dimitris2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 σημερα πηρα το λογαριασμο του οτε και ειδα 4 κλησεις που χρεωθηκαν 4ε συνολο προς αλλα σταθερα δικτυα! καλα εχουμε κ εδω εχτρα χρεωση????
lefterhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Παρε το 134 και θα σου εξηγησουν τις χρεωσεις...
Vaghelas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν καλυφθείς από το 134 ζήτα αναλυτική κατάσταση των κλήσεων. Ρώτα όμως αν θα χρεωθείς γιατί αλλιώς για 4 ευρώ δεν αξίζει να το κάνεις. Συνήθως, αν δεν κάνω λάθος, τέτοιες κλήσεις είναι προς help desk παρόχων ή προς αριθμούς πληροφοριών καταλόγου, όχι του ΟΤΕ όμως, (πχ. 11880). Στο 134 ίσως σε διαφωτίσουν πλήρως.
dimitris2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 βασικα δεν κανω το θεμα για τα 4ε αλλα πηρα στον οτε και λεει οτι η χρεωση αυτη ειναι για αριθμους που εχουν αλλη εταιρεια ως παροχο. και το θεωρω λιγο τραβηγμενο απο την πλευρα του οτε
talos_2002 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο σε κάποιον φίλο που έχει σταθερό από εναλλακτικό πάροχο θα με χρεώσει ακριβότερα; Σαν να μου λέει να αλλάξω κι εγώ πάροχο! Δεν πάνε καλά τα παλικάρια. Ίσως δεν μας θέλουνε πελάτες.
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 σημερα πηρα το λογαριασμο του οτε και ειδα 4 κλησεις που χρεωθηκαν 4ε συνολο προς αλλα σταθερα δικτυα! καλα εχουμε κ εδω εχτρα χρεωση???? ο ΟΤΕ χρεωνει τις κλησεις προς τα σταθερα σε ολα τα αλλα δικτυα και δεν ειναι μονο αυτο, αντε εσυ να ξερεις αυτος που ειναι με φορητοτα σε πιο δικτυο ειναι, δεν συμπεριλαμβανοντε αυτες οι κλησεις στα δωρεαν απεριοριστα που δινει με το conex ,αν καταλαβα καλα εχεις μπερδευτει.Kαι που εισαι ακομη φιλε σε ενα χρονο θα περνεις πανω απο 10 ευρω κλησεις χρεωσεις στα αλλα δικτυα.Διοτι 6.500 μπαινουν σε φορητοτητα και θα ειναι εκτος οτε.
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 σημερα πηρα το λογαριασμο του οτε και ειδα 4 κλησεις που χρεωθηκαν 4ε συνολο προς αλλα σταθερα δικτυα! καλα εχουμε κ εδω εχτρα χρεωση???? ο ΟΤΕ χρεωνει τις κλησεις προς τα σταθερα σε ολα τα αλλα δικτυα και δεν μονο αυτο αντε εσυ να ξερεις αυτος που ειναι με φορητοτα σε πιο δικτυο ειναι, δεν συμπεριμβανοντε αυτες οι κλησεις στα δωρεαν απεριοριστα,αν καταλαβα καλα εχεις αυτο ρωτας.
titikos46 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εχεις απεριοριστα δωρεαν σε ολη την Ελλαδα αν καταλαβα καλα, απο το κονεχ που εχεις?
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν postαρω εδώ γιατί πρέπει να έχω το ίδιο πρόβλημα.Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο λογαριασμός είχε χρεώσει κάποιο ποσό Προς Άλλα Σταθερά Δίκτυα(το ποσό ήταν σχετικά μικρό,σαν του dimitris2006 και για να πάρουμε αναλυτική λίστα με όλα τα τηλέφωνα ζήτησαν 10 ευρώ οπότε το αφήσαμε αφού πιο πολλά θα πληρώναμε).Χτες βλέπω στον λογαριασμό πάλι Κλήσεις Προς Άλλα Σταθερά Δίκτυα,61 παρακαλώ συνολικά περίπου 14 ευρώ.Αυτό είναι μεγάλο ποσό και δεν το βρίσκω λογικό να χρεώνουν τόσο.Επίσης να τονίσω πως δεν πήραμε και ΤΑ τηλέφωνα και κάτι μου λέει πως πάνε να κάνουνε πουστιά για να τα αρπάξουν.Τη τρίτη κάνω αίτηση για 2play:mrgreen:.Τελικά όμως ισχύει αυτό για αυτές τις χρεώσεις,πχ. αν πάρω φίλο που είναι στο δίκτυο της forthnet με χρεώνουν παραπάνω ??
titikos46 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν postαρω εδώ γιατί πρέπει να έχω το ίδιο πρόβλημα.Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο λογαριασμός είχε χρεώσει κάποιο ποσό Προς Άλλα Σταθερά Δίκτυα(το ποσό ήταν σχετικά μικρό,σαν του dimitris2006 και για να πάρουμε αναλυτική λίστα με όλα τα τηλέφωνα ζήτησαν 10 ευρώ οπότε το αφήσαμε αφού πιο πολλά θα πληρώναμε).Χτες βλέπω στον λογαριασμό πάλι Κλήσεις Προς Άλλα Σταθερά Δίκτυα,61 παρακαλώ συνολικά περίπου 14 ευρώ.Αυτό είναι μεγάλο ποσό και δεν το βρίσκω λογικό να χρεώνουν τόσο.Επίσης να τονίσω πως δεν πήραμε και ΤΑ τηλέφωνα και κάτι μου λέει πως πάνε να κάνουνε πουστιά για να τα αρπάξουν.Τη τρίτη κάνω αίτηση για 2play:mrgreen:.Τελικά όμως ισχύει αυτό για αυτές τις χρεώσεις,πχ. αν πάρω φίλο που είναι στο δίκτυο της forthnet με χρεώνουν παραπάνω ?? Δεν σε χρεωνουν παραπανω, αλλα εαν εχεις δωρεαν περιορισμενα η και απεριοριστες κλησεις σε αλλα δικτυα χρεωνοντε.Αυτα που εγραψα ειναι οσοι εχουν τον οτε οι αλλες ολες τα εχουν δωρεαν.
smilefreeware Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Τα δωρεάν τηλ είναι εντός δικτύου ΟΤΕ. Δηλ. αν πάρεις έναν που έχει πχ. HOL χρεώνεσαι. Δωρεάν είναι ΜΟΝΟ αν και ο άλλος είναι στον ΟΤΕ. Φίλος πήρε τηλ. τον ΟΤΕ και ρώτησε : και που ξέρω εγώ όταν παίρνω τηλ. ο άλλος που ανήκει ? Απάντηση ΟΤΕ : Να παίρνεις πρώτα εμάς τηλ να σου λέμε. Νομίζω ότι είναι το ανέκδοτο της εβδομάδας ή και του μήνα. (Περιστατικό αληθινό)
sam sam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 (αν και το θέμα είναι οι επιπλέον χρεώσεις προς αλλα δίκτυα του οτε αντί να κάνω νέο θέμα είπα να γράψω εδώ) αν εχω forthnet και τηλεφωνώ σε συνδρομητή για παράδειγμα της hol ή του οτε χρεώνομέ επιπλέον? δηλαδή αυτή η απατεώνία είναι μόνο του οτε ή και των άλλων...και απλός για "χ" "ψ" λόγους δυσφημούμε μόνο τον οτε?
kifinas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι θέμα απατεωνιάς. Είναι το κόστος τερματισμού κλήσης που χρεώνει ο κάθε πάροχος.
infini Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 2 ερωτήσεις: O OTE τελικά χρεώνει παραπάνω από τις κλήσεις για δικό του δίκτυο αν τηλεφωνήσουμε σε άλλα δίκτυα; Το ίδιο κάνουν και οι υπόλιπες εταιρίες; Γιατί αν ισχύει αυτό δε συμφέρει να κόψουμε τον ΟΤΕ εφόσον πολλόι ακόμα έχουν δικό του δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.