Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Τα έσπασε η πρεμιέρα και φυσικά το τελός. Bring it on!
LL_NEO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 για να επανέλθουμε στο θέμα, πιστεύω ότι θα φάμε χαλαρά μισή σαιζόν με την οντισιόν της ομάδας... και μου αρέσει πολύ ιδέα του να βλέπω τον house να βασανίζει νεούδια. σου χει μείνει κουσούρι Γιώργαρε απο τον ΕΣ? Αχ αγάπη μου ο ένας για τον άλλο...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑΚΙ Και ανοιγει και περιεργους οριζοντες για την σεζον, ο Χαουζ ξαναγυρισε στην γνωστη καφριλα και γουσταρω τον νεο Cartman aka Dr.Wilson Το νεο κοριτσι αν μεινει ειναι ΜΠΟΜΠΑ ΤΡΕΛΗ, πολυ ομορφοτερη απο την Καμερον η οποια με ξανθο μαλλι εχει γινει μαυρο χαλι, πολυ δευτεραντζα. Παρεπιπτοντως, η μονη βλακεια ειναι οτι απο την αρχη εβλεπες ποιοι θα μεινουν διοτι ηταν οι μονοι γνωστοι ηθοποιοι, ο Αραβας που εκανε τον τρομοκρατη στο 24, ο αλλος ο τυπακος που εχει παιξει σε ενα καρο σειρες αλλα δεν μπορω να τον κανω pin down και φυσικα το μωρο γιατι πρεπει να υπαρχει και ενα μωρο Eρωτηση για το τελος, περα απο τους 3 και τον παπου για γραμματεα, κρατησε και κανα αλλο?Τον μαυρουλη τον κρατησε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ εξαιρετικό το επεισόδιο. Οι writers έδωσαν ρέστα στο συγκεκριμένο. Γι'αυτό που ρωτάς Kaiser δεν έχω απάντηση. Δεν είμαι σίγουρος.
plato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εγω μολις πριν ενα μηνα αρχισα να τη βλεπω τη σειρα και κολλησα ασχημα.Σε ενα μηνα μεσα ειδα 3 σεζον και τα 2 επεισοδια της 4ης.Μακραν το καλυτερο ολων των επεισοδιων για μενα το 15 της 3ης σεζον που νομιζουν οτι εχει καρκινο στον εγκεφαλο.Δεν ξερω γιατι, αλλα με απογοητευσαν παρα πολυ τα 2 πρωτα επεισοδια της 4ης. Μου χτυπαει πολυ ασχημα που δεν ειναι οι αλλοι τρεις μαζι.Αποψη μου ειναι οτι ηταν τρομερο λαθος.Εγω παντως σπαστικα.Δεν μπορω να περιμενω τωρα καμια 10αρια επεισοδια να μας δειχνει τι φρουτα ειναι οι καινουργιοι,τι μπορουν να κανουν κτλ.Φερτε πισω τους παλιους ΤΩΡΑ!!!! Τα εχω ολα πολυ φρεσκα και ισως για αυτο με χαλασε τοσο,αλλα δεν γινεται να πεταξουν εξω 3 πρωταγωνιστες και να κανουν facelift στη σειρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 @ plato: Σε παρακαλώ μην αποκαλύπτεις τίποτα για την 4η season! Για τις τρεις πρώτες season πες ό,τι θες, η συμμετοχή στο παρόν topic προϋποθέτει θέασή τους αλλά για την τέταρτη βάζε ότι γνώμες / εντυπώσεις / πληροφορίες θες ανάμεσα σε tags.
Oblivious7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχει περιπτωση να βρω υποτιτλους (ελληνικους) για την 3η season??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχει περιπτωση να βρω υποτιτλους (ελληνικους) για την 3η season?? Ψάξε στο σωστό topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115096 Εδώ δεν είναι topic για υπότιτλους.
soturin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εγω μολις πριν ενα μηνα αρχισα να τη βλεπω τη σειρα και κολλησα ασχημα.Σε ενα μηνα μεσα ειδα 3 σεζον και τα 2 επεισοδια της 4ης.Μακραν το καλυτερο ολων των επεισοδιων για μενα το 15 της 3ης σεζον που νομιζουν οτι εχει καρκινο στον εγκεφαλο.Δεν ξερω γιατι, αλλα με απογοητευσαν παρα πολυ τα 2 πρωτα επεισοδια της 4ης. Μου χτυπαει πολυ ασχημα που δεν ειναι οι αλλοι τρεις μαζι.Αποψη μου ειναι οτι ηταν τρομερο λαθος.Εγω παντως σπαστικα.Δεν μπορω να περιμενω τωρα καμια 10αρια επεισοδια να μας δειχνει τι φρουτα ειναι οι καινουργιοι,τι μπορουν να κανουν κτλ.Φερτε πισω τους παλιους ΤΩΡΑ!!!! Τα εχω ολα πολυ φρεσκα και ισως για αυτο με χαλασε τοσο,αλλα δεν γινεται να πεταξουν εξω 3 πρωταγωνιστες και να κανουν facelift στη σειρα. Δεν το κόβω να τραβηξεί και 10 επεισόδια ρε συ. Όπως σχολιάστηκε ήδη, έχει ψιλοξεκαθαρίσει ποιοί θα είναι οι νέοι... ασε που μπορεί να βαριόμασταν τέταρτη season το ίδιο cast Olivia Wilde ολέ!!:mrgreen:
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Respect once more! Olivia Wilde Olivia Wilde Olivia Wilde Olivia Wilde Olivia Wilde!!!! (άσχετο) πανέμορφο το σκυλί
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Respek once more! Και εξαιρετικό επεισόδιο. Και εξαιρετική εμφάνιση της...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 sta8erh a3ia pantws...sto telos tou episodiou edei3e liges skhnes apo to epomeno...fainetai arketa endiaferon
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Παιδες,αν βρηκε κανεις αγγλικο υποτιτλο,ας τον ποσταρει!
paokara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Πάντως όσο πάει γίνεται και καλύτερο. House Rulez....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.