makaveli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η Ryanair δεν έχει βάλει πτήσεις για Ελλάδα... Εμέις φταίμε που δεν τους δίνουμε άδεια? Επειδή δεν έχουμε δευτερεύον αεροδρόμιο σε μία πόλη? Και σίγουρα θα είναι προορισμός πολύ επικερδής για αυτούς και λόγω ελλήνων φοιτητών σε Αγγλίες κτλ και λόγω Ελλάδας που είναι υψηλής ζήτησης τουριστικός προορισμός... Πότε θα βάλουν....
wgibson Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις σε ποια σελιδα μπορω να κοιταξω για δρομολογια αεροπλανων gatwick-edinburgh και για ξενοδοχεια στο εδινβουργο. πρωτη φορα παω εξωτερικο και ενας φιλος με εβαλε να ψαξω. ευχαριστω
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1807909&postcount=309
paschalia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μια εταιρεία/ταξιδιωτικό γραφείο , την GogoTravel, την έχει κανείς υπ'όψιν του ? Αν ναι , θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά . Είναι καλή/κακή ?
ellilili Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Σκέφτομαι να πάω Νέα Υόρκη. Τα πιο φθηνά εισιτήρια πυ έχω δει μεχρι στιγμής είναι γύρω στα 1.570 ευρώ με επιστροφή για δύο άτομα με ολυμπιακή. Μετά είναι 1.600 κατι με continental airlines, 1.730 με Delta και 1.866 με air france. https://www.travelplanet24.com/gr/flights.php?step=evaluate Ποιά να διαλέξω; Επίσης μπορώ να ταξιδέψω μόνη γιατι είμαι ανήλικη μαζι με τον αδερφό μου;(επίσης ανήλικος)
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Σκέφτομαι να πάω Νέα Υόρκη. Τα πιο φθηνά εισιτήρια πυ έχω δει μεχρι στιγμής είναι γύρω στα 1.570 ευρώ με επιστροφή για δύο άτομα με ολυμπιακή. Μετά είναι 1.600 κατι με continental airlines, 1.730 με Delta και 1.866 με air france. https://www.travelplanet24.com/gr/flights.php?step=evaluate Ποιά να διαλέξω; Επίσης μπορώ να ταξιδέψω μόνη γιατι είμαι ανήλικη μαζι με τον αδερφό μου;(επίσης ανήλικος) Ρώτησε, σήκωνοντας την τσάπα που η σκληρή ζωή την έδωσε για να τραφεί και να τρέψει την οικογένεια της... Δεν πας καμια κατασκήνωση στον Αγ. Ανδρέα; Το έχεις σκεφθεί;
ellilili Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρώτησε, σήκωνοντας την τσάπα που η σκληρή ζωή την έδωσε για να τραφεί και να τρέψει την οικογένεια της... Δεν πας καμια κατασκήνωση στον Αγ. Ανδρέα; Το έχεις σκεφθεί; Δέν σε ρώτησα που να πάω διακοπές ή πόσο σκληρή είναι η ζωή και δεν είναι αυτό το θέμα του post μου ...Αν θές απάντησε σε αυτό που ρώτησα ή μην απαντάς καθόλου. και δέν λέμε τρέψει λέμε θρέψει.... Και δεν είναι ευγενικό να ειρωνεύεσαι. Τον λόγο για το πού θα πάω τον έχω εγώ και οι γονείς μου,δεν νομίζεις;
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Νομίζω πως το λόγο κυρίως τον έχει το αλλοδαπών κατά την άφιξη σε οποιοδήποτε αμερικάνικο αεροδρόμιο και μάλιστα για δυο ασυνόδευτα ανήλικα τα οποία υπόκεινται σε περιορισμούς απέλασης. Μπορείς να ξεκινήσεις από αίτηση θεώρησης στο προξενείο των ΗΠΑ και μετά κλείσε τα εισητήρια... Το "θ", δε μου αρέσει ως γράμμα
ellilili Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Aν με περιμένει στο αεροδρόμιο μια θεία μου; Πάλι πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία με το προξενείο;
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ω ναι! Χωρίς θεώρηση, σε βάζουν στο επόμενο αεροπλανάκι και σε στέλνουν πίσω. Και αυτό με τη θεία δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά το συνοριακό έλεγχο θα τον περάσεις μόνη σου... που ουσιαστικά είναι μία ψιλοανάκριση σχετικά με το σκοπό της επίσκεψης, τα χρήματα που κουβαλάς, το παρελθόν σου κλπ κλπ.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ενας φιλος οταν εβγαζε βιζα ειχε μεσα ερωτησεις αν ειναι τρομοκρατης, αν εχει εκπαιδευτει να φτιαχνει βομβες, αν εχει ζησει στη μεση ανατολη κλπ
ellilili Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πως θα βγάλω βίζα; Έλεος πια! Λές και αν ήταν τρομοκράτης θα το έλεγε. Και θα έδινε και οδηγίες κατασκευής βόμβας.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πως θα βγάλω βίζα; Έλεος πια! Λές και αν ήταν τρομοκράτης θα το έλεγε. Και θα έδινε και οδηγίες κατασκευής βόμβας. Eχω την εντυπωση οτι βγαζεις απο το αμερικανικο προξενειο στην Αθηνα και εχει αρκετες διατυπωσεις, ειδικα αν εισαι τρομοκρατης
BLISS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τα περι τρομοκρατιας δεν πρεπει να σε απασχολουν (ειδικα εσενα). Αυτο που πρεπει να προσεξεις, ειναι να μην δωσεις την εντυπωση οτι πας εκει με σκοπο να μεινεις/δουλεψεις. Αν σε ρωτησουν θα τους πεις οτι σε καλεσε η θεια σου για να κανεις διακοπες εκει, και μια και η ισοτιμια ?/$ ειναι ευνοικη, το πηρες αποφαση. http://athens.usembassy.gov/greekvisas.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.