Προς το περιεχόμενο

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε;

paredwse

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε

• Το iPod shuffle
    • To νέο iPod nano 4GB
    • To νέο iPod nano 8GB
    • To νέο iPod classic 80GB
    • To νέο iPod classic 160GB
    • To νέο iPod touch 4GB
    • To νέο iPod touch 8GB
    • Κάποιο από τα iPod της προηγούμενης γενιάς, όσο προλαβαίνω
    • Το iPhone (τώρα που έπεσε η τιμή του)
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπάρχει ένα λάθος στο poll, έχει επιλογή για ipod touch 4gb κ 8gb, ενώ είναι 8gb κ 16gb.. :> η rainbow μας κοροιδεύει μες στα μάτια μας. έχει βάλει το παλιό ipod classic 80gb black στην ίδια τιμή με το καινούριο 80αρι κ με μεγάλα γράμματα γράφει προσφορά κιόλας. μα πόσο έλεος;

Opa !! Molis koitaksa sto store tis Rainbow gia na do ti les, kai apo oti fainete yparxoun ta nea iPods sto katastima ! Mazi me FPA, to Touch ton 16gb einai 450 euro ( ypervolika polla nomizo ) kai auton ton 8gb einai 345 euro ..

http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/1/wo/DE16YqKIE8uDZthubb8kNM/0.5?132,150

Auto pou les esi file Thanaxix einai to 5.5g 80gb iPod, alla anti na einai ligaki pio fthino ( opos ginete kai stis ypoloipes xores ) edo einai stin idia akrivos timi me to 6g 80 gb iPod Classic ... Omos tha arxiso na to skeftome kai auto giati nomizo to Black Plastic tou 5.5g einai to korifaio xroma tis Classic seiras ... Tha einai arketa pio xontro omos .. :/

Den ksero an tha agoraso kati apo tin Ellada ... 450 Euro apexoun para poli apo ta 400 dolaria .. Toulaxiston 400 euro tha itan ypoferta gia to 16ari Touch alla nomizo oti tora mallon tha perimeno mexri telos Oktomvriou opou tha pao Agglia gia na provo se agora ...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κ εμένα μου αρέσει αισθητικά λίγο περισσότερο το παλιό ipod, αλλά δεν πρόκειται να δώσω καινούρια τιμή για κάτι παλιό που πάει προς απόσυρση κ ότι μπορούν να αρπάξουν. επίσης, ή διαβάζουν τα ποστ μας ή αρχίζουν κ βάζουν μυαλό, μιας κ ξανακοίταξα στο site ενώ έγραφα το ποστ κ έριξαν την τιμή του. 186ε το παλιό 8gb black lοιπόν. όσο το καινούριο χωρίς φπα δηλαδή. είναι καλή αγορά για κάποιον που δεν βλέπει video.

Υ.Γ. αν θέλετε αναβαθμίζω κ παλιά pod.. :P

Δημοσ.

Χρειάζομαι μια συσκευή που να είναι τηλέφωνο και να έχει και internet μέσω 3G και wifi αλλά και αρκετή μνήμη για τη μουσική μου.

Κινητό πήρα σχετικά πρόσφατα, με 3G αλλά χωρίς wifi.

Επίσης έχω και το iPod Shuffle το ασημένιο. Επειδή τελευταία θα ήθελα μια οθονούλα στο player μου, κοιτάζω το iPod nano, iPod classic και iPod touch.

Το touch όμως και το classic είναι μεγάλα. Επίσης το touch είναι ένα iPhone χωρίς το Phone. :-P Και αν πάρω τελικά μια μεγάλη συσκευή θέλω να τα έχει όλα και τα 16GB του touch (και σύντομα του iPhone) δεν με φτάνουν.

Οπότε λέω να βολευτώ για κάνα δυο χρόνια με ένα νέο nano 8GB που είναι μικρό και όμορφο και, όταν χαλάσει το κινητό που έχω τώρα, το iPhone θα κοστίζει λιγότερο, θα έχει 3G και θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ελπίζω. Τότε θα το πάρω.

:-D

Δημοσ.

Βρήκατε σε κάποιο κατάστημα εκτός applestore, τα νέα ipod nano?

π.χ. Πλαισιο, Multirama?

Επίσης αν κάποιος πήρε ένα, τα βίντεο, ο μόνος τρόπος να τα περάσεις είναι το itunes? Δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα να κάνουν την ίδια δουλειά;

Δημοσ.
Βρήκατε σε κάποιο κατάστημα εκτός applestore, τα νέα ipod nano?

π.χ. Πλαισιο, Multirama?

Επίσης αν κάποιος πήρε ένα, τα βίντεο, ο μόνος τρόπος να τα περάσεις είναι το itunes? Δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα να κάνουν την ίδια δουλειά;

Nop, den irthe tpt akoma ... Mono sto katastima tis rainbow yparxoun gia paraggelia pros to paron ...

Δημοσ.

Eγω θα επερνα ενα 80αρι ipod ...

θα το εκανα αυτο , γιατι καλο το ipod touch και εντυπωσιαζει , αλλα αν το θελεις για μουσικη , η μουσικη ειναι συναισθημα και ποτε δεν ξερεις τι θελεις να ακουσεις ..οποτε για εμενα σε ενα mp3 player μετραει η χωρητικοτητα ...

Προσωπικα εχω ενα Creative Zen Vision M 60gb και η μεγαλη του χωρητικοτητα και η αντιστοιχη πλεονεξια μου :-) με οδηγησε στο να βαζω μεσα ολοκληρες δισκογραφιες απο καλλιτεχνες..

Aποτελεσμα αυτης της κινησης ηταν του να ανακαλυψω και παρα παρα πολλα κομματια που μου αρεσαν και που συνηθως τα προσπερνουσα ....Χωρια βεβαια και το οτι μπορεις να βαλεις κ εκατονταδες μουσικα videoclip για να βλεπεις οταν θελεις τον αγαπημενο σου καλλιτεχνη και που αυτο γινεται ανετοτατα και στην οθονη του ipod classic ;-)

Δημοσ.
Eγω θα επερνα ενα 80αρι ipod ...

θα το εκανα αυτο , γιατι καλο το ipod touch και εντυπωσιαζει , αλλα αν το θελεις για μουσικη , η μουσικη ειναι συναισθημα και ποτε δεν ξερεις τι θελεις να ακουσεις ..οποτε για εμενα σε ενα mp3 player μετραει η χωρητικοτητα ...

Vasika polla eksartonte apo to posi mousiki exei o kathenas ston ypologisti tou ... Prosopika, exo molis 3gb mousiki, k etsi katalamvaineis oti to poso ton 80gb einai tromaktiko gia mena :) Skeftome akoma ti tha kano ... Prin liges meres proorizomoun pros to Touch ( 16gb ) , alla arxisa kai skeftome kai to Classic ( 80gb ) kai to Nano ( 8gb ) ..

To Touch to latreuo, alla to "click-wheel" tou classic k tou nano kati mou leei oti einai kalitero gia anazitisi mousikis para i touch screen ... Apo tin alli, thelo na do kai ti tha ginei me to iPhone giati an kai thelo ena, den me vlepo na agorazo kai iPod Touch kai iPhone afou einai panomoiotipa ..

Δημοσ.

Λολ διαβαζα ενα σχολιο σε φορουμ που ελεγε, ποιος αλλος θα παρει το ipod touch και θα κανει και καλα οτι παιρνει τηλεφωνο απο αυτο;;;

Δημοσ.

Κανένα... Δεν τα γουστάρω... και δεν γουστάρω όλο αυτό το χαμό που γίνεται με τα iPod.. και επίσης δεν γουστάρω και το οτι αφού το αγοράσεις θα χρειαστείς κάποια αξεσουάρ που στα πουλάνε όσο θέλουν.. Από παλιά έτσι ηταν η Apple και τα Mac...

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει το ipod nano,γιατι πραγματικα ειναι πολυ μικρο και μπορεις να το εχεις παντου.

Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι τα κανουρια ipod για να περασεις τους τραγουδια στα windows πρεπει να χρησιμοποιησεις υποχρεωτικα το itunes.

Δε μπορεις πια μεσω του plugin του winamp,ουτε φυσικα μεσω του file browser.

Για linux δεν υπαρχει κανενας τροπος.Αν εχεις linux απλα δεν μπορεις να περασεις τραγουδια στο iphone.

Τελος, κατι λεγεται οτι παιζει να μπορεις να περασεις τραγουδια μονο απο ενα itunes,αυτο του υπολογιστη σου.

Δηλαδη ακομα και οταν πας σε ενα φιλο σου ,που εχει εγκατεστημενο το itunes, δε θα μπορεις να περασεις τραγουδια στο ipod.

Αλλα ελπιζουμε οτι αυτο θα σπασει.

http://www.engadget.com/2007/09/15/ipods-blocked-from-synching-with-linux/

New iPods reengineered to block synching with Linux

Αυτα ισχυουν μονο για τα καινουρια ipod.

Δημοσ.

Ousiastika to iPod "enonete" me to library tou iTunes, gi'auto ypotheto oti den ginete na metafereis tragoudia apo allo ypologisti .. Einai mallon lathos, alla yparxoun kai pleonektimata apo auto to gegonos meso synchronization iPod - iTunes .. Tis teleutaies meres prospatho na ftiakso to library mou ( covers, artists, albums ) gia na metavoun me ton katallilo tropo stin mellontiki mou agora :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι ,"ενωνεται",αλλα πολλες φορες θελεις μονο 10-200 τραγουδια απο ενα φιλο σου.

Παλια μπορουσες να τα βαλεις στο ipod απο αλλο υπολογιστη και να παιζουν.Τωρα πια δε γινεται.(ισως σε λιγο καιρο το ξεπερασουν-σπασουν και αυτο)

Τελος παντων,δεν ειναι και τοσο σημαντικο.

Το ipod nano φαινεται εξαιρετικα βολικο!

Δημοσ.

Ε, εντάξει, αυτό το κάνει λίγο πιο μπελαλίδικο.

Αλλά μπορείς πάντα να πάρεις τα τραγούδια από τον φίλο σου στο ipod σου, ως απλά data μιας και το βλέπει ως mass storage device και να τα αντιγράψεις μετά στο pc σου ώστε να τα περάσεις μέσω iTunes στο ipod.

Δημοσ.

Εμενα μου περασε η σκεψη να αγορασω ενα νανο, αλλα μολις διαβασα τα παραπανω μου εφυγε κατευθειαν....

Δεν το μπορω το itunes στα windows στο πισι μου, ειναι απιστευτα βαρυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...