Προς το περιεχόμενο

Αεροπορικά ταξίδια

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά αεροπορική εταιρεία θεωρείτε καλύτερη εντός κ εκτός Ελλάδος ?

(Σε περίπτωση που ερωτηθώ για το ποιά θεωρώ εγώ καλή , να σημειώσω οτι τα ταξίδια μου εξωτερικό είναι μετρημένα στα δάχτυλα κ εσωτερικώς προτιμώ άλλα μέσα .)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι εννοείς καλύτερη; Σε ποια συμπεριλαμβάνεται κ ο στοματικός έρωτας στην τιμή του εισιτηρίου ή ποια είναι φθηνή και αξιόπιστη πχ;

Δημοσ.

Μμ ναι .

(Καλά το είχα γράψει εγώ οτι περνάω παρατεταμένη φάση deja vu αυτές τις μέρες)

Λουσι , οτι νομίζεις οτι είναι η καλύτερη , αυτή πες .

Δημοσ.

Σιγά μην σταματήσω να γράφω και "λουκάνικο" επειδή υπάρχουν τύποι που δν κοιτάνε το πουλί τους όταν κατουράνε μη και τους πούνε γκέη.

Λοιπόν πασχαλιά, η καλύτερη αεροπορική αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι κατ' εμέ η Thai και ακολουθεί η Lufthansa. Αν όμως μιλάμε για αεροπορικές που δε σου δίνουν τσάμπα κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλου για να σου πιάσουνε τον ποπό στα εισιτήρια, δαγκωτό EasyJet, SkyEurope, DBA.

Και φυσικά Air Baltic γιατί πάει στις όμορφες παγωνιές.

Καλά λόγια έχω ακούσει επίσης για Sterling και μην πετάξετε ποτέ με Alitalia.

Δημοσ.

Για εκτος Ευρωπης virgin atlantic χαλαροτατα. Ομορφος στολος, ομορφοι πιλοτοι, ομορφες πτησεις. Αντεξα 13 ωρες μεχρι το Τοκυο, και 7 1/2 για New York, οποτε καλη πρεπει να 'ναι.

Απο τις χειροτερες που εχω δοκιμασει eva, alitalia και swissair. Ο στολος τους πρεπει να ειναι απο τον παγκοσμιο, η συμπεριφορα απαραδεκτη, καθυστερησεις, ελεεινα check-ins, μηδενικος χωρος να καθησεις κατα την πτηση. Ακομη και αποσκευες χαμενες για καμια εβδομαδα, Πασχα ηταν, μου της κατεβασαν στο transit αντι να συνεχισουν στον προορισμο τους, και εμεινα κυριολεκτικα χωρις βρακι.

Lufthansa και British airways δεν ειχα ποτε προβλημα, αν και η τελευταια αποτελει μικρο φαβορι για χτυπηματα, αλλα δεν βαριεσαι, συνηθισα τοσα χρονια περα δωθε στο νησι.

p.s. γιατι αγαπημενε, πτησεις τσαρτερ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο. συνηθως εχουν τετοιες. Επισης, η easy death, δεν φερει καμια απολυτως ευθυνη αν κατι συμβει στις αποσκευες σου,δεν ειναι το προβλημα το οτι δεν σερβιρουν φαγητακι για να ειναι φτηνο το εισητηριο. Δες το small print να δεις πως καλυπτονται.

Δημοσ.

Χμφ τίποτα σπουδαίο- μάλλον κατάλοιπο παλιών προκαταλήψεων υπέρ των κρατικών εταιρειών, αν και όντως τις προτιμώ γιατί συνήθως έχουν καλύτερες ώρες.

Δεν υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος στην πραγματικότητα, του τύπου "μα εμένα μου αρέσει το κατεψυγμένο schweinehaxen!"

Παρόλα αυτά σήμερα το απόγευμα είναι να κλείσω εισιτήρια με easyjet.Από το να πληρώσω τα τριπλά στην air france δηλαδή, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ξυπνήσω από τις 3 το πρωί..

Δημοσ.

βιαπ, αυτό δεν το ήξερα! θα το μελετήσω. επίσης πτήσεις τσάρτερ (εκ των όσων ανέφερα κάνει μόνο η σκάη σε ωράρια) τα σπάνε ΔΙΟΤΙ φτάνεις κάτι μονοψήφιες πρωινές ώρες στον προορισμό σου και φεύγεις μεσάνυχτα, πράγμα που σου αφήνει γεμάτες ακόμα και τις μέρες που ταξιδεύεις.

αν βέβαια είσαι αλαβάστρινο και εύθραυστο γκομενάκι, ε, μπορεί και να μην αντέξεις την κτηνώδη ταλαιπωρία!!!

ζαραμπεσκ, δεν πηγαίνεις Βερολίνο ε.

Δημοσ.

Lol

Πέρα από το θέμα των ωρών που λέμε, αυτό που λέει ο BIAP είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Αν ταξιδεύεις με SAS πχ, σχεδόν συμφέρει να χάσεις τις αποσκευές ας πούμε

Δημοσ.

Είμαι αλαβάστρινο και εύθραυστο γκομενάκι, ε, μπορεί και να μην αντέξω την κτηνώδη ταλαιπωρία!!! :P

Δημοσ.
ΔΕΝ ΠΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΛΕΩ, Ε;

Αν θέλετε να συζητάτε μεταξύ σας κυρίες και κύριοι, υπάρχουν και τα pm και το MSN. :mrgreen:

Edit: H Easyjet για Βερολίνο έχει μόνο βραδάκι νωρίς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...