KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Από τη στιγμή που τα συνδικάτα της Alitalia δε δέχτηκαν την προσφορά της Air France είναι θέμα χρόνου να κλείσει. Χάνει 1.000.000 ευρώ την ημέρα.
kostas88 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Καλά αν χάνει 1.000.000 ευρώ την ημέρα δεν νομίζεις ότι δεν υπάρχει λόγος για υπεράριθμα εισιτήρια? Χάσιμο 1.000.000 ευρώ την ημέρα σημαίνει απώλεια που δεν αντισταθμίζεται ούτε με παρανομίες ούτε με υπεράριθμα εισιτήρια, είναι θέμα χρόνου να κλείσει... Τι και αν πάρει 10.000 ευρώ παραπάνω... Κάτι δεν πάει καλά σ'αυτό..
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Το ότι εκδίδει υπεράριθμα εισιτήρια δεν νομίζω ότι είναι κακό εφόσον τα εισιτήρια αυτά είναι έγκυρα τελικά επιτρέπουν στους επιβάτες να ταξιδέψουν.εξαρταται ποσα εκδιδει. Για καθε πτηση υπαρχουν στατιστικες ποσοι εχουν κλεισει θεση και τελικα χανουν την πτηση ή τελευταια στιγμη ακυρωνουν. Βαση αυτων των στατιστικων εκδιδουν καποια υπεραριθμα (ολες οι εταιριες το κανουν), αν η πιθανοτητα τελικα να ερθουν περισσοτεροι απο ο,τι υπολογιζουν και καποιοι χανουν την πτηση τους ειναι μικρη, πχ. 1/500 τοτε ειναι γενικα αποδεκτο*, αν το ξεσκισουν και ειναι πχ. 1/20 τοτε μεγαλωνουν τα προστιμα, υπαρχουν κυρωσεις, κτλ. *τα προστιμα ειναι μικρα και συμφαιρει παντως εγω στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα για αυτο, αν απο ολο το αεροπλανο, εσυ χασεις την πτηση λογω overbooking, πηγαινε παιξε και κανα λοττο ειναι μερα σου. Εγω βαζω στοιχημα οτι δεν θα ειναι καν 100% γεματο...
Typhoon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Στην Ελλάδα έχω την εντύπωση ότι το υπεράριθμο εισιτήριο είναι νόμιμο (σε ένα ποσοστό βέβαια του συνολικού αριθμού των εισιτηρίων).
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100403
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.