χάπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αν θέλετε να συζητάτε μεταξύ σας κυρίες και κύριοι, υπάρχουν και τα pm και το MSN. Edit: H Easyjet για Βερολίνο έχει μόνο βραδάκι νωρίς. κλαπ-κλαπ-κλαπ (χειροκρότημα)
kirimis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρω καλυτερη την καθε αεροπορικη εταιρια απο της οποιας την πτηση βγαινω περπατωντας...
Typhoon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ νομίζω ότι κάνετε πολύ φασαρία για ψιλοπράγματα...ναι τα MD-80 της Alitalia είναι φρικτά αλλά και για 2 ώρες πτήση δεν θα πεθάνει κανείς. Μόνο σε υπερατλαντική πτήση έχει μια σημασία αλλά και πάλι δεν υπάρχουν και τπτ φοβερές διαφορές.
lary7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 1)EasyJet: Φθηνά εισητήρια,ΠΟΛΥ φθηνα και καινούρια αεροπλάνα. Μονο για αυτο. 2)KLM: Καλά αεροπλάνα, ομορφες αεροσυνοδοι και αυγενικες , καλό φαγητο. 3)Ολυμπιακή: Καλό φαγητό, αδεια αεροπλάνα γενικά οπότε αράζεις πολύ ανετα. 1000 παλιο αεροπλάνο και άδειο παρά καινούριο και full. Αμα και οι αεροσυνοδοι ήταν 15 χρόνια νεότερες και 10 κιλά ελαφρύτερες θα την έβαζα 2η. 4)Aegean. Γενικά έχω πάει με αρκετές εταιρίες, στις 2 Ελληνικές νοιώθω πάντα ποιο άνετα. Μυριζούν ελλάδα (και κηροζίνη) τα σαράβαλα μας.
BIAP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 H oλυμπιακη ρε γαμωτο εχει το κακο της υποδιαλυσης τα τελευταια χρονια, με καθυστερησεις και απεργιες. Τρεμεις μηπως δεν πεταξεις. Παλαιοτερα, και μονο για το φαγητο επαιρνα που και που. Μιλαμε mid90's
DaddyCool Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω ταξιδέψει με πάρα πολλές εταιρίες με την δουλειά αλλά κ παλαιότερα που σπούδαζα στο πανέμορφο κ ηλιόλουστο Manchester. Στο αεροπλάνο είμαι σχεδόν πάντα με την ταυτότητα στο στόμα (είναι που είμαι θαρραλέο αγόρι!!). Η μόνες φορές που δεν φοβάμαι κ νιώθω άνετα στο αερόπλανο είναι όταν ταξιδεύω με Emirates. Kατά τα λοιπά έχω αγαπήσει την Ολυμπιακή γιατί ήταν η μόνη που είχε απευθείας πτήση στο Manchster κ περνούσα το μαρτύριο της απογείωσης μόνο μια φορά!!!! Easy jet για φτηνά κ κοντινά ταξίδια κ Lufthansa για να πηγαίνουμε στο wacken!
punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Κάθε φορά που πετάω με Easy Jet, υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην του κακοφερθώ τόσο την επόμενη. Αλλά την επόμενη που βρίσκω πήγαινε-έλα στο Βερολίνο με 100 Ευρώ το άτομο, αναθεωρώ. Κατά τα άλλα, αν μπορούσα να μπαίνω στα αεροπλάνα μόνο και μόνο για τη στιγμή της απογείωσης, και μετά να κατεβαίνω, θα ήμουν ευτυχής.
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μπορούσες να κατέβεις μετά την απογείωση πάνκη, θα ήμουν κ εγώ ευτυχής =ρ
panther_512 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Lufthansa και από μένα, αν και το τελευταίο ταξίδι που έκανα μαζί τους (Φρανκφούρτη - Λάρνακα) ήταν τόσο άσχημο, που μου προκάλεσε μόνιμη πλέον φοβία για τα αεροπλάνα. Δεν έφταιγε το αεροπλάνο, απλώς πέσαμε σε "Σκληρό αέρα" και το αποτέλεσμα είναι από δώ και πέρα να χέζομαι πάνω μου όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα πάμπερς.
insomniaK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο Θέμα. Δεν πετάει κατευθείαν για Αμβούργο η Luftansa. Έχοντας πετάξει πολύ και για πολλούς προορισμούς, η άποψη μου είναι, καλύτερα η φτηνότερη πτήση (με ότι εκπτώσεις συνεπάγεται αυτό) και τη διαφορά να τη δώσεις σε ξενοδοχείο και όχι τρώγλη και να αισθάνεσαι βασιλιάς...
punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μπορούσες να κατέβεις μετά την απογείωση πάνκη, θα ήμουν κ εγώ ευτυχής =ρ Σιγά το δύσκολο ρε μαλάκα. Έχω δει όλα τα Die Hard.
Crizzt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Η καλυτερη ειναι η Ryanair που με κανει να νιωθω οτι τους κλεβω οταν πεταω με 50 ευρα πηγαινε ελα καπου στην Ευρωπη... (Το οτι καμια φορα εχει καθυστερηση 14 ωρες και πρεπει να εισαι 1.20 για να κατσεις ανετα στο καθισμα είναι δευτερευον!)
aragorn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ ταξίδεψα πρόσφατα με Singapore Airlines και από αυτές που έχω ταξιδέψει στο παρελθόν (και δεν είναι και λίγες) είναι μακράν η κορυφαία. Νάταν και λίγο φτηνότερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.