bognick Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Χαιρετώ παίδες, Χρησιμοποιώ adium για messenger έχω δοκιμάσει κατα καιρούς και άλλα, αλλά τελικά κατέληξα σε αυτό.. όμως έχω παρατηρήσει ότι έχω πρόβλημα στη μεταφορά αρχείων.. Τουλάχιστον όταν μου στέλνουν αρχεία.. Ποτέ δεν έχω λάβει από κάνέναν ολοκληρωμένο αρχείο πάντα κολλάει κάπου στο 10%, και μέχρι τότε σέρνεται.. (Σημειωτέον οι επικοινωνίες γίνονται με pc users).. Εσείς δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα? Επίσης βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχουμε video conversation με pc users και δη με msn messenger users.. ?? Είμαστε καταδικασμένοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Προς το παρόν το adium δεν υποστηρίζει ήχο/βίντεο. Ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει αυτό. Όσον αφορά τα file transfers, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 an den kano lathos yparxei kai to skype gia mac os.opote boreis na kaneis video conversation meso autou. euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επίσης βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχουμε video conversation με pc users και δη με msn messenger users.. ?? Είμαστε καταδικασμένοι? Yπαρχει το amsn ...δεν ειναι τελειο αλλα τουλαχιστον κανεις δουλεια ...ειδικα στο θεμα το video chat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 provlima me ta transfers den ifistate,toulaxiston den einai lathos tou adium afou kanenas den anafere kati tetoio. gia video kai go xrisimopoio skype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.