Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο μέσω της ηλεκτρικής μπρίζας

roberto_30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613543

Έχει κανείς άποψη επί του αν λειτουργεί ικανοποιητικά αυτό το σύστημα ? Επειδή έχω μικρό παιδί στο σπίτι θέλω να αποφύγω το wireless δίκτυο. Επίσης δεν θέλω να τρυπίσω τοίχους για να περάσω καλώδια δικτύου.

Εχω μοντεμ / ρουτερ Fritz! Fon. Έχω συνδέσει το modem με το desktop με usb (το ξέρω οτι το καλύτερο θα ήταν να συνδεθεί ethernet) κι θέλω με αυτό το σύστημα να εκμεταλευτώ την ελεύθερη θύρα ethernet του modem για να στείλω internet σε άλλο δωματιο στο οποίο υπάρχει ένας dreambox 500s.

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

Εγώ στο DB500S έχω δώσει με access point φίλε μου. Δεν είναι καθόλου κακό το wifi αν σκεφτείς οτι η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι το 1/1000 από αυτή του κινητού μας. Σκέψου το ξανά γιατί δεν είναι ικανοποιητικές οι ταχύτητες από τα home plug κι αν το χρειαστείς για άλλη εφαρμογή αργότερα μπορεί να μη σου κάνει. Και είναι και ακροβότερα από ένα access point!

Δημοσ.

το wifi έχει μικρή ακτινοβολία παρ ολα αυτα ψάξε στο internet να δεις τι λένε οι ειδικοί η μίλα με κάποιον ειδικό για να είσαι σίγουρος, (γιατρό ας πούμε αλλά να νιώθει τι είναι το wifi μη σου λέει αλ αντί άλλων και το μπερδέψει με το τσέρνομπιλ). πάντως ότι τα κινητά κοπανάν περισσότερο είναι στάνταρ.

Δημοσ.
Επίσης δεν θέλω να τρυπίσω τοίχους για να περάσω καλώδια δικτύου.

Εγώ το καλώδιο το πέρασα από την γραμμή του ΟΤΕ.

Ανοιξα τα καπάκια στους τοίχους και με ατσαλίνα πέρασα το καλώδιο, όπου και το κατέβασα στις μπρίζες του τηλ.

Ετσι κάποιες μπρίζες έχουν και τηλ και δίκτυο.

Κάπου χρειάστηκα διακλάδωση και έβαλα ένα switch. (γύρω στα 20ε).

Δημοσ.
Εγώ το καλώδιο το πέρασα από την γραμμή του ΟΤΕ.

Ανοιξα τα καπάκια στους τοίχους και με ατσαλίνα πέρασα το καλώδιο, όπου και το κατέβασα στις μπρίζες του τηλ.

Ετσι κάποιες μπρίζες έχουν και τηλ και δίκτυο.

Κάπου χρειάστηκα διακλάδωση και έβαλα ένα switch. (γύρω στα 20ε).

O kalyteros. Mpravo dike mou.. Sou bgazw kapelo :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...