Προς το περιεχόμενο

House - Season 4

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω αυτο προσεξα οτι ο Ηουse της 4ης σαιζον δεν καταπινει χαπακια. Ενα μονο τον ειδα να παιρνει προς το τελος του σημερινου επεισοδιου. ΜΑΛΛΟΝ θα τους εβαλε χερι το Ραδιοτηλεοπτικο της αμερικης σχετικα με τα χαπακια οτι θα τους χαρακτηρισουν 13+ τη σειρα ή κατι τετοιο.

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Προτινει να παρουμε τον Μακη να μας πει ποιος διαολο επιτελους θεωρει την CB ομορφη. Δεν ειναι δυνατον να μας πλασαρουν για ωραια αυτο το σκιαχτρο. Επισης...Λιζα Καντυ...Ενταξυ, το ντυσιματακι στο 12ο επισοδειο ηταν παλι...

2. Δεν μαρεσουν οι νεοι. Οι παλιοι ειχαν χαρακτηρα, αυτοι ειναι στην ουσια 2 τυποι χωρις χαρακτηρα που τους βασανιζει ο Χαουζ και μια πιο ωραια εκδοση της Καμερον

παρεπιπτοντως, ποιος σκεφτηκε τρελο κρεβατι 13 με Λιζακι με το που ακουσε για bi?Ελα, σκυλε, φανερωσου

3. Τελικα αν εξαιρεσεις καποια σεναριακα σκηνικα, οι ατακες του Χαουζ αλλα και του Ουιλσον φετος ηταν και παλι φωτια...μιλαμε γελαγα σαν τον διαολο ωρες ωρες,και Χιου Λαουρι τρελη φατσα, θεος.Το Λιζακι καπως πηγε στο παρασκηνιο φετος

• Super Moderators
Δημοσ.

Tο Λιζάκι πήγε όντως κάπως στο παρασκήνιο, με έχει στεναχωρήσει αυτή η εξέλιξη. Ζω για να ξαναδω το Λιζάκι πρώτο τραπέζι πίστα.

Κατά τα λοιπά νομίζω το ξαναείπαμε ότι οι νέοι "υπό-τον-House-γιατροί" είναι λίγο ξενέρα - εκτός της 13 φυσικά.

ΥΓ: Κaizer, φανερώνομαι, όντως το σκέφτηκα, σταμάτα να με δίνεις έτσι στεγνά. :P

Δημοσ.

- H 13 αν εβαζε 2-3 κιλακια θα ηταν το απολυτο ειδωλο τωρα παραμενει απλα Θεα...

- Η Cuddy ειναι η γυναικα που καθε αντρας θα ηθελε να ειναι υφισταμενος της.

- Και οι δυο μαζι σε ενα κρεββατι ειναι λογος να επισκευτεις τον House για πολλαπλα εμφραγματα σε συνδυασμο με παραλυση ποδιων, ανεξηγητης αφυδατωσης και μερικων επερχομενων εγκεφαλικων ...

• Super Moderators
Δημοσ.
- H 13 αν εβαζε 2-3 κιλακια θα ηταν το απολυτο ειδωλο τωρα παραμενει απλα Θεα...

- Η Cuddy ειναι η γυναικα που καθε αντρας θα ηθελε να ειναι υφισταμενος της.

- Και οι δυο μαζι σε ενα κρεββατι ειναι λογος να επισκευτεις τον House για πολλαπλα εμφραγματα σε συνδυασμο με παραλυση ποδιων, ανεξηγητης αφυδατωσης και μερικων επερχομενων εγκεφαλικων ...

Την 13 την προτιμώ έτσι όπως είναι. Ούτε κιλό παραπάνω.

Την Lisa Cuddy την προτιμώ κι αυτή έτσι όπως είναι. Αλλά όχι προϊστάμενη ούτε υφιστάμενη. Δίπλα μου. (ναι, έχω δηλώσει ήδη κατ'επανάληψη τον αγνό μου και νεανικό ενθουσιασμό για το Λιζάκι :-)).

Ο καθένας στο είδος του κι ο Λουμίδης στους παπαγάλους. Εξηγούμαι: άλλη κούκλα κοπέλα η 13 κι άλλη κούκλα (milf) γυναίκα το Λιζάκι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την Lisa Cuddy την προτιμώ κι αυτή έτσι όπως είναι. Αλλά όχι προϊστάμενη ούτε υφιστάμενη. Δίπλα μου. (ναι, έχω δηλώσει ήδη κατ'επανάληψη τον αγνό μου και νεανικό ενθουσιασμό για το Λιζάκι :-)).

Διπλα σου ντυμενη καπως ετσι...ναι εστιαζουμε το βλεμμα μας στο περηφανο μπουστο της Λιζας :lol:

houseteamul8.jpg

Δημοσ.
Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά το χρώμα τον πρόδωσε τον Omar Epps

Πάρε το κουλό σου από το Λιζάκι! :mrgreen:

δεν τολμω να φανταστω που εχει τοποθετησει και το αριστερο...ευτυχως ο Gregory ειναι σε αποσταση ασφαλειας!!!:mrgreen:

Δημοσ.

tο ξερετε οτι ο chase εχει αρραβωνιαστει με την cameron ή το εχει βουηξει ολος ο κοσμος και εγω κοιμομουν?α να ρωτησω και κατι αλλο,χτες το σταρ εδειξε το τελευταιο επεισοδιο?

Δημοσ.

Ναι και στα δύο ερωτήματά σου!:-) Για την ακρίβεια είχαν αρραβωνιαστεί αλλά χώρισαν, γι'αυτό και στην 4η σεζόν τους βλέπουμε ελάχιστα σε σκηνές μαζί..

Δημοσ.

Βασικά κόλλησα την προυγούμενη βδομάδα και κάθισα και είδα όλες τις σεζόν σερί!

Απίστευτη σειρά!

Και ερώτηση: Πως μπορεί να γίνει ακόμα πιο γαμάτος ο House?

Δηλαδή είναι απίστευτος!

Δηλώνω τρελή fan του dr.House :o

Γιατρέ μου έχω ένα πόνο ;) ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...