Προς το περιεχόμενο

πΟΤΕ! επιπλεον χρεωση σε αλλα δικτυα?

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, συνηθως οι απεριοριστες κλησεις των παροχων ειναι προς ολους, δηλαδη ΟΤΕ και τους υπολοιπους παροχους.

Βεβαια, καλο ειναι να το ελεγξεις πριν κανεις καποια αιτηση προς καποιον παροχο για να μην εχεις τιποτα εκπληξεις.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(αν και το θέμα είναι οι επιπλέον χρεώσεις προς αλλα δίκτυα του οτε αντί να κάνω νέο θέμα είπα να γράψω εδώ)

αν εχω forthnet και τηλεφωνώ σε συνδρομητή για παράδειγμα της hol ή του οτε χρεώνομέ επιπλέον? δηλαδή αυτή η απατεώνία είναι μόνο του οτε ή και των άλλων...και απλός για "χ" "ψ" λόγους δυσφημούμε μόνο τον οτε?

Ο οτε εχει δωρεαν μονο προς ολους που ειναι στον οτε, αλλα εγω εχω π.χ. που ειμαι με φορητοτητα σε αλλη εταιρια και εχω αριθμο απο 210 που να ξερεις εσυ οτι δεν ειμαι στον οτε.Ολοι οι αλλοι εναλλακτικοι δινουν στα απεριοριστα προς ολους τους παροχους ανεξαρτητα με και χωρις φορητοτητα.:-)

Δημοσ.
Δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο σε κάποιον φίλο που έχει σταθερό από εναλλακτικό πάροχο θα με χρεώσει ακριβότερα; Σαν να μου λέει να αλλάξω κι εγώ πάροχο! Δεν πάνε καλά τα παλικάρια. Ίσως δεν μας θέλουνε πελάτες.

Αν εννοείς το "εντός δικτύου ΟΤΕ" με το Conn-X Talk και το Otetalk (ή όπως το λένε τέλος πάντων) τότε έχεις δίκιο, αν εννοείς χωρίς αυτά, αδικείς τον ΟΤΕ - είναι τσατσιά των παρόχων τα διαφοροποιημένα τέλη τερματισμού, ο ΟΤΕ καλά κάνει και χρεώνει παραπάνω τις κλήσεις προς εναλλακτικούς.

Δημοσ.

είναι σίγουρο οτι ο ΟΤΕ χρεώνει ακριβότερα κλήσεις προς σταθερά άλλου παρόχου!

Εγώ στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είχα απολύτως ξεκάθαρες κλήσεις, 8-10 κλήσεις προς σταθερά που ήταν σίγουρα ΟΤΕ και 4-5 κλήσεις προς σταθερό 210 που έχει πάει Τελλάς, και σας πληροφορώ οτι η χρέωση ήταν περίπου η ίδια και στις δύο κατηγορίες - δηλαδή περίπου διπλάσια χρέωση...

Ήταν και αυτός (μαζί με τις υψηλές χρεώσεις για isdn ιντερνετ και 2-3 ανεξήγητες βλάβες το χρόνο που ο εκάστοτε τεχνικός ήθελε "χαρτζιλίκι" για να τις φτιάξει) ένας απο τους βασικούς λόγους που τον έκοψα και ησύχασα....

Δημοσ.
Αν εννοείς το "εντός δικτύου ΟΤΕ" με το Conn-X Talk και το Otetalk (ή όπως το λένε τέλος πάντων) τότε έχεις δίκιο, αν εννοείς χωρίς αυτά, αδικείς τον ΟΤΕ - είναι τσατσιά των παρόχων τα διαφοροποιημένα τέλη τερματισμού, ο ΟΤΕ καλά κάνει και χρεώνει παραπάνω τις κλήσεις προς εναλλακτικούς.

Διαφωνω φιλε, το καλα που το βλεπεις οταν οι αλλοι δεν χρεωνουν,μηπως δεν το εχεις δει σωστα το θεμα,καπου καποιο λαθος εχεις.

Δημοσ.
Διαφωνω φιλε, το καλα που το βλεπεις οταν οι αλλοι δεν χρεωνουν,μηπως δεν το εχεις δει σωστα το θεμα,καπου καποιο λαθος εχεις.

Ξέρεις τι είναι τα τέλη τερματισμού κλήσης;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προς αλλα σταθερα δικτυα ειναι οτι καλεις απο σταθερο ΟΤΕ και ανηκει σε αλλη εταιρια.Σταθερο τηλ ενος φιλου,πληροφοριες καταλογου αλλης εταιριας,901.... αλλης εταιριας,801.... κλπ.Εχουν διαφορα στην χρεωση γιατι "παιρνουν" το μεριδιο τους οι αλλες εταιριες....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εγω εκανα το πακετο με το ιντερνετ και τις απεριοριστες κλησεις χωρις ομως να μου πουν για τις εξτρα χρεωσεις προς αλλα δικτυα γιατι την εκανα τηλεφωνικα την αλλαγη.μου ειπαν οτι τη διμηνια θα ερχετε 97 ευρω και ηρθε 115.τι να κανω να το καταπιω?

Δημοσ.

ποια προσφορα πηρες; αν δεν κανω λαθος υπηρχε μια τετοια εκδοχη απο μερικες εταιρειες αλλα τελικα οι δωρεαν πλεον ειναι για ολους τους παροχους προς ολους. μηπως τα επιπλεον χρηματα στο λογαριασμο ειναι προς κινητα;

Δημοσ.

απεριοριστα σε αστικα και υπεραστικα με 14.90 το μηνα.μολις τσεκαρα το oteshop.gr και γραφει εντος δικτυου οτε αλλα δεν μου το ειχαν πει απο το τηλεφωνο.

Δημοσ.
απεριοριστα σε αστικα και υπεραστικα με 14.90 το μηνα.μολις τσεκαρα το oteshop.gr και γραφει εντος δικτυου οτε αλλα δεν μου το ειχαν πει απο το τηλεφωνο.

Αυτο λεμε τοσο καιρο σε διαφορα ποστ,δεν ενημερωνουν τον πελατη τους με αποτελεσμα να ειναι χρεωσεις προς αλλα δικτυα περισσοτερες, ειδικα τωρα που ειναι πολλοι πελατες σε αλλα δικτυα και δεν ειναι μονο αυτο αυξανουν συνεχως με τα 2 & 3 play σε ολη την Ελλαδα.

Δημοσ.

περα απο τον οτε ποιες αλλες εταιρειες εχον τετοιου ειδους χρεωσεις σε "απεριοριστες"; παντως forthnet και hol που εβαλα τωρα ειναι προς ολους.

• Super Moderators
Δημοσ.

καμία άλλη...μόνο ο OTE το κάνει αυτό...

μπορεί να δώσει και έτσι απεριόριστες κλήσεις για όλες τις χώρες του εξωτερικού...αρκεί να είναι "εντός δικτύου του" :P :p :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...