cosmos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Και σε μένα το ίδιο μήνυμα βγάζει με τον gus_13.... και δεν ξεκινάει.Windows xp έχω πάντως.
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ωχ τώρα αρίζω και σκαλώνω άγρια... Πόσοι είναι όλοι οι γρίφοι συνολικά ρε φίλε???
flo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ωχ τώρα αρίζω και σκαλώνω άγρια... Πόσοι είναι όλοι οι γρίφοι συνολικά ρε φίλε??? 50 γριφοι ειναι ολοι.
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δουλεύει σε κανέναν σε Vista 32bit; Να μην το κατεβάζω τζάμπα.
mismatch Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 απο όσο το έχω τεστάρει, δουλέυει μόνο σε XP με ανάλυση 1024χ768 και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο κάποιοι απο εσάς έχετε προβλήματα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσβω παραπάνω. Ισως δημιουργήσω μια μελλοντική έκδοση που να δουλεύει στα Vista. Μ.
ana_mas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Θα το κατεβάσω και εγώ θα σου πω εντυπώσεις....
e-tic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks! Ωραίο είναι και αρκετά προσεγμένο! Πολύ καλή προσπάθεια! offtopic: Σε director είναι φτιαγμένο? Είδα ένα castlib αλλά δεν πρόσεξα πουθενά να έχεις xtras (μου πέταξε και ένα μήνυμα στην εκκίνηση, σαν να λείπει κάποιο xtra, αλλά συνέχισε κανονικά).
Nameless Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 mismatch πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια! Μπράβο! EDIT: 100 posts! Μπράβο μου!
gaitanidish Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα το κατεβάζω και θα postάρω εν καιρώ για εντυπώσεις, αν και μονο η περιγραφή με εξιτάρισε! Έρχετε αγριο κόλλημα!!!
thanassissis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 exw faei agrio kollima...xreiastike na anatreksw sti voitheia 1-2 fores... Twra pou xreiazomai voitheia den iparxei...agrio kollima
ana_mas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου κατέβασα το παιχνίδι ... Πάρα πολύ καλό, να σου πω βέβαια ότι είναι πολύ καλή επιλογή των γρίφων ...
blender Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα με έχει μόνιμα μπλοκαρισμένο το rapidshare και δε μπορώ να κατεβάσω. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλο τρόπος να πάρω το παιχνίδι; edit: τα κατάφερα.
blender Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Στον δεύτερο γρίφο υπάρχει και η λύση: 6 5 4 3 5 7 6 5 4 Δεν την δέχεται όμως.
elalekom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 απο κατω αναφερει οτι δεν μπορεις να βαλεις τον ιδιο αριθμο 2 φορες. Μπραβο για την προσπαθεια mismatch. το παιχνιδι ειναι ομορφα σχεδιασμενο και οι γριφοι αρκετα καλοι.
mismatch Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσο για κάποιον απο εσάς που με ρώτησε κάτι για 'director' και castlib : Οχι δεν έχει σχέση με αυτό το πρόγραμμα, ίσως το μήνυμα που σου πέταξε να αφορά το 'ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ', το οποίο για ευνόητους λόγους (170mb) δεν συμπεριλαμβάνεται στο zippαρισμένο αρχείο (μετά θα χρειαζόσασταν έναν αιώνα για να το κατεβάσετε). Πάντως πληροφοριακά, αυτό είναι το 4ο μέρος της σειράς In custody. Υπάρχουν κάπου στο σκληρό μου και τα 3 προηγούμενα (με τελείως διαφορετικό στύλ παιξίματος και γρίφων) όπου κάθε ένα απο αυτά περιείχε Minimum 50 γρίφους , άρα συνολικά μιλάμε για μια συλλογή 200 περίπου γρίφων και έπεται συνέχεια με το επόμενο μέρος της σειράς... Αν θέλετε και τα προηγούμενα μέρη της σειράς (τα οποία είναι πολύ μικρότερα σε μέγεθος, περίπου 9mb το ένα), αφήστε τα μηνύματα σας εδώ, ή στείλτε μου mail να σας το στείλω με e-mail. Το mail μου είναι : [email protected] M.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.