Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια σε ασύρματο δίκτυο

fantomas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ένα airodump βλέπεις τις mac των ap's που παίζουν στην περιοχη και τις mac των συνδεμένων clients. οπότε αλλάζεις κι εσύ τη δικιά σου εύκολα και μπαίνεις αν δεν υπάρχει άλλη προστασία.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

diladi an kapoios moy klepsei th mac kai mpainei, den 8a exw diafora sto net moy?? kai logika 8a prepei na parei diaforetiki ip etsi den einai? opote 8a prepei na fenete apo meiwmenh apodosh toy net or se kapoio log toy router...

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις share φακέλων και αρχείων στο ασυρματό σου δίκτυο μην το κλειδώνεις.

Σιγα τα κρατικά μυστικά και την επίδειξη δυναμης.Οσο για την μειωμένη ταχύτητα δεν νομίζω κάποιος που μπορει να χρησιμοποιεί το ασυρματο σου δίκτυο να πέσει με τα μούτρα στο rapidshare

Δημοσ.
Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις share φακέλων και αρχείων στο ασυρματό σου δίκτυο μην το κλειδώνεις.

Σιγα τα κρατικά μυστικά και την επίδειξη δυναμης.

Μα ήνταααααααααααααααααα λες μωρέ vasili, κάνε εσύ ένα ασύρματο δίκτυο ανοικτό και να έρχομαι εγώ να στο κάνω abuse που να μην μπορείς ούτε σελίδα να ανοίξεις. cheers mate ;)

Δημοσ.

genikos to klidoma prpei na ginetai gia polous logous.iparxoun anixta share me c$ opos kai episis akoma kai na kanei kati se cracking kai meta na fenetai oti ftes esi.trabigmena pragmata alla ola auta gia ena kodiko.episis poli apla na anixei to remote upgrade na sou kanei kana remote upgrade me lathos firmware ston router kai bb router.genikos den leei na ine anixto.

Δημοσ.
Μα ήνταααααααααααααααααα λες μωρέ vasili, κάνε εσύ ένα ασύρματο δίκτυο ανοικτό και να έρχομαι εγώ να στο κάνω abuse που να μην μπορείς ούτε σελίδα να ανοίξεις. cheers mate ;)

Συντεκνε έχω το ασυρματο μου free εδω και 2 χρόνια και δεν εχω πρόβλημα.Δεν με τρελαίνουν οι θεωρίες συνομωσίας,και να μπει για web surf κάποιος γείτονας δεν θα χαλάσει ο κόσμος ;)

Δεν είναι όλοι με σκοπό την καταστροφή.

Δημοσ.
Συντεκνε έχω το ασυρματο μου free εδω και 2 χρόνια και δεν εχω πρόβλημα.Δεν με τρελαίνουν οι θεωρίες συνομωσίας,και να μπει για web surf κάποιος γείτονας δεν θα χαλάσει ο κόσμος ;)

Δεν είναι όλοι με σκοπό την καταστροφή.

Να υποθέσω ότι το login στον router το έχεις αφήσει admin/admin....

Και να μπει να κάνει web surf ο γείτονας δεν θα χαλάσει ο κόσμος, μόνο τίποτα άλλο μην κάνει... Τα αρνητικά της υπόθεσης είναι εσύ να έχεις μειωμένη ταχύτητα στο Ίντερνετ έως και να βρεθείς μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες ή να σου σετάρουν το router με λάθος firmware και να τρέχεις για άλλα έξοδα... Σίγουρα οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά γιατί να ρισκάρεις... Τόσο κουραστικό είναι να πληκτρολογήσεις μία φορά μιά λεξούλα;;;; Από την επόμενη δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, όλα θα γίνονται αυτόματα. Και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή για να εχω κοινόχρηστους φακέλους στο δίκτυο πρέπει να το αφήσω ανοιχτο? αν βάλω κρυπτογράφηση wep2 τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους???

Δημοσ.
αν βάλω κρυπτογράφηση wep2 τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους???

Mou thymizeis ena mathhth mou pou mia fora me rwthse:

-> Daskale, pws mporw na katebasw to Internet?

kai tou apanthsa

-> Xwris Internet den mporeis na katebaseis tipota...

Efyge skeptikos....

Δημοσ.
diladi den iparxei tropos? an balo kodikous stous xristes?

oi koinoxristoi fakeloi den exoun kamia sxesi me to ti klidoma tha baleis.oi kinoxristoi tha pexoun etsi kai alios ite me klidoma ite xoris.emeis allo legame.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...