Προς το περιεχόμενο

Αεροπορικά ταξίδια

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποτε λες να πας; η βιζα εχει καταργηθει για τις περισσοτερες χωρες της ΕΕ. Σε λιγο καιρο θα καταργηθει και για την Ελλαδα.

Χωρίς βίζα θα μπορούν να ταξιδεύουν σύντομα οι Έλληνες προς τις ΗΠΑ, καθώς απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η κυβέρνηση θα καταθέσει το σχετικό κείμενο στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα για επικύρωση.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=87890

Δημοσ.

Παιδιά, διάβασα όλα τα ποστς και βλέπω μια αντιπάθεια-φόβο για την Alitalia. Γιατί όμως?

Εγώ ταξιδέυω σε μερικές μέρες με Alitalia για εξωτερικό με e-ticket. Τι μπορεί να μου τύχει δηλαδή που δν έχω προβλέψει?

Δικές σας εμπειρίες με Alitalia?

Δημοσ.

μια φορα εχω ταξιδεψει με alitalia και εχω πολυ καλες εντυπωσεις, ανετες θεσεις, καινουργιο αεροσκαφος, πολυ καλο φαγητο και συμπαθεστατες αεροσυνοδους. :)

μπορει να ημουν τυχερος

Δημοσ.
Παιδιά, διάβασα όλα τα ποστς και βλέπω μια αντιπάθεια-φόβο για την Alitalia. Γιατί όμως?

Εγώ ταξιδέυω σε μερικές μέρες με Alitalia για εξωτερικό με e-ticket. Τι μπορεί να μου τύχει δηλαδή που δν έχω προβλέψει?

Δικές σας εμπειρίες με Alitalia?

Επειδή και εγώ θα ταξιδέψω με Alitalia ρώτησα ανθρώπους που έχουν πετάξει και μου είπαν οτι είναι και αυτή όπως όλες. Κυκλοφορεί μια κακή φήμη για την εταιρεία αυτή αλλά δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μου πει κάτι συγκεκριμένο.

Απλώς, μου είπαν οτι πρέπει να κάνεις web-checkin μια μέρα πριν την πτήση γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μείνεις τελευταία στιγμή απέξω.

Δημοσ.

Κατάλαβα ότι να ναι δηλαδή...

Η φήμη της φήμης... αλλά τίποτα συγκεκριμένο, απο προσωπική εμπειρία.

Galil, πάντως για το web chck-in νομίζω είναι σε περίπτωση που δεν έχεις αποσκευές, αν έχεις πρέπει να κάνεις check-in κανονικά στο αεροδρόμιο.

Δημοσ.

Καμία κακή φήμη. Η εταιρεία είναι πολύ αναξιόπιστη.

Εκδίδει υπεράριθμα εισητήρια, ακυρώνει πτήσεις κτλ.

Δημοσ.

Βερόνα-Αθήνα μέσω Ρώμης.

Η προγραμματισμένη πτήση ακυρώνεται, φεύγουμε με άλλη 4 ώρες μετά και προλαβαίνουμε στο τσακ. Οι αποσκευές φυσικά όχι. Μέσα στη βαλίτσα πράγματα αξίας που δε μπορούσαν να μεταφερθούν αλλιώς. Ήρθαν 2 μέρες μετά.

Και κάποιο καιρό μετά, το αφηγούμαι σε Ιταλίδα γνωστή μου και μου λέει "Καλά είσαι τρελλός; Για πλάκα χάνει βαλίτσες η Alitalia".

Δημοσ.

Το ότι εκδίδει υπεράριθμα εισιτήρια δεν νομίζω ότι είναι κακό εφόσον τα εισιτήρια αυτά είναι έγκυρα τελικά επιτρέπουν στους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Το ότι ακυρώνει πτήσεις είναι όντως άσχημο, αλλά λογικά δίνει αποζημίωση γιαυτό

Δημοσ.
Το ότι εκδίδει υπεράριθμα εισιτήρια δεν νομίζω ότι είναι κακό εφόσον τα εισιτήρια αυτά είναι έγκυρα τελικά επιτρέπουν στους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Το ότι ακυρώνει πτήσεις είναι όντως άσχημο, αλλά λογικά δίνει αποζημίωση γιαυτό

Δεν είναι κακό να εκδίδει υπεράριθμα εισητήρια; Καταρχήν είναι παράνομο. Κατά δεύτερον μπορείς να μείνεις έξω από πτήση που έχεις πληρώσει κανονικά και φεύγει κανονικά.

Αποζημίωση φυσικά και δε δίνει για τις ακυρώσεις πτήσεων.

ΥΓ: Τα υπεράριθμα εισητήρια συνήθως καταλήγουν σε Ρώσους που είναι διατεθημένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω...

Δημοσ.

Πωω τώρα μου έφτιαξες τη διάθεση... :(

Ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο, και θεωρώ την πιθανότητα να συμβεί μία στις 100, αλλιώς δεν νομίζω να υπήρχε ακόμα ως εταιρεία.

Εντωμεταξύ έχω κλείσει e-ticket που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο, έτσι δεν είναι? Μπορεί να σου πει: Φίλε, δεν ξέρω τι λες, δεν υπάρχει το όνομα σου στο σύστημα...

Ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο...γιατί και τελευταία στιγμή θα αναγκαστώ να πληρώσω 5 φορές περισσότερα για άλλη εταιρεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...