Προς το περιεχόμενο

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε;

paredwse

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε

• Το iPod shuffle
    • To νέο iPod nano 4GB
    • To νέο iPod nano 8GB
    • To νέο iPod classic 80GB
    • To νέο iPod classic 160GB
    • To νέο iPod touch 4GB
    • To νέο iPod touch 8GB
    • Κάποιο από τα iPod της προηγούμενης γενιάς, όσο προλαβαίνω
    • Το iPhone (τώρα που έπεσε η τιμή του)
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και επίσης δεν γουστάρω και το οτι αφού το αγοράσεις θα χρειαστείς κάποια αξεσουάρ που στα πουλάνε όσο θέλουν...

Όπως;

....

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε, εντάξει, αυτό το κάνει λίγο πιο μπελαλίδικο.

Αλλά μπορείς πάντα να πάρεις τα τραγούδια από τον φίλο σου στο ipod σου, ως απλά data μιας και το βλέπει ως mass storage device και να τα αντιγράψεις μετά στο pc σου ώστε να τα περάσεις μέσω iTunes στο ipod.

Ναι αυτη ειναι μια λυση.

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, κάτι έχει αλλάξει στο db structure του ipod.

Διαβάζω στα φόρουμς του mediamonkey, ότι οι χρήστες μπορούν μεν να του περάσουν τραγούδια αλλά δεν τα παίζουν τα ipod νέας γενιάς.

Φαντάζομαι όμως ότι είναι απλά θέμα χρόνου να αλλάξει αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eida simera ta kainouria iPods sto plaisio ( classic kai nano ) ... To classic mporo na po oti den me entiposiase an kai to asimenio xroma fainete poli pio oraio apo to mauro .. Einai episis arketa lepto gia 80gb ... OMOS, exei ena sovaro provlima kai auto einai to lag pou yparxei metaksi scrolling kai antapokrisis .. Kati prepei na kanei i Apple me auto, giati opote ekana grigora ta daktila mou sto click-wheel, to Classic apla den antapokrinotan ...

Auto omos pou pragmatika me EKSEPLIKSE itan to neo Nano .. Pragmatika prepei na to deite apo konta gia na to ektimisete .. Einai apisteuto to poso mikro kai lepto einai .. Den mporo kan na pistepso oti kapoioi to onomazan "phatty" prin na kikloforisei !!!! Isos na einai to kalitero design iPod pou exei kanei i Apple mexri tora .. Ennoeite oti ta provlimata tou lag pou ypirxan sto Classic den ypirxan sto Nano mias kai einai flash memory ...

Δημοσ.

To poll ειναι για οσους παρουν ipod να δουμε την προτιμηση τους και οχι για το ποιοι θα παρετε ipod. Aν εβγαλε νοημα τεσπα.

Nick το εχουν φτιαξει αυτο το λαγκ στo classic, αλλα εχει ακομα προβληματα γενικα το firmware του.

Δημοσ.
κανένα. Η τιμή τους ειναι υπερβολικά υψηλή! Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το minidisc της sony

Τί ήθελα να το γράψω... μου χάλασε το Minidisc!

Σήμερα παρήγγειλα το iPod classic 80GB απο το expansys (με κάρτα).

Μου είπαν πως σε καμιά βδομάδα ίσως και παραπάνω να το λάβω γιατί είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε.

Άσχετο αλλά να αρχίσω να ανησυχώ;

Δημοσ.

Για τα προβλήματα που γράφω; Οχι φιλε μου, κανενα δεν ειναι εκνευριστικο, ειναι απλα tweaks που σιγουρα, συντομα θα προσθεσει η apple.

Η μικρη καθυστερηση που λεει ο Νικ, εφτιαξε με το νεο firmware τώρα μένει να δώσουν την επιλογή στο coverflow να δείχνει τα covers με σειρά άλμπουμ (γιατί με σειρά καλιτέχνη που τα εχει τωρα είναι πρακτικά άχρηστα για πολύ κόσμο) και τον μετρητη μπαταριας να μην ανεβοκατεβαινει, κάτι τέτοια μικρά glitches.. :?

Μια χαρα ειναι. Κριμα που θα στο αργησουν στο expansys, έχει ήδη έρθει στα πλαίσιο και σε νορμαλ τιμη ;)

Δημοσ.
Τί ήθελα να το γράψω... μου χάλασε το Minidisc!

Σήμερα παρήγγειλα το iPod classic 80GB απο το expansys (με κάρτα).

Μου είπαν πως σε καμιά βδομάδα ίσως και παραπάνω να το λάβω γιατί είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε.

Άσχετο αλλά να αρχίσω να ανησυχώ;

Elpizo na paraggeiles metalliko ... Den to perimena oraio, alla pragmatika einai poli pio omorfo apo to mauro ..

Δημοσ.
Αλλου αυτα, μαυρο ftw! :D

Pistepse me, kai ego etsi elega ... Otan deis to asimenio tha allakseis gnomi .. To mauro apla fainete poli "mounto" apenanti tou, kai auto to sxolio erxete apo ena atomo pou sto parelthon evriske ola ta maura iPods san ta pio omorfa ..

P.s. Xairome pou akouo oti exoun ftiaksei to lag sto Classic ... Pragmatika itan anipoforo !

Δημοσ.

To ειδα, αλλα διαλεξα μαυρο με κλειστα ματια. :)

Με ενοχλει παντως το μεταλλο που εχουν πισω, γρατζουνιεται ευκολα και γεμιζει δαχτυλιες :? Οχι δεν το ηξερα πριν το παρω :S

Δημοσ.

Όταν η Apple αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο εισαγωγής της μουσικής-video λέγε με iTunes και το φτιάξει να είναι με Drag-n-Drop τότε ίσως να σκεφτώ σοβαρά να αγοράσω ένα iPod-whatever. Μέχρι τότε καλά μυαλά στα αμερικανάκια.

Δημοσ.

!oxi twra k oute prokeitai sto mellon, gnwmi mou - ena akrivoplirwmeno gadget to opoio exei ginei moda stis/apo perissoteres xazogkomenes (alla k to/sto sygxrono lifestyle) k tou opoiou tin douleia mporw na tin kanw me kapoio allo brand proion se poly pio oikonomiki timi.

Δημοσ.
Οχι δεν το ηξερα πριν το παρω :S

Invinsible shield grigora !!!! To poli 10 euro tha einai, kai tha glitosei to piso meros tou iPod sou apo grantzounies kai apotipomata ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...