gruploader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδιά ενώ η οθόνη μου δούλευε μια χαρά, εδώ και λίγο καιρό όπου υπάρχουν σκούρα χρώματα (και μετά από κάποια ώρα λειτουργίας της) αρχίζουν να τρεμοπαίζουν πράσινες γραμμές πάνω σε αυτά.... τι λέτε να φταίει...η κάρτα γραφικών ή η οθόνη? TFT 19 LG tco 99
paonikgt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 εγω λεω καρτα γραφικων,γιαν δοκιμασε αν εχεισ onboard να συνδεσεις ετσι την tft σου,η δανεισου απο καποιο φιλο σου μια καρτα να δοκιμασεισ αν ειναι αυτο το προβλημα
kostasSTi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις τι είναι, αν έχεις 2η οθόνη βάλτην πάνω να δεις αν θα συμβεί το ίδιο. Αν δεν έχεις κάνε αυτό που λέει ο paonikgt.
com_hs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 εαν οι γραμμες αλαζουν μερος δηλαδη ειναι σε αλλη θεσει καθε φορα μετα απο εκκινηση νομιζω καρτα γραφικων
gruploader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 εαν οι γραμμες αλαζουν μερος δηλαδη ειναι σε αλλη θεσει καθε φορα μετα απο εκκινηση νομιζω καρτα γραφικων kiolas....afto prepei na fteei...
santosp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Καποια μνημη απο την καρτα γραφικων σου τα επαιξε. Το εχω συναντησει και εγω με τα ιδια συμπτωματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.