peterp@n^ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 emena k sta 2 pc mou vgazei error winxp sp2 k sta 2 dokimasa to thema symvatotitas.. alla tpt isws na leipoun codecs opws les thanks man, an to lysw tha postarw ti paixtike
tassoulisss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 mporei kapoios na moy pei tin lisi tou grifou me to mixer????plz
mismatch Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Για να λύσεις το γρίφο πρέπει να σκεφτείς τα εξής : Πρέπει να κάνεις αντιστοιχίες των πραγμάτων που έχεις, με αυτά που βρίσκονται στη συνταγή. Π.χ : Τύχη --> νυχτερίδα (το κοκκαλάκι της νυχτερίδας φέρνει τύχη) Αεροπλάνο --> Ραντάρ (είναι το μόνο που μπορεί να αντιστοιχεί στο αεροπλάνο). Δεν θυμάμαι απο έξω τα υλικά και τις ποσότητες, το παραπάνω ήταν απλά ένα παράδειγμα. Επλίζω να βοήθησα. Μ.
kikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με το κεντρικό σαλόνι ; είμαι εκεί που μια σελίδα είναι γεμάτη αριθμούς και μόνο ένα γράμμα το Υ . δώσε στοιχεία ή λογική, όχι λύση. ωραίο το παιχνίδι πάντως. μπράβο σου.
mismatch Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι αυτό. Τι εννοείς Υ ;;; αν θέλεις κάνε μου μια λίγο πιο αναλυτική περιγραφή αυτού που βλέπεις για να θυμηθώ και να σε βοηθήσω. Μ.
kikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 καλημέρα στο κεντρικό σαλόνι είναι αυτό που σου λέω . μία σελίδα γεμάτη αριθμούς, ανά κάποια διαστήματα διεγραμένους με κόκκινη διαγώνιο . Απλά μέσα σε άλλους τους αριθμόυς υπάρχει και το γράμμα Υ ( ύψιλον ) και στο ανέφερα . Σαν βοήθεια πέρνω το ημερολόγιο ;
mismatch Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 απλά άνοιξε τα 4 χαρτάκια που έχεις (4 κομμάτια) πάνω στην οθόνη ΟΛΑ μαζί. ;-) Μ.
nick#18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 oreo to paixnidaki to katebasa kali sinexeia!!!
kikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 σου λέω για το κεντρικό σαλόνι, την κρυπτογράφηση εισόδου . δώσε μόνο βοήθεια, όχι λύση thx
mismatch Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 αφού σου απάντησα βρε, άνοιξε τα 4 χαρτάκια που έχεις πάνω σου (τα 4 σχισμένα χαρτάκια που έχουν πάνω τους σύμβολα απο τη νοηματική γλώσσα των χεριών). Κάτι παράξενο θα δείς. Χρησιμοποίησε αυτό που θα δεις! Είναι πολύ απλό! Για όσους έχουν VISTA, δείτε το πρώτο Post. Έχω ανεβάσει ένα Patch για να τρέχει στα Vista!!!! Μ.
Fantasy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εγώ έχω σκαλώσει στη ναυμαχία... δεν μπορώ να βρώ κάποιο τρόπο να τα συνδέσω όλα αυτά. καμία βοήθεια μπορεί να δωθεί? ευχαριστώ...
rista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον παιδια βρηκα το προβλημα με το unexpected error!!! Ανοιξτε τον media player και καντε τον default player για τα αρχεια ηχου!! Εγω πριν ειχα τον winamp ως default player και γι αυτο δεν επαιζαν τα games του φιλου μας..
mismatch Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Οσων αφορά τη ναυμαχία, Στο 'πλέγμα' που υπάρχει υπάρχουν οριζόντια και κάθετα νούμερα. Κάθε νούμερο συμβολίζει τον αριθμό των κουτιών με 'κομμάτια' που υπάρχουν.Ετσι, αν κάτω ή δίπλα απο κάποια σειρά λέει π.χ 1 αυτή η σειρά περιέχει 1 κομμάτι κάποιου πλοίου. Τώρα, τα πλοία μπορείς να δεις απο κάτω απο πόσα κομμάτια και απο ποιά κομμάτια αποτελούνται. Πρέπει να σχεδιάσεις όλα τα πλοία (να βρεις δηλαδή τις θέσεις τους) πάνω στο πλέγμα, Όπως ακριβώς παίζουμε ναυμαχία.... Μόλις πιάσεις το νόημα δεν είναι δύσκολο. Καλή τύχη.... Μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.