mitsosm.d Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 offtopic: mitsosm. d, στάματα με το rapidshare στα διάφορα threads!! Μανία για τα ποντάκια Πριν 4 ημέρες πλήρωσα 55 ευρώ και το ανανέωσα για ένα χρόνο οπότε δεν έχω ανάγκη τους πόντους! Απλώς τα μάζευα τόσο καιρό και είπα να τα δώσω! Αφού δεν σου αρέσουν μην τα κατεβάσεις!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο - φαντάζομαι πως μερικοί θα δυσαρεστηθούν, αλλά προσωπικά μου άρεσε η εξέλιξη με την πρώην πράκτορα της CIA (την απέλυσε)... άντε να παίρνουν και οι άλλοι σειρά σιγά-σιγά... αν ήταν στο χέρι μου θα τους απέλυα όλους πάντως Πολύ καλό επεισόδιο, για άλλη μία φορά. Συμφωνώ και με τα εντός του spoiler. Αν και... ... η CIA-doctor ήταν γκομενάρα. Οι υπόλοιποι δεν αξίζουν μία - ακόμα και η 13 ωχριά μπροστά στην Cameron... Δηλώνω εκ νέου την αταλάντευτη προσήλωσή μου στην Lisa Cuddy, η οποία για μία ακόμα φορά έλαμψε! Είναι θεά, πώς να το κάνουμε.
geo70 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 εξαιρετικα αφιερωμενη στον φιλο paredese προσοχη στα επιμαχα σημεια οπως διαγραφεται το φορεμα!!!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 εξαιρετικα αφιερωμενη στον φιλο paredese προσοχη στα επιμαχα σημεια οπως διαγραφεται το φορεμα!!! Τι το ήθελες...θα μας πλημμυρήσει τώρα MILF Huntin'
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 true dat mon. i cuddy einai MILF me M kefalaio.
geo70 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 δεν ποστάρω παραπάνω γιατί θα αρχίσει το κράξιμο...την πλάκα μου με την cuddy την είχα πάθει στο επισόδειο που ήταν με τις κολλητές φόρμες με τον πιτσιρικά που είχε να τις φροντίζει τον κήπο...ιδρωμένη σαραντάρα με τις ορμόνες της αγαμίας να έχουν βαρέσει κόκκινο.... ειναι η ιδεα μου η αναφερεσαι εδω;;;
soturin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τους παραπάνω αλλά ας ανοίξει χώρια thread cuddy-milf πριν μας πάρουν τα ζουμια
geo70 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τους παραπάνω αλλά ας ανοίξει χώρια thread cuddy-milf πριν μας πάρουν τα ζουμια ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για το φιλο paredwse!!! Εχει μια αδυναμια, πως να το κανουμε
grigas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ειναι η ιδεα μου η αναφερεσαι εδω;;; ναι (έκανα quote για να ξαναφανεί η φωτογραφία για όσους δεν την εμπέδωσαν :lol:)
geo70 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ναι (έκανα quote για να ξαναφανεί η φωτογραφία για όσους δεν την εμπέδωσαν :lol:) καλοοοοο!!! :lol:
paokara Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=_VpwEmWnKgQ Δέστε το promo απο το επόμενο επεισόδιο πρέπει να έχει πολύ γέλιο.
grigas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, ο Ηouse άλλαξε μέρα...τσεκάρετε τους θείους σας!!
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, ο Ηouse άλλαξε μέρα...τσεκάρετε τους θείους σας!! τριτη βγενει ο house.
Loser Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, ο Ηouse άλλαξε μέρα...τσεκάρετε τους θείους σας!! είσαι σίγουρος?? γιατί στην σελίδα του fox προγραμματισμένο για χθες βράδυ ήταν καθώς και για την επόμενη Τρίτη βράδυ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 gia na to leme swsta to House vgainei Tetarth 3hmerwmata wra Ellados...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.