Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειπε οτι επιτελους εχω μια υποθεση με lupus αλλα γενικοτερα ισχυει το οτι ποτε δεν ειναι lupus. Αληθεια δεν ακουγεται πολυ καλυτερα το lupus απο το λυκος;

Βγηκε το 4χ09; Δεν πιστευω να απολυει την 13...

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ειπε οτι επιτελους εχω μια υποθεση με lupus αλλα γενικοτερα ισχυει το οτι ποτε δεν ειναι lupus. Αληθεια δεν ακουγεται πολυ καλυτερα το lupus απο το λυκος;

Δες το επεισόδιο βρε!

Δημοσ.

Απο τότε που άρχισα να βλέπω την σειρά, κάθε φορά που επισκέπτομαι έναν γιατρό τον βλέπω κάπως ...ηλίθιο! Γιατρέ μου είναι σοβαρό? :lol:

Τι να σου κάνει, δεν είναι όλοι χαουζ :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Πάντως ειδικά σήμερα το Λιζάκι στο τέλος που μίλαγε στον House στο αμφιθέατρο ήταν μ^ν. Σκύλο παραδέξου το. Το είδες και πήγες να αλλάξεις σώβρακο στα καπάκια....

Αν και δεν έχω δει το 4x09, το Λιζάκι είναι πάντα κορυφαία. Οπότε σε πιστεύω. :-D

Όχι spoilers χωρίς το

!!!

Δημοσ.

Μην το διαβάσετε, θα καταστρέψει την αγωνία

την απολύει αλλά τελικά καταφέρνει τη Λίζα και την ξαναπροσλαμβάνει, η σκηνή της απόλυσης όμως είναι κορυφαία, σαν παιδάκι που ντρέπεται να πει αυτό που το βάζουν να πει κάνει

Δημοσ.
Μην το διαβάσετε, θα καταστρέψει την αγωνία

την απολύει αλλά τελικά καταφέρνει τη Λίζα και την ξαναπροσλαμβάνει, η σκηνή της απόλυσης όμως είναι κορυφαία, σαν παιδάκι που ντρέπεται να πει αυτό που το βάζουν να πει κάνει

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ.

Δημοσ.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ.

Καταπληκτικό επεισόδιο!!!!

ειδικά ο τρόπος που την κράτησε τελικά άπαιχτος

Να δω τι θα κάνουμε μέχρι το επόμενο καινούριο επεισόδιο

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Ηταν καπως κριμα για την σειρα διοτι ηταν πολυ καλα τα επισοδεια και ο "νεος" Γουιλσον μου αρεσει παρα πολυ αλλα η Καντυ ειχε μπει σε 2ο πλανο, ο Χαουζ εχανε χρονο στην οθονη και το κυριοτερο δεν μπορουσες να δεθεις με τους χαρακτηρες γιατι στο επομενο επισοδειο μπορει να τους απελυε

Ενιγουει, εγω ειμαι ευχαριστημενος για την τελικη επιλογη

γιατι αν δεν κραταγαν το τρελο μωρο θα ηταν για φαπες να τρωγαμε 3 ασχημοφατσες στην μαπα για τα επομενα 15 επισοδεια.

Το κοριστσι λεει πολυ περισσοτερα απο την Καμερον σε ομορφια.

Ελπιζω τωρα που ξεμπερδεψαμε με αυτα να αρχισει το σοβαρο παιχνιδι

ΥΓ. Καλα η φατσα του Χαουζ στο τελος με εκεινο το σαρδονιο γελιο την στιγμη

που η Καντυ καταλαβαινει πως ολα ηταν στο σχεδιο

ειναι για ποστερ

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, η μονη βλακεια ειναι οτι απο την αρχη εβλεπες ποιοι θα μεινουν διοτι ηταν οι μονοι γνωστοι ηθοποιοι, ο Αραβας που εκανε τον τρομοκρατη στο 24, ο αλλος ο τυπακος που εχει παιξει σε ενα καρο σειρες αλλα δεν μπορω να τον κανω pin down και φυσικα το μωρο γιατι πρεπει να υπαρχει και ενα μωρο

3/3 ο Καιζερ απο 4 Οκτ ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.
3/3 ο Καιζερ απο 4 Οκτ ετσι?

Sauce-tost!

Όντως, έπεσες μέσα πα-ντε-λώς.

Επί της ουσίας: σωστό 'ξεκαθάρισμα', ελπίζω να δούμε λίγο παραπάνω Cuddy. :-)

Δημοσ.

επιτελους απο Γεναρη θα επανελθουν και οι καταπληκτικες σκηνες στα εξωτερικα ιατρεια!!! :lol::lol::lol: Καιρος ηταν να επιστρεψουμε στα παλια καλα μας λημερια ;)

Τα φοβερα εκεινα animations στον οργανισμο του πασχοντος λιγο πριν εκδηλωθει η αρρωστια (στους 3 πρωτους κυκλους), λειπουν σε κανενα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...