Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τα δύο επεισόδια τα βρήκα καταπληκτικά. Απο τα πιο αξιομνημόνευτα της σειράς, το μυστήριο, όλα..

Το δεύτερο, η τραγική κατάληξη.. Αριστούργημα.. Τα είδα δυο τρεις φορές και είμαι πεπεισμένος ότι στη σκηνή του χορού της cuddy, o llneo έχει δίκιο δε μιλάει κανείς, μόνο παίζει μουσική.

Δημοσ.

Eγω παλι φρικαρα με το

που ξυπνησαν την Αμπερ για να της πουνε οτι πεθαινει. Αν ειναι δυνατον ρε μαλακα, σουπερ-φρικη. Τραγικο.
Δημοσ.

τι να πω,καπως απογοητευτηκα με το τελευταιο επεισοδιο..

πολυ σαπουνοπερα ρε παιδι μου..και η amber δεν ηταν και τοσο ενοχληση,αλλα αμα ειναι ολοι happy δεν εχει και ενδιαφερον η σειρα (και καλα..)οποτε kill the bitch για να εχουν κατι να ασχολουνται στα επομενα 15 επεισοδια..

Δημοσ.

Ελπίζω αυτή τη σεζον να επικεντρώσουν στη ζωή του House.. Η οποία θα γίνει γίνει ένα μάτσο χάλια μόλις κόψει την παρέα με τον wilson (φαντάζομαι δλδ).. Ήταν χάλια που ήταν..

Δεν θέλω άλλα ιατρικά μυστήρια ή τουλάχιστον τα θέλω στο background, θέλω περισσότερο ζουμί, κάτι, η σειρά imo είχε τρελό ενδιαφέρον όταν π.χ. είχαν επικεντρωθεί στη θεραπεία της αναπηρίας του house. ή όταν την έψαχνε να τα βρει με την Στεησι

• Members
Δημοσ.

Εμένα η σαιζόν αυτή μπορώ πια με βεβαιότητα να πω πως δεν μου άρεσε και πως την βρήκα κατώτερη από όλες τις προηγούμενες. Το νέο τιμ μου είναι μάλλον αδιάφορο, ενώ και από τα νέα πρόσωπα που εμφανίστηκαν κατά καιρούς δεν με κέρδισε κανένα, με εξαίρεση μόνο τη Μίρα Σορβίνο (που θα ήθελα να αποκτούσε έναν πιο μόνιμο ρόλο).

Από την άλλη, τα δύο τελευταία επεισόδια μου άρεσαν αρκετά και πιστεύω πως έσωσαν την κατάσταση και αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον, αφού επιτέλους φαίνεται να συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον (

η ρήξη στη σχέση Γουίλσον - House, και από αυτή την άποψη, ο θάνατος της Άμπερ ήταν επιβεβλημένος

).

Δεν ξέρω, γενικά τα φετινά επεισόδια μου φάνηκαν περισσότερο "αυτοτελή" από ότι τα προηγούμενα, σαν πολλά μαζεμένα fillers.

Στις άλλες σαιζόν υπήρχαν συγκεκριμένες θεματικές που έδεναν μεταξύ τους τα επεισόδια - π.χ. η ιστορία με τον Βόγκλερ, η επιστροφή της Στέισι, η φάση με τον αστυνόμο που ήθελε να "αναμορφώσει" τον House, τα υπαρξιακά του Φόρμαν κλπ. Φέτος είχαμε την επιλογή του νέου τιμ, η οποία όμως νομίζω πως ήταν κάπως προχειροφτιαγμένη και γενικά όχι τόσο πετυχημένη.

Επίσης, στις προηγούμενες χρονιές μου δινόταν η εντύπωση πως ο χαρακτήρας του House εξελισσόταν και πως μαθαίναμε συνεχώς νέα πράγματα γι' αυτόν - φέτος νομίζω πως τα πράγματα ήταν πιο "στάσιμα" και πως η μόνη ουσιαστική εξέλιξη από αυτή την άποψη συνέβη στα δύο τελευταία επεισόδια (με αποκορύφωμα, κατά τη γνώμη μου,

τα δάκρυα του House κάποια στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο

).

Τέλος, αν και δεν ανήκω στο φαν κλαμπ της Cuddy, νομίζω πως η συμμετοχή της φέτος ήταν αδικαιολόγητα μικρή, αφού η σχέση της με τον House είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τρελή απογοήτευση τα 2 τελευταία επεισόδια House .Πραγματικά δεν υπάρχουν....Πολύ αχρηστος αυτός που τα σκέφτηκε...Έλεος.

Δημοσ.
Τρελή απογοήτευση τα 2 τελευταία επεισόδια House .Πραγματικά δεν υπάρχουν....Πολύ αχρηστος αυτός που τα σκέφτηκε...Έλεος.

και μένα μ`άρεσαν, άψογο το πρώτο και λίγο κουραστικό αν είσαι uber-κυνικός μόνο το δεύτερο

• Super Moderators
Δημοσ.

JESUS καλοκαίρι είναι...ΔΕΝ πρέπει να θέλουμε να περάσουν οι μέρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...