Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
offtopic: mitsosm. d, στάματα με το rapidshare στα διάφορα threads!! Μανία για τα ποντάκια

Πριν 4 ημέρες πλήρωσα 55 ευρώ και το ανανέωσα για ένα χρόνο οπότε δεν έχω ανάγκη τους πόντους! Απλώς τα μάζευα τόσο καιρό και είπα να τα δώσω! Αφού δεν σου αρέσουν μην τα κατεβάσεις!!!

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο - φαντάζομαι πως μερικοί θα δυσαρεστηθούν, αλλά προσωπικά μου άρεσε

η εξέλιξη με την πρώην πράκτορα της CIA (την απέλυσε)...

άντε να παίρνουν και οι άλλοι σειρά σιγά-σιγά... αν ήταν στο χέρι μου θα τους απέλυα όλους πάντως :devil:

Πολύ καλό επεισόδιο, για άλλη μία φορά.

Συμφωνώ και με τα εντός του spoiler.

Αν και...

... η CIA-doctor ήταν γκομενάρα.

Οι υπόλοιποι δεν αξίζουν μία - ακόμα και η 13 ωχριά μπροστά στην Cameron...

Δηλώνω εκ νέου την αταλάντευτη προσήλωσή μου στην Lisa Cuddy, η οποία για μία ακόμα φορά έλαμψε! Είναι θεά, πώς να το κάνουμε. :-D

Δημοσ.

lisaln1.jpg

εξαιρετικα αφιερωμενη στον φιλο paredese :devil:

προσοχη στα επιμαχα σημεια οπως διαγραφεται το φορεμα!!!

Δημοσ.
lisaln1.jpg

εξαιρετικα αφιερωμενη στον φιλο paredese :devil:

προσοχη στα επιμαχα σημεια οπως διαγραφεται το φορεμα!!!

Τι το ήθελες...θα μας πλημμυρήσει τώρα :mrgreen:

MILF Huntin' :mrgreen:

Δημοσ.
δεν ποστάρω παραπάνω γιατί θα αρχίσει το κράξιμο...την πλάκα μου με την cuddy την είχα πάθει στο επισόδειο που ήταν με τις κολλητές φόρμες με τον πιτσιρικά που είχε να τις φροντίζει τον κήπο...ιδρωμένη σαραντάρα με τις ορμόνες της αγαμίας να έχουν βαρέσει κόκκινο....

ειναι η ιδεα μου η αναφερεσαι εδω;;;

lisa2oy4.jpg

Δημοσ.
Συμφωνώ με τους παραπάνω αλλά ας ανοίξει χώρια thread cuddy-milf πριν μας πάρουν τα ζουμια

ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για το φιλο paredwse!!!:-)

Εχει μια αδυναμια, πως να το κανουμε;)

Δημοσ.
ειναι η ιδεα μου η αναφερεσαι εδω;;;

lisa2oy4.jpg

ναι (έκανα quote για να ξαναφανεί η φωτογραφία για όσους δεν την εμπέδωσαν :lol::lol::lol:)

Δημοσ.
για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, ο Ηouse άλλαξε μέρα...τσεκάρετε τους θείους σας!!

τριτη βγενει ο house.

Δημοσ.
για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, ο Ηouse άλλαξε μέρα...τσεκάρετε τους θείους σας!!

είσαι σίγουρος??

γιατί στην σελίδα του fox προγραμματισμένο για χθες βράδυ ήταν καθώς και για την επόμενη Τρίτη βράδυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...