wgibson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ειμαι κατοχος ενος kingston 2 gb dti πριν απο μερες το στικακι πλυθηκε μαζι με ενα σορτσ στο πλυντηριο αφου το βρξ\ηκα καθως απλωνα τα ρουχα, μπορω να πω οτι του εκνα μια μικρη κηδεια.... ωστοσο μετα απο ενα τηλεωνο στο φιλο κωστα(πολλα θενκς), ακολουθησα την συμβουλη του και το εκανα ενα μπανιο σε οινοπνευμα για να φυγει η υγρασια το αφησα σε νταλλα ηλιο ολη μερα + μετα απο την συμβουλη του θειου μου το εβαλα και σε ενα μπουκαλι σφραγισμενο παλι σε νταλα ηλιο για να παει η υγρασια στα τοιχωματα του μπουκαλιου. σημερα δουλευει κομπλε υ.γ. απλα δεν το πιστευω ακομα ρε παιδια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Απλα αμα το αφηνες να στεγνωσει τελειως με λιγη τυχη θα δουλευε
phovos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εδω εγω βρηκα το κατεβαστηρι μου μεσα σε 20 ποντους νερο(εβαλε νερα το υπογειο) και μετα απο 2 μερες ηλιοθεραπεια δουλεψε κανονικοτατα :D
nikos_frs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 και το hands free μου μία από τα ίδια...στους 40 βαθμούς πλύσιμο και δουλεύει ..
wgibson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 τελικα το καλο στεγνωμα.... η μονη λυση
isspro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 pro 5tias kinito tou theiou mou epese se limni... to klapsame gia ligo... meta apo pistolaki kai 3 meres ilio doulepse!!! stegnwma kalo kai pali stegnwma...
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Κάντο και ένα format και είναι 100% καθαρό !!!
dark_banishing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και το δικό μου έχει επιζήσει πλυντήριο. Αρχικά πήγα να το πετάξω χωρίς πολλά πολλά, αλλά μετά σκέφτηκα που ξέρεις μπορεί να είμαι τυχερός..
nos1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά αντέχουν τα ρημάδια! Εχω ενα ίδιο(kingston) που πέρασε απο την ίδια δοκιμασία πρίν απο μερικούς μήνες.Αφού το έβαλα για μερικές ωρες στο καλοριφέρ μετά δούλευε μια χαρα!
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αισθάνομαι μειονεκτικά! Μόνο εγώ δεν το έπλυνα ακόμα το stick-άκι μου...
disqualified Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ειναι και το πιο συνετο παντως να δοκιμασεις πλυμμενο φλασακι στη usb θυρα σου, οσο κι αν το εχεις στεγνωσει, οι πιθανοτητες να συμβει κατι δεν ειναι μεγαλες, αλλα ποτε δεν ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.