Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αύριο? από που και ως που Κυριακάτικα House?
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Κι όμως... αύριο έχει επεισόδιο, και στο καπάκι ξανά την Τρίτη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 άψογο το σημερινό επεισόδιο... από τα καλύτερα της 4ης season imho
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εξαιρετικό επεισόδιο, απλά εξαιρετικό.
soturin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Που χάθηκες εσύ, ανησύχησα... Σειρά με Cuddy και Macbook Pro, πρέπει να ναι το υπερατού σου Wilson θεός
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Που χάθηκες εσύ, ανησύχησα...Σειρά με Cuddy και Macbook Pro, πρέπει να ναι το υπερατού σου Εδώ είμαι, πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Τι άλλο μπορεί να θέλει ο άθρωπας! Μία θεογκομενάρα MILF, υπολογιστές Macintosh και το υπέροχα κοφτερό χιούμορ του Greg House. Μετά από αυτό νιώθω σχεδόν ολοκληρωμένος! Εντάξει, και κανά Bombay Sapphire να'χε, θα ολοκληρωνόταν η ευτυχία... Wilson θεός Όντως, κορυφή για άλλη μια φορά αν και... ... όσο έκπληξη και να'ταν η cut-throat bitch, είναι όντως cut-throat bitch. Ποτέ δεν την εκτίμησα ιδιαίτερα. Δεν ξέρω βέβαια αν προτιμώ το κλαψό... της Cameron αλλά σίγουρα η κορυφή από τις 'βοηθούς του House' είναι η Thrirteen.
soturin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ... όσο έκπληξη και να'ταν η cut-throat bitch, είναι όντως cut-throat bitch. Ποτέ δεν την εκτίμησα ιδιαίτερα. Δεν ξέρω βέβαια αν προτιμώ το κλαψό... της Cameron αλλά σίγουρα η κορυφή από τις 'βοηθούς του House' είναι η Thrirteen. Agreed!(10 xar)
disqualified Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 η cameron μπροστα στη 13 μοιαζει μια απλη θολουρα, εδω τη βαζει ανετα κατω η cuddy λεμε. Η cameron μονο οταν ηταν μαστουρωμενη και αρπαξε τον chase αξιζε...LOL
soturin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις ξαναείδα το επεισόδιο! Εντάξει το δίδυμο Hugh Laurie - Robert Sean Leonard είναι φοβερό. Δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί (φίλοι και στην πραγματικότητα) σε δύο ρόλους "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε". Στις μεταξύ τους σκηνές και οι δύο αποδίδουν καλύτερα, με άλλη φυσικότητα.
LL_NEO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Απλά το σημερινό επεισόδιο γαμούσε μάνες. By far το καλύτερο της σεζόν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 House: "omg, you are sleeping with me!" House: "it's a needy version of me." Wilson: "it's hard to imagine such a mythical creature!" ROFL LEGENDARY ΑΤΑΚΕΣ!!! άψογο και πάλι episode...
Lighter122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Η 13 ειναι bisexual... Τωρα φταιω εγω που την φανταζομαι μαζι με την Cuddy? Ατιμη σειρα... Παω για ενα κρυο ντουζ.... Ασχετο, αλλα ποσο καιρο εχουμε να δουμε τον House να καταπινει τα χαπακια του? Τι εγινε?
AnimeGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν βασικά... Αυτό και το προηγούμενο. Έχω προσέξει πάντως ότι τώρα τελευταία δε τον δείχνει να παίρνει Vicodin... Ήτανε προβλέψιμο ότι θα την κάνανε bi-sexual... Είναι αποδεδειγμένο πως ο ρόλος της ταιριάζει γάντι
EddieObscurant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Έλεγα και γω απο πού τι θυμόμουν την 13.Eixa σπασει το κεφάλι μου.Απ' το o.c. φυσικά. By the way η τελευταία season χωρις τη Μαρισα πολυ μούφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.