kostas90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 καλησπερα καλο παιχνιδι αλλα εχω κολλησει στο π-ι το βλεπω σαν το 16ο γραμμα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη καποια βοηθεια
skepsh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ηθελα απλα να ρωτησω για πιο κωδικό λετε..γιατι εμενα πριν το dοwnloand δεν μου ζητησε κανενα κωδικο... τωρα περιμενω να το κατεβασει για να δω τι θα γινει...
Kyr leo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 πολυ ωραιο παιχνιδι μπραβο!!εχω κολλισει και θελω βοηθεια στον γριφο με τα τρια γραμματα εκει που λεει οτι χιονιζε...
akis2142 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Γεια σας...ειμαι 14χρονος και κατεβασα το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τα ΣΠΑΕΙ...Αλλα επειδη και το κεφαλι μου ΣΠΑΕΙ να βρει τα μαγικα τετραγωνα με αθροισμα το 15 (και δεν βρισκω και πουθενα το ΠιΝτιΕφ με τις λυσεις)!...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ??
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 για να δούμε τι θα δούμε, από όσο είδα στα ποστ των υπολοίπων αξίζει να το δοκιμάσεις. υ.γ. έχει καλή πλοκή.!
VALKYRIA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σου Μπαμπη..πολυ καλο το παιχνιδι και μολις εχθες το κατεβασα..θελω λιγη βοηθεια στον γριφο με τη συνταγη..Καταλαβαινω οτι θα πρεπει να κανω αντιστοιχια των υλικων με την συνταγη και διορθωσε με αν κανω λαθος . ματια νυχτεριδας---->σκοταδι,κοκαλο νυχτεριδας---->τυχη, φοβιες--->θανατος,ρανταρ--->αεροπλανο και μενει το σοναρ...μιπως εχει να κανει με τις ωρες κ τουσ βαθμους ψησιματος?..τα εχω δοκιμασει αλλα δεν παει παρακατω...παρακαλω λιγη βοηθεια...Ευχαριστω!!!
ferrarious Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πολυ ωραιο παιχνιδι! συγχαρητηρια εχω ομως κολισει στον γριφο μετο ημερολογιο (στη κουζινα). συμφωνα με την προσθεση που μου λεει το εγρραφο, οι 2 ημερομινιες που υπαρχουν, βγαζουν 19 και 19. βαζω για κςδικο 1919, αλλα προφανως ειναι λαθος, μπορει καποιος να με βοηθησει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.