grigas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ναι πάω πάσο...θα σταματήσω να ποστάρω εάν δεν έχει περάσει ένα τέταρτο από την πρώτη γουλιά καφέ.. είδα το πρόγραμμα της FOX που είχε την επανάληψη του House στη θέση του Prison Break και τα έκανα κουλουβάχατα...
plintiriopiaton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Αν έχει κάποιος το FOX TV στον ισπανικό Πορτογαλικό η και Αγγλικό Δορυφόρο θα τα δει όλα...απλά δεν υπάρχουν ούτε καν αγγλικοί υπότιτλοι και είναι δύσκολο να καταλάβεις την ορολογία...κατά τα άλλα συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες σειρές.
geo70 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 δυστυχως ολα δειχνουν οτι οδηγουμαστε σε hiatus λογω ελλειψης σεναριου για τα νεα επεισοδια (2-3 ακομη απομενουν, προτου o House οδηγηθει στα αποδυτηρια λογω αναγκαστικης αλλαγης...) Απο την αλλη...http://speechlesswithoutwriters.com/
Remiel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 δυστυχως ολα δειχνουν οτι οδηγουμαστε σε hiatus λογω ελλειψης σεναριου για τα νεα επεισοδια (2-3 ακομη απομενουν, προτου o House οδηγηθει στα αποδυτηρια λογω αναγκαστικης αλλαγης...) Απο την αλλη...http://speechlesswithoutwriters.com/ Δέν πολύ καταλαβα House is over?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 oxi apla anavolh mexri aoristou nomizw.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Υπομονή, τι άλλο να κάνουμε;
mdarkman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που βλέπουν το House M.D. εκτός απο εμένα Παιδιά είστε γιατροί(-φοιτητές) η απλά σας αρέσει....
Members gsarig Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Απλά μας αρέσει - αν και με τόσα επεισόδια που έχουμε δει έχουμε εξοικειωθεί τόσο με την ιατρική ορολογία, που στο τέλος θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και διαγνώσεις (differential)!
LL_NEO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως κάθε φορά που έχω πυρετό σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω lupus
Sirina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εγω βλεπω Χαουζ γιατι ειναι μορφη τεραστια. Βεβαια μετα απο τοσα ER, Greys anatomy, house, csi πλεον μπορω να μαντεψω καποιες υποθεσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 it's never lupus... Βασικα βλεπουμε house για τον House το οτι εχει να κανει με ιατρικη δεν εχει καμια σχεση. Αν και παρακεντηση ή Βιοψια την κανω ανετα. Α, κανω και mri αν χρειαστει.
Sirina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 it's never lupus... Βασικα βλεπουμε house για τον House το οτι εχει να κανει με ιατρικη δεν εχει καμια σχεση. Αν και παρακεντηση ή Βιοψια την κανω ανετα. Α, κανω και mri αν χρειαστει. Αααααα εγω μπορω να βαλω κι εκεινο το σωληνακι για την αναπνοη αμα λαχει. Τι θα παθουν οι φωνητικες χορδες ομως μην ρωτατε. Ωστοσο, ειμαι στα μεσα του 3υ κυκλου και καημο το χω μια φορα να ειναι λουπους..
LL_NEO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Στο προηγούμενο δεν ήταν που είπε σε μια φάση: "Τελικά μάλλον θα έχω μια περίπτωση lupus"? Πάντως ειδικά σήμερα το Λιζάκι στο τέλος που μίλαγε στον House στο αμφιθέατρο ήταν μ^ν. Σκύλο παραδέξου το. Το είδες και πήγες να αλλάξεις σώβρακο στα καπάκια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.