Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Όντως, θυμάμαι κι εγώ μια αναφορά στον Bauer σε κάποιο επεισόδιο (Αν και δεν έχω δει ακόμα το 24 - αλλά ο Bauer είναι σαν τον Τσακ Νόρις - όλοι τον ξέρουν).

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι εξαιρετικό επεισόδιο ήταν το 4x06!!!

Τι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑΡΑ είναι η πρώην γιατρός της CIA και νυν του Ηouse!

Τι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑΡΑ και ΚΟΡΜΑΡΑ είναι η Cuddy όπως εμφανίστηκε στο τέλος!!

Άφωνος και πάλι.

Το House αποδεικνύεται με κάθε επεισόδιο ότι είναι η σειρά που συνεχίζει ακάθεκτη χωρίς να πέφτει η ποιότητα!

• Members
Δημοσ.

Ρε γαμώτο, μην τα λες αυτά και δεν έχουν βγει ακόμα υπότιτλοι... :cry:

Θα με κάνεις να το δω χωρίς υπότιτλους, παρόλο που δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την ιατρική ορολογία...

:P

edit: το καλό το παλικάρι...

θα το δω με αγγλικούς. Εδώ είναι, για όποιον ενδιαφέρεται...

Δημοσ.
Τι εξαιρετικό επεισόδιο ήταν το 4x06!!!

Τι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑΡΑ είναι η πρώην γιατρός της CIA και νυν του Ηouse!

Τι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑΡΑ και ΚΟΡΜΑΡΑ είναι η Cuddy όπως εμφανίστηκε στο τέλος!!

Άφωνος και πάλι.

Το House αποδεικνύεται με κάθε επεισόδιο ότι είναι η σειρά που συνεχίζει ακάθεκτη χωρίς να πέφτει η ποιότητα!

αυτο να λεγεται!

και που να δειτε και το promo του επομενου επεισοδιου!!!

Michael Michele η κυρια- και τεζα ο γιατρος!!! Η τελευταια σκηνη με τον House να κοιταζει στον ουρανο ευχαριστωντας το Θεο για την Dr. Terzi, ΟΛΑ τα λεφτα!!!

Δημοσ.

και το τονιζω για αλλη μια φορα :shifty::shifty::shifty:

H υπερτατη συνταγη που θα πρεπει να ακολουθησει κάθε αντρας που σεβεται τον εαυτο του ώστε να εχει επιτυχια στις γυναικες: να χρησιμοποιει μπαστουνι κουτσαινοντας ελαφρως, να φοραει αθλητικα παπουτσια (κατά προτίμηση Nike Vintage Nylon Cortez) και να εκτοξευει κατά κορον και ανερυθρίαστα σεξουαλικα υπονοουμενα :lol:

Στη πρωην γιατρο της CIA, ειχε σιγουρα αποτελεσμα:-D:-D:-D

Δημοσ.

gnosth arketa moy fainete h gkomena, alla koitazontas to imdb history den blepo kai kana show pou na parakolouthousa pote. Mallon se kana skorpio law & order h ER tha thn ksanada.

plaka eixe pou ths leei my place is a few blocks away. Nomizo o house nomize oti tha score kai to eipe eilikrina kai oxi san tis synithismenes atakes lol

• Members
Δημοσ.

plaka eixe pou ths leei my place is a few blocks away. Nomizo o house nomize oti tha score kai to eipe eilikrina kai oxi san tis synithismenes atakes lol

Κι εγώ το πιστεύω αυτό... :lol:

Δημοσ.
gnosth arketa moy fainete h gkomena, alla koitazontas to imdb history den blepo kai kana show pou na parakolouthousa pote. Mallon se kana skorpio law & order h ER tha thn ksanada.

Παντως δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι οι US fans της σειρας τραβανε τα μαλλια τους φοβουμενοι την μονιμη συμμετοχη της Michele...:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι οι US fans της σειρας τραβανε τα μαλλια τους φοβουμενοι την μονιμη συμμετοχη της Michele...:confused:

well phre podi already...

• Members
Δημοσ.

Ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο - φαντάζομαι πως μερικοί θα δυσαρεστηθούν, αλλά προσωπικά μου άρεσε

η εξέλιξη με την πρώην πράκτορα της CIA (την απέλυσε)...

άντε να παίρνουν και οι άλλοι σειρά σιγά-σιγά... αν ήταν στο χέρι μου θα τους απέλυα όλους πάντως :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...