Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι πάω πάσο...θα σταματήσω να ποστάρω εάν δεν έχει περάσει ένα τέταρτο από την πρώτη γουλιά καφέ.. είδα το πρόγραμμα της FOX που είχε την επανάληψη του House στη θέση του Prison Break και τα έκανα κουλουβάχατα...

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχει κάποιος το FOX TV στον ισπανικό Πορτογαλικό η και Αγγλικό Δορυφόρο θα τα δει όλα...απλά δεν υπάρχουν ούτε καν αγγλικοί υπότιτλοι και είναι δύσκολο να καταλάβεις την ορολογία...κατά τα άλλα συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες σειρές.

Δημοσ.

δυστυχως ολα δειχνουν οτι οδηγουμαστε σε hiatus λογω ελλειψης σεναριου για τα νεα επεισοδια (2-3 ακομη απομενουν, προτου o House οδηγηθει στα αποδυτηρια λογω αναγκαστικης αλλαγης...)

Απο την αλλη...http://speechlesswithoutwriters.com/

Δημοσ.
δυστυχως ολα δειχνουν οτι οδηγουμαστε σε hiatus λογω ελλειψης σεναριου για τα νεα επεισοδια (2-3 ακομη απομενουν, προτου o House οδηγηθει στα αποδυτηρια λογω αναγκαστικης αλλαγης...)

Απο την αλλη...http://speechlesswithoutwriters.com/

Δέν πολύ καταλαβα House is over?

Δημοσ.

δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που βλέπουν το House M.D. εκτός απο εμένα :-)

Παιδιά είστε γιατροί(-φοιτητές) η απλά σας αρέσει....

• Members
Δημοσ.

Απλά μας αρέσει - αν και με τόσα επεισόδια που έχουμε δει έχουμε εξοικειωθεί τόσο με την ιατρική ορολογία, που στο τέλος θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και διαγνώσεις (differential)! :lol:

Δημοσ.

Εγω βλεπω Χαουζ γιατι ειναι μορφη τεραστια. Βεβαια μετα απο τοσα ER, Greys anatomy, house, csi πλεον μπορω να μαντεψω καποιες υποθεσεις.:-D

Δημοσ.

it's never lupus...

Βασικα βλεπουμε house για τον House το οτι εχει να κανει με ιατρικη δεν εχει καμια σχεση. Αν και παρακεντηση ή Βιοψια την κανω ανετα. Α, κανω και mri αν χρειαστει.

Δημοσ.
it's never lupus...

Βασικα βλεπουμε house για τον House το οτι εχει να κανει με ιατρικη δεν εχει καμια σχεση. Αν και παρακεντηση ή Βιοψια την κανω ανετα. Α, κανω και mri αν χρειαστει.

Αααααα εγω μπορω να βαλω κι εκεινο το σωληνακι για την αναπνοη αμα λαχει. Τι θα παθουν οι φωνητικες χορδες ομως μην ρωτατε.:lol:

Ωστοσο, ειμαι στα μεσα του 3υ κυκλου και καημο το χω μια φορα να ειναι λουπους..:o

Δημοσ.

Στο προηγούμενο δεν ήταν που είπε σε μια φάση:

"Τελικά μάλλον θα έχω μια περίπτωση lupus"?

Πάντως ειδικά σήμερα το Λιζάκι στο τέλος που μίλαγε στον House στο αμφιθέατρο ήταν μ^ν. Σκύλο παραδέξου το. Το είδες και πήγες να αλλάξεις σώβρακο στα καπάκια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...