπριζα. οποτε ζητουμενο να ναι line interactive kai episis na εχει εξοδο suko για μεγαλυτερη ευκολια. εχω δει αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=835&product=915076&tab=specs τι γνωμη εχετε;επισης ειναι σιγουρα line interactive επειδη δεν πολυεμπιστευομαι την σελιδα του πλαισιου εχετε κατι αλλο να προτεινεται σε αυτα τα λεφτα; εχω δει παρομοια απο APC-MGE αλλα δεν ηταν line interactive
basilis5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 κανεις βρε παιδια δεν ξερει; εστω να μου προτεινετε ενα line interactive με σουκο μπριζες;
disqualified Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 χωρις να ειμαι σιγουρος επειδη σκεφτομουν την αγορα του, εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ακριβως ups ,στο κουτι για την ακριβεια γραφει battery back up, επισης δεν εχει AVR, αυτο φαινεται και στο πισω μερος του κουτιου που το συγκρινει με ενα αλλο μοντελο, καλυτερα να πας στο πλαισιο να το δεις απο κοντα και να κοιταξεις το κουτι του που εχει αρκετες πληροφοριες για να εχεις απο μονος σου αποψη. Αυτα στα λεω με καθε επιφυλαξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.